jurek341 Napisano 25 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 25 kwietnia 2023 Witam taga połączona kablem eternet soft najnowszy,przycinanie nie występuje cały czas lecz sporadycznie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 26 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2023 Dzisiaj miałem aktualizację urządzenia. Po niej nie odnotowałem mikro przycięć. Do tego dac zaczął pokazywać 88 i 96KHz a nie jak dotąd max 48KHz. Może coś z niej będzie 🙂 Choć gra ciszej od Wiim Mini po optyku i mam wrażenie że mniej detalicznie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 26 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2023 To by oznaczalo, ze MQA unfolding trafil tez na niebrandowane przez Linkplay urzadzenia. Taga cos o tym wpomina gdzies? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 26 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2023 Mi nic o tym nie wiadomo ale z drugiej strony nie zagłębiałem się w temat. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 26 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2023 A sa jakies opcje MQA widoczne tak, jak dla WiiM? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 26 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2023 Dalej nic nie ma. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 26 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2023 Ciekawe. Jeszcze sie okaze, ze to zmiana przez pomylke Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 26 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2023 A czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego ten streamer się nie usypia mimo ustawienia że po minucie powinien to zrobić? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 26 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2023 Jakiego konkretnie zachowania tu oczekujesz? U podstaw tej funkcji bylo wylaczanie wyjscia optycznego po okreslonym czasie nieaktywnosci np. na pauzie w odtwarzaniu, o ile mowa o odpowiedniku takiej funkcji w WiiM. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 26 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2023 Myślałem że urządzenie się usypia po minucie bezczynności. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 27 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 27 kwietnia 2023 Nie kojarzę ten funkcji w Wiim mini. Wzbudził by się wtedy z apki? MQA się nie przejmuj za chwilę już tego nie będzie. Bedzie z głowy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 27 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 27 kwietnia 2023 To do czego jest to standy mode? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 27 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 27 kwietnia 2023 9 minut temu, Artur Charicki napisał: To do czego jest to standy mode? Do usypiania, ale co dokladnie sie za tym kryje? Jak wprowadzono to ustawienie, to podstawowym celem bylo ustawianie opoznienia w wylaczaniu sie wyjscia cyfrowego. A pozniej to zaczelo ewoluowac. Nie wiem w jakiej fazie jest Taga. Jak w Tadze jest pokazywany stan standby? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 27 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 27 kwietnia 2023 Logo na froncie urządzenia zmienia kolor w zależności od wyjścia. Bt to niebieskie, białe to optyczny a standby to czerwone. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 27 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 27 kwietnia 2023 I to to sie nigdy nie robi czerwone? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 27 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 27 kwietnia 2023 Tylko wtedy jak ręcznie dłużej przytrzymam on/off. Samo z siebie nigdy. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 27 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 27 kwietnia 2023 A wyjscie optyczne, reaguje na ustawienie standby i wylacza sie po okreslonym czasie przy spauzowanym odtwarzaniu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 27 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 27 kwietnia 2023 A jak to sprawdzić? Jak zrobię pauzę to cały czas będzie białe logo. Wyłączałem nawet dac i wzmacniacz i dalej świeci na biało. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 27 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 27 kwietnia 2023 Odpiac kabelek optyczny od DACa i zweryfikowac swiecenie na koncu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 27 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 27 kwietnia 2023 Taga może i fajna, ale tylko pasmo 2,4 GHz jest dla mnie dyskwalifikujące. U mnie tylko 5 GHz nie ma opóźnień. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 28 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2023 No to znaczy że soft nei do końca dopracowany i tyle pod kątem Tagi. miało się gasić ale się nie gasi i tyle z rozkminiania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 28 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2023 8 godzin temu, 1Ender napisał: Taga może i fajna, ale tylko pasmo 2,4 GHz jest dla mnie dyskwalifikujące. U mnie tylko 5 GHz nie ma opóźnień. Pozdrawiam Niby tak jest napisane że 2.4GHz ale jak do mnie przyszła to podłączyłem ja do sieci 5GHz i chodziła więc nie wiem dlaczego tak napisali. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B1nd Napisano 23 maja 2023 Udostępnij Napisano 23 maja 2023 Cześć, Trafiłem tutaj z podobnym problemem co niektórzy - w czasie odtwarzania po sieci WiFi utwory przeskakują, przycinają się. Próbowałem zaleceń z supportu lecz jednego nie mogę spełnić - podłączenie po LAN. Wpięcie kabla nie powoduje żadnych zmian. Próbowałem zmienić kabel, bez rezultatu. Router i wyjście lan mam sprawne bo komputer wykrywa sieć poprawnie. Lampki na Tadze się nie zapalają. Działa tylko WiFi Macie jakieś pomysły. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 23 maja 2023 Udostępnij Napisano 23 maja 2023 Ja miałem na początku taki problem ale po aktualizacji jest ok. Korzystam z WiFi i z Tidal Connect. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBIXXX Napisano 23 maja 2023 Udostępnij Napisano 23 maja 2023 Po ostatniej aktualizacji nie mam żadnych przycinek itd, od kupna nie miałem problemów jak wyżej, mam blisko ruter z upc i po WiFi jest ok może w tym wasze problemy, wymiana lub podmianka rutera na inny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts