Damian Burzych Napisano 26 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 26 czerwca 2022 Witam, mam stary tv,kupiłem pod Niego Mi box s 4k żeby mieć smarta i chciałbym do tego kupić jakiś amplituner z subwooferem do 1,5k albo coś innego,nie znam się,pierw myślałem o soundbarze ale czytałem że lepiej jakiś amplituner. Głównie chce sprzęt do filmów i muzyki,powiedzmy filmy 60%,muzyka 40%,zależy mi na fajnym bassie. Najlepiej jakby to był nowy sprzęt ale też może być używany . Wiem że do tej ceny to mistrzowskiego sprzętu nie znajdę ale może coś ciekawego polecicie ☺️. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 26 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 26 czerwca 2022 31 minut temu, Damian Burzych napisał: amplituner z subwooferem do 1,5k Ampli z subem. No a kolumny już masz? Wg mnie to niewykonalne kupić cały zestaw za takie pieniądze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Burzych Napisano 26 czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 26 czerwca 2022 Nie mam, myślałem że da radę coś ogarnąć w tej cenie,nie mówię o jakimś zajebistym sprzęcie,wiadomo ale coś z fajnym bassem co będzie grać lepiej niż tv 😜 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 26 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 26 czerwca 2022 Głośnik przenośny EDIFIER D12 Będzie mało to dokupić drugą sztukę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alden1224 Napisano 26 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 26 czerwca 2022 W tej cenie i bardziej do filmów to lepiej kupić logitech z906, podłączysz wspiera z miboxa dolby i dts do tego będą nowe i dadzą bas 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Burzych Napisano 27 czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 27 czerwca 2022 1 godzinę temu, Alden1224 napisał: W tej cenie i bardziej do filmów to lepiej kupić logitech z906, podłączysz wspiera z miboxa dolby i dts do tego będą nowe i dadzą bas No ciekawie to wygląda, czy można się połączyć przez bluetooth?Fajnie by było mieć to połączone z tv ale też połączyć się z telefonem przez bluetooth Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 27 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 27 czerwca 2022 @PaVson Dobry trop. Jak coś to mam na giełdzie wystawiony wzmacniacz sabaj to jest tańsza opcja od toppinga. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Burzych Napisano 27 czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 27 czerwca 2022 4 godziny temu, PaVson napisał: @Damian Burzych Witaj Może coś innego jak te z906 tutaj jakości dźwięku nie ma. Skoro jesteś na forum to jednak szukasz czegoś lepszego 🙂 Suba możesz zawsze sobie dokupić. A Bluetooth jest a co 😉 https://www.olx.pl/d/oferta/wzmacniacz-dac-topping-mx3-z-bluetooth-CID99-IDNWZlP.html https://www.olx.pl/d/oferta/kolumny-monitor-audio-bx2-CID99-IDOkdKw.html Coś kiedyś czytałem o toppingu i dużo ludzi polecało. Czyli rozumiem , że ten topping z kolumnami będzie grać lepiej od tego logitecha? A subwoofer w jakich cenach jakiś ciekawy?Na jakie firmy patrzeć? I kolumny też na jakie firmy patrzec(do 1000zl)? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Burzych Napisano 27 czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 27 czerwca 2022 Przed chwilą, PaVson napisał: Moim skromnym zdaniem Topping + kolumny będzie to lepsze granie jak ten Logitech. Ale to nie znaczy że tobie akurat podejdzie mały wzmacniacz w klD plus kolumny. Dobór sprzętu to bardzo indywidualna sprawa. A jak z tym subwooferem?co polecasz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Burzych Napisano 27 czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 27 czerwca 2022 Ktoś inny może poleci subwoofer do topping mx3? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 28 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 28 czerwca 2022 Dnia 27.06.2022 o 13:37, Damian Burzych napisał: Ktoś inny może poleci subwoofer do topping mx3? Napisz jeszcze do jakiego pomieszczenia i czy lubisz poczuć go na sobie czy ma być jedynie dopełnieniem całości Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Burzych Napisano 28 czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 28 czerwca 2022 Pokój ma ok 35m, no lubię poczuć bass ☺️ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 29 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 29 czerwca 2022 Pomieszczenie jest duże i jeśli chciałbyś poczuć na sobie bas to polecałbym iść w kierunku subwoofera Klipsch np. R112sw. Lepszą kontrolę uzyskasz na Heco Aurora Sub 30a i będzie bardziej miękki względem Klipsch. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Burzych Napisano 29 czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 29 czerwca 2022 1 godzinę temu, Q21 napisał: Pomieszczenie jest duże i jeśli chciałbyś poczuć na sobie bas to polecałbym iść w kierunku subwoofera Klipsch np. R112sw. Lepszą kontrolę uzyskasz na Heco Aurora Sub 30a i będzie bardziej miękki względem Klipsch. A jakie byś kolumny polecił do tego Heco Aurora? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heathen Napisano 29 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 29 czerwca 2022 (edytowany) Czy zwiększasz budżet? Czy wystarczy ci stereo? czy wolisz 5.1? Jeśli przeznaczeniem są filmy, to Z906 będą najlepszą opcją w tej cenie. Edytowano 29 czerwca 2022 przez Heathen Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 29 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 29 czerwca 2022 1 godzinę temu, Damian Burzych napisał: A jakie byś kolumny polecił do tego Heco Aurora? Nie polecam Heco Aurora 300, ponieważ było trochę tematów serwisowych. Kolumny schodzą z impedancją i jest problem. Jeśli chciałbyś iść w kierunku większej muzykalności to polecałbym Indiana Line Nota 250x lub dynamiczniejsze Pylon Audio Pearl Monitor. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Burzych Napisano 29 czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 29 czerwca 2022 37 minut temu, Heathen napisał: 38 minut temu, Heathen napisał: Czy zwiększasz budżet? Czy wystarczy ci stereo? czy wolisz 5.1? Jeśli przeznaczeniem są filmy, to Z906 będą najlepszą opcją w tej cenie. No tak bo tak jak napisałem chce też fajny bass do muzyki 8 minut temu, Q21 napisał: Nie polecam Heco Aurora 300, ponieważ było trochę tematów serwisowych. Kolumny schodzą z impedancją i jest problem. Jeśli chciałbyś iść w kierunku większej muzykalności to polecałbym Indiana Line Nota 250x lub dynamiczniejsze Pylon Audio Pearl Monitor. Aha czyli nie polecasz,no ten klipach za drogi niestety dla mnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 29 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 29 czerwca 2022 Tańszy będzie model R12SW ale nie zapewni on tak głębokiego basu jak R112sw. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Burzych Napisano 29 czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 29 czerwca 2022 3 godziny temu, Q21 napisał: Tańszy będzie model R12SW ale nie zapewni on tak głębokiego basu jak R112sw. Ok,dziękuję za pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts