Kraft Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał: "Mam to polecam" to slogan polskich grup/forów audio. Zakładając, że dokonali wyboru porównując kilka produktów, to "mam więc polecam" jest jak najbardziej ok. A nawet jak kupili sprzęt pierwszy z brzegu, to fakt, że np. jest funkcjonalny i działa niezawodnie, też jest cenną wiedzą. 1 Odpisz, cytując
bora902 Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał: "Mam to polecam" to slogan polskich grup/forów audio. tu trzeba by miec nowy dzial forum ktory by mogl kontrolowac tresci na forach niemieckich,francuskich i wloskich a ktore to fora czytaja producenci sprzetu i dzialy R&D amerykanskie fora sa tak popularne ze czesc egzemplarzy na rynek amerykanski jest przystosowana dla klienta z USA pomimo tego ze podobne w innych krajach sa pozbawione danych funkcji czy wejsc niestety lub stety polskie forum sie nie liczy w tym wyscigu userow Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu 4 godziny temu, Piotr Sonido napisał: Tak to prawda mamy jako polacy taką tendencję i powtarzam to czesto że co juz kupiliśmy to jest zdecydowanie najlepsze. I polecamy to dalej. "Mam to polecam" to slogan polskich grup/forów audio. Nie wszyscy tak maja, Ja polecalem to co mialem bo bylo tego warte, jak juz nie kupienia, to z pewnoscia sprawdzenia. Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu https://www.tophifi.pl/oferty-specjalne/outlet/marmitek-power-li-new-outlet.html Inteligentna listwa Marmiteka. Za pół ceny Dostępność: Tophifi Szczecin Odpisz, cytując
Recommended Posts