Piotr Sonido Napisano 30 listopada 2022 Udostępnij Napisano 30 listopada 2022 A skąd kupiłeś? Mieli na stanie czy tylko w ofercie? Bo to nie jest popularne urządzenie. może byc problem z dostępnością. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fantomas Napisano 1 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 1 grudnia 2022 18 godzin temu, Piotr Sonido napisał: A skąd kupiłeś? Mieli na stanie czy tylko w ofercie? Bo to nie jest popularne urządzenie. może byc problem z dostępnością. Piotr Mieli na stanie w sklepie Sharp w Warszawie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 1 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 1 grudnia 2022 Dostarczyli już? nie znam tego sklepu. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fantomas Napisano 1 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 1 grudnia 2022 Dziś przyjedzie DPD Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fantomas Napisano 4 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 4 grudnia 2022 Nie wiem jak korzystać ze streamera? W aplikacji nie widać urządzenia... W instrukcji nie jest to opisane.. Ktoś pomoże? Choćby jakiś link... może być po angielsku... Dnia 1.12.2022 o 07:09, Piotr Sonido napisał: Dostarczyli już? nie znam tego sklepu. Piotr Sklep " Super Hi-Fi " Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fantomas Napisano 5 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 5 grudnia 2022 Nauczyłem się. Ten klocek gra wyraźnie słabiej od baltlaba. Góra jest mniej detaliczna, bas jest bardziej zwarty i mniej różnorodny. Dynamika dobra. Mały wybór stacji internetowych. Nie wiem jakiego przewodu głośnikowego użyć. Moje się nie sprawdzają. Potrzebuję żeby grał bardziej naturalnie. Póki co jest trochę plastikowo... Może jakiś Neotech?? (Nie wiem) . . . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 5 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 5 grudnia 2022 10 godzin temu, Fantomas napisał: Sklep " Super Hi-Fi " A no to tak. 2 godziny temu, Fantomas napisał: Mały wybór stacji internetowych. Nie wiem jaki tam jest soft ale może da się dodać ręcznie? 2 godziny temu, Fantomas napisał: Póki co jest trochę plastikowo... Wygrzany? Skoro już odnosisz takie wrażenie to przeciez sam wiesz że nie zmienisz tego kablami. Nie jest to sprzet dla Ciebie. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fantomas Napisano 5 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 5 grudnia 2022 8 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Wygrzany? Jeszcze nie. Zamówiłem już przewody . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 6 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2022 No to walcz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 6 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2022 Chyba wszyscy poza Piotrem wiedzą kim jest @Fantomas i nikt nie zaprząta sobie głowy jego problemami 🤭. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fantomas Napisano 7 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 7 grudnia 2022 21 godzin temu, Piotr Sonido napisał: No to walcz Zaczął grać trochę przejzysciej. I muzykalnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 7 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2022 12 godzin temu, seba3002 napisał: Chyba wszyscy poza Piotrem wiedzą kim jest @Fantomas i nikt nie zaprząta sobie głowy jego problemami 🤭. Oj chyba tak..... Teraz się czuje niedoinformowany. Pomożesz? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fantomas Napisano 7 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 7 grudnia 2022 8 godzin temu, Piotr Sonido napisał: niedoinformowany Nic wielkiego. Zasnąłem jak się umówiłem na odbiór wzmacniacza. Kontrahentowi zaproponowałem zwrot pieniędzy za przejazd i wysyłkę na mój koszt której chciał. W ostatniej chwili zrezygnował . Z kontrahentem się dogadałem. Cała masa reszty kontrahentów są BARDZO ZADOWOLENI z interesów ze mną. Teraz clludzie z tego forum do teraz mi to wypominają 😢 Jeszcze się nie naszczekali raczej Nie znają moich kontaktów z tamtym kontrahentem. Wiedza tylko ze przysnąłem. Oceniać z daleka jest łatwo! @seba3002 zamiast pyskować pokaż siłę 😂 A najlepsze jest to że ci wszyscy pyskacze to zwykli amatorzy co chcieliby na mnie zabłysnąć . (Oprócz Piotra, Tophifi się jeszcze odezwał przez chwilę). Tacy ludzie. @Piotr Sonido Dzięki ale chyba odpuszczę pisanie tutaj. Dziecinada słowem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 7 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2022 1 godzinę temu, Fantomas napisał: Kontrahentowi zaproponowałem zwrot pieniędzy za przejazd 🤥 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 7 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2022 49 minut temu, Grzesiek202 napisał: 🤥 Kłamie 😁? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 7 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2022 3 godziny temu, Fantomas napisał: Nic wielkiego. Zasnąłem jak się umówiłem na odbiór wzmacniacza. Kontrahentowi zaproponowałem zwrot pieniędzy za przejazd i wysyłkę na mój koszt której chciał. W ostatniej chwili zrezygnował . 🤣🤣🤣 Nic wielkiego, powiadasz??? Buc w ostatniej chwili zrezygnował? Czyli to właściwie JEGO wina! Luzik, teraz już wszystko wyjaśniłeś, jesteś czysty jak łza 🤦♂️ Aaaaa i jeszcze jedno, bo byłbym zapomniał. Na audiostereo raczyłeś z pogardą określać nasze forum "podrzędnym". Może zaprzeczysz? Pamiętaj, że internet nie zapomina 😜 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacieQ Napisano 7 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2022 38 minut temu, stach_s napisał: Na audiostereo raczyłeś z pogardą określać nasze forum "podrzędnym". Noooo ...grubo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 8 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2022 No to prawda to nie ładnie. Ale to co jesteś branżą? To dołóż sobie dopisek. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 8 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2022 1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał: No to prawda to nie ładnie. Ale to co jesteś branżą? To dołóż sobie dopisek. Piotr Nie, nie jest branżą. Jest drobnym handlarzem, do tego jak widać średnio rozgarniętym, skoro pozwala sobie na takie wpadki jak ta z Grześkiem, gdzie człowiek jechał kilkaset km w obie strony, tylko po to by pocałować klamkę, bo jaśnie pan zasnął i zapomniało mu się, że był umówiony z kupującym. Po takiej wpadce każdy uczciwy człowiek biłby się w pierś, ale jak widać pan Fantomas do takiej grupy osób się nie zalicza. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 8 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2022 Wcześniej występował pod innym nickiem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 8 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2022 I pewnie jeszcze kilka razy nick zmieni. Na audiostereo wystepuje jako quatross 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 8 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2022 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 8 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2022 Ja rozumiem, że każdemu może się zdarzyć tak zwana sytuacja losowa. Może nawet drzemka w ciągu dnia... Ale. 21 godzin temu, seba3002 napisał: Kłamie 😁? Tutaj kolega chyba pomylił swoich kontrahentów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 9 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 9 grudnia 2022 19 godzin temu, stach_s napisał: I pewnie jeszcze kilka razy nick zmieni. Na audiostereo wystepuje jako quatross A no jest tam taki użytkownik faktycznie. 23 godziny temu, seba3002 napisał: Nie, nie jest branżą. Jest drobnym handlarzem Drobny handlarz to nie branża? Nie wiem pytam z ciekawości. Ile $, sztuk? decyduje że się jest z branży? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Na Temat Audio Napisano 9 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 9 grudnia 2022 Dnia 1.12.2022 o 07:09, Piotr Sonido napisał: nie znam tego sklepu. Nasi sąsiedzi, sklep Superhifi. Pozdrawiam, Michał 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts