Jespers Napisano 9 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 9 sierpnia 2022 (edytowany) Witam, mam do was pytanie. Mam na oku ten amplituner, ale nie zgadzaja mi sie zdjecia wysłane przez sprzedającego z tymi z internetu. Czy moglibyście mi zweryfikowac czy to jakis inny model czy jakaś sciema? Już zauważyłem, że z tyłu jest wersja 563, ciekawe czemu na przodzie widać jakby była 583, tak samo jak napisał sprzedający Edytowano 9 sierpnia 2022 przez Jespers Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 9 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 9 sierpnia 2022 24 minuty temu, Jespers napisał: Czy moglibyście mi zweryfikowac czy to jakis inny model czy jakaś sciema? Nie wiem co to ? Bo z przodu symbol wygląda jak V 583 natomiast na tabliczce z tyłu jest ewidentnie V 563 Dopytaj sprzedającego , niech Ci zrobi zdjęcie sygnatury na froncie i z tyłu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jespers Napisano 9 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 9 sierpnia 2022 No właśnie jest tak jak zauważyłeś, ale jakim cudem to nie wiem. Jak zapytalem o co chodzi to przestał odpisywac Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 9 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 9 sierpnia 2022 15 minut temu, Jespers napisał: Jak zapytalem o co chodzi to przestał odpisywac Ciekawe dlaczego ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Gałązka Napisano 9 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 9 sierpnia 2022 Ja obstawiam, jakiś fejk kiedyś też prosiłem chłopa z olx o więcej zdjęć, wysłał, wrzuciłem w google i zapytałem dlaczego wysłał mi zdjęcia z eBay z Niemiec, to odpisał, że chciałem więcej zdjęć a jego nie było w domu to wysłał z neta, ale to na bank ten sam wzmacniacz 😅 ładnie podziękowałem, to zaproponował, że obniży cenę o 200 zł😅 tym już definitywnie kupił moje zaufanie😅 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jespers Napisano 10 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2022 (edytowany) Gościu odpisał, że nie wie o co chodzi, bo kupował to jakiś czas temu od znajomego i nie zauważył tego. Ciekawe o co tu chodzi Zresztą po wyglądzie widać, że nie jest to model 583, tylko jakiś zdecydowanie starszy i to mnie skłoniło do przeanalizowania tej dziwnej sytuacji.. Edytowano 10 sierpnia 2022 przez Jespers Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 10 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2022 Z przodu to tez jest 563. Tylko zdjęcie zaokrągliło 6tke. 583 wyglądał tak Piotr 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2022 Jest to na pewno 563, tylko zdjęcie jest robione jakimś kalkulatorem i 6 wydaje się być 8-ką. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 11 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 11 sierpnia 2022 @S4Home staramy się nie dublować postów Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts