Artur Brol Napisano wczoraj o 08:47 Napisano wczoraj o 08:47 Zawodowcy nie dają znać ze piją alkohol, powiedziałbyś ze mineralna ciągnie... 😁 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano wczoraj o 18:26 Napisano wczoraj o 18:26 No i wróciłem z siłowni. Mógłbym robić za jasnowidza. Tłum ludzi , nowe twarze. i jak co roku wkurzające panienki , nie mające pojęcia o zachowaniu w siłowni. Podejdzie toto do stanowiska na atlasie , położy ręcznik i piętnaście minut gada przez telefon. Ale spoko już zaczęliśmy wychowywać Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano wczoraj o 18:28 Napisano wczoraj o 18:28 Same sie wykrusza. 😁 A jak nie, to je wychowacie. Odpisz, cytując
Jaerk P Napisano wczoraj o 18:41 Napisano wczoraj o 18:41 1 godzinę temu, pairtick napisał: Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu 10 godzin temu, Kraft napisał: . Z tego co widziałem, to się człowiek jednak krzywi przy piciu. Potwierdzam. Wiele lat temu pracowałem w knajpie w Olsztynie. Zwykły dzień,godzina do otwarcia , a kilku dżentelmenów zorganizowało piknik na trawniku niedaleko restauracji . Poszedłem do nich i mówię: Dzień dobry,panowie, może przeniesiecie imprezę kawałek dalej? Niedługo otwieramy. Nie ma sprawy,szefie,ale możemy walnąć po jednym? No jasne! Patrzę,elegancja,gazeta rozłożona zamiast obrusa,na środku pysznią się dwie flaszki po mineralnej z rozrobionym dynksem,,makrela wędzona na zagrychę ,,plastikowe kubeczki zamiast kieliszków. Jeden z biesiadników polał,wszyscy przymknęli oczy,i poszło. Pomyślałem,że nawet tacy twardziele się marszczą 😁 @tomek4446 ,Tomasz,walka przełożona,w przerwach w robocie robiliśmy rozgrzewki i rozwaliłem łuk brwiowy,nie będzie szycia,ale w domu posłucham 😁. Stary,a dalej głupi😁 1 godzinę temu, tomek4446 napisał: Podejdzie toto do stanowiska na atlasie , położy ręcznik i piętnaście minut gada przez telefon. Ale spoko już zaczęliśmy wychowywać Tak jest! Za młodu,jak komuś wyszła przerwa między seriami dłuższa niż minuta,kolega, późniejszy antyterrorysta wołał : taki a taki, ściemniasz!😁 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu 9 minut temu, Nowy75 napisał: rozwaliłem łuk brwiowy,nie będzie szycia, A już chciałem zapytać jak wygląda ten drugi ? Stary , to co Wy na tych rozgrzewkach robicie ? To aby na pewno zapasy ? Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu 4 minuty temu, tomek4446 napisał: A już chciałem zapytać jak wygląda ten drugi ? Wygląda dobrze i się nabija! 😁. Akcja miała miejsce w ograniczonej przestrzeni , poniosło mnie w pozorowanym ataku....😁 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu 9 minut temu, Nowy75 napisał: poniosło mnie w pozorowanym ataku.... na ścianę ? Sorry nabijam się , ale to śmiech przez łzy. Dzisiaj robiłem łapy i już nie mogę podnieść kubka z herbatą , a jutro będzie koszmar Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu 24 minuty temu, tomek4446 napisał: na ścianę ? Naprawdę powinieneś zostać wróżbitą!😁 Z żelbetu,pomieszczenie techniczne, złapałem zawodnika w narożniku,dwa pozorowane / bardziej szybko niż mocno,to ćwiczenia/ ataki z wejściem barkiem,przy trzecim zrobił unik... i😁 30 minut temu, tomek4446 napisał: Dzisiaj robiłem łapy i już nie mogę podnieść kubka z herbatą , a jutro będzie koszmar Tak miałem po mojej pierwszej wizycie na siłce za młodu!😁 Wszedłem,a na ścianie wisiał zarżnięty z gazety trening dla zawodowych kulturystów,no to robiłem,co było napisane... później nie mogłem utrzymać długopisu w ręku przy odrabianiu lekcji 😁 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu 5 godzin temu, tomek4446 napisał: wkurzające panienki No wiesz co 😉 aXjnZ9z_460svvp9.webm Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu 10 godzin temu, Nowy75 napisał: ,przy trzecim zrobił unik.. To ewidentnie nie po sportowemu 7 godzin temu, pairtick napisał: No wiesz co Jedyne co dobrze wyszło młodemu pokoleniu, to moda damska na siłowni. Wspieram całym sercem 2 Odpisz, cytując
Mar_Wal Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu 12 godzin temu, tomek4446 napisał: A już chciałem zapytać jak wygląda ten drugi ? Stary , to co Wy na tych rozgrzewkach robicie ? To aby na pewno zapasy ? "Pierwsza zasada Klubu Walki brzmi: nie rozmawia się o Klubie Walki" 2 Odpisz, cytując
gienas Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Tyle jest różnych hantli na siłowni to się meczą z hantlami po 50kg... A przecież można wziąć 5kg . 1 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Ludzie nie myślą, są i 1kg. 😉 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts