gogiel Napisano 1 października 2022 Udostępnij Napisano 1 października 2022 Witam. Posiadam Magnat mr 780 i mam podpięty do niego gramofon CEC z wkładką shure m95 i moje pytanie jest takie czy warto dokupić przedwzmacniacz skoro ten magnat już posiada, a jeżeli tak to czy do 1000 zł dostanę coś rozsądnego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 1 października 2022 Udostępnij Napisano 1 października 2022 Kolega z AS miał na dobrych podzespołach po kosztach pre DIY. Sam będę składał. Podobno rewelacyjny w tej cenie. Jak coś to priv. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio Autonomy Napisano 4 października 2022 Udostępnij Napisano 4 października 2022 @gogiel w takiej kwocie na 100% uda Ci się kupić lepszy preamp. Te wbudowane w integracji (zwłaszcza tych nowszych) zazwyczaj nie są najwyższych lotów. Zakup sprzętu używanego wchodzi w grę? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gogiel Napisano 4 października 2022 Autor Udostępnij Napisano 4 października 2022 (edytowany) Tak używany sprzęt też wchodzi w grę. A mógłbyś coś polecić sprawdzonego do tej kwoty. Edytowano 4 października 2022 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim nie ma sensu cytować go w całości... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio Autonomy Napisano 4 października 2022 Udostępnij Napisano 4 października 2022 Jest na OLX kilka sztuk Pro Jecta Tube Box w cenie poniżej 1000 zł. Nie jest to preamp najlepszy na świecie, ale w tej cenie ciężko będzie znaleźć coś lepszego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 5 października 2022 Udostępnij Napisano 5 października 2022 Dnia 1.10.2022 o 10:51, gogiel napisał: Witam. Posiadam Magnat mr 780 i mam podpięty do niego gramofon CEC z wkładką shure m95 i moje pytanie jest takie czy warto dokupić przedwzmacniacz skoro ten magnat już posiada, a jeżeli tak to czy do 1000 zł dostanę coś rozsądnego. Cześć, W naszej ocenie warto dokupić zewnętrzny przedwzmacniacz, na pewno wniesie on progres w stosunku do wbudowanego. W budżecie do 1000zł proponujemy Regę Fono MM. Dźwięk zyska na dynamice, przestrzeni, rozdzielczości, będzie również bardziej muzykalny i przyjemny w odbiorze. Pozdrawiam, Q21 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gogiel Napisano 5 października 2022 Autor Udostępnij Napisano 5 października 2022 (edytowany) Wszystko fajnie ale wychodzi już po za budżet. Edytowano 9 października 2022 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim-nie ma sensu cytować go w całości. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kw202 Napisano 5 października 2022 Udostępnij Napisano 5 października 2022 2 minuty temu, gogiel napisał: Wszystko fajnie ale wychodzi już po za budżet. Za tysiaczka mogę Ci sprzedać swój preamp. MoFi Studio Phono. Jeszcze chyba na gwarancji Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 9 października 2022 Udostępnij Napisano 9 października 2022 Dnia 5.10.2022 o 22:32, Kw202 napisał: Za tysiaczka mogę Ci sprzedać swój preamp. Proszę, by propozycje sprzedaży kierować bezpośrednio na PW do osoby zainteresowanej lub w dziale GIEŁDA-tak to jest zwyczajowo przyjęte na naszym Forum. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kw202 Napisano 9 października 2022 Udostępnij Napisano 9 października 2022 Przepraszam, więcej się nie powtórzy. Rzeczywiście śmiecenie w temacie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts