gogiel Napisano 1 października 2022 Napisano 1 października 2022 Witam. Posiadam Magnat mr 780 i mam podpięty do niego gramofon CEC z wkładką shure m95 i moje pytanie jest takie czy warto dokupić przedwzmacniacz skoro ten magnat już posiada, a jeżeli tak to czy do 1000 zł dostanę coś rozsądnego. Odpisz, cytując
1Ender Napisano 1 października 2022 Napisano 1 października 2022 Kolega z AS miał na dobrych podzespołach po kosztach pre DIY. Sam będę składał. Podobno rewelacyjny w tej cenie. Jak coś to priv. Pozdrawiam Odpisz, cytując
Audio Autonomy Napisano 4 października 2022 Napisano 4 października 2022 @gogiel w takiej kwocie na 100% uda Ci się kupić lepszy preamp. Te wbudowane w integracji (zwłaszcza tych nowszych) zazwyczaj nie są najwyższych lotów. Zakup sprzętu używanego wchodzi w grę? Odpisz, cytując
gogiel Napisano 4 października 2022 Autor Napisano 4 października 2022 (edytowany) Tak używany sprzęt też wchodzi w grę. A mógłbyś coś polecić sprawdzonego do tej kwoty. Edytowano 4 października 2022 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim nie ma sensu cytować go w całości... Odpisz, cytując
Audio Autonomy Napisano 4 października 2022 Napisano 4 października 2022 Jest na OLX kilka sztuk Pro Jecta Tube Box w cenie poniżej 1000 zł. Nie jest to preamp najlepszy na świecie, ale w tej cenie ciężko będzie znaleźć coś lepszego Odpisz, cytując
Q21 Napisano 5 października 2022 Napisano 5 października 2022 Dnia 1.10.2022 o 10:51, gogiel napisał: Witam. Posiadam Magnat mr 780 i mam podpięty do niego gramofon CEC z wkładką shure m95 i moje pytanie jest takie czy warto dokupić przedwzmacniacz skoro ten magnat już posiada, a jeżeli tak to czy do 1000 zł dostanę coś rozsądnego. Cześć, W naszej ocenie warto dokupić zewnętrzny przedwzmacniacz, na pewno wniesie on progres w stosunku do wbudowanego. W budżecie do 1000zł proponujemy Regę Fono MM. Dźwięk zyska na dynamice, przestrzeni, rozdzielczości, będzie również bardziej muzykalny i przyjemny w odbiorze. Pozdrawiam, Q21 Odpisz, cytując
gogiel Napisano 5 października 2022 Autor Napisano 5 października 2022 (edytowany) Wszystko fajnie ale wychodzi już po za budżet. Edytowano 9 października 2022 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim-nie ma sensu cytować go w całości. Odpisz, cytując
Kw202 Napisano 5 października 2022 Napisano 5 października 2022 2 minuty temu, gogiel napisał: Wszystko fajnie ale wychodzi już po za budżet. Za tysiaczka mogę Ci sprzedać swój preamp. MoFi Studio Phono. Jeszcze chyba na gwarancji Odpisz, cytując
RoRo Napisano 9 października 2022 Napisano 9 października 2022 Dnia 5.10.2022 o 22:32, Kw202 napisał: Za tysiaczka mogę Ci sprzedać swój preamp. Proszę, by propozycje sprzedaży kierować bezpośrednio na PW do osoby zainteresowanej lub w dziale GIEŁDA-tak to jest zwyczajowo przyjęte na naszym Forum. Pozdrawiam Odpisz, cytując
Kw202 Napisano 9 października 2022 Napisano 9 października 2022 Przepraszam, więcej się nie powtórzy. Rzeczywiście śmiecenie w temacie Odpisz, cytując
Recommended Posts