Skocz do zawartości

Okazje w audio - temat zbiorczy ( promocje / zniżki / kupony / błędy cenowe )

Recommended Posts

Napisano (edytowany)
6 godzin temu, Piotr Sonido napisał:

To był chyba najsłabszy Black Friday w domenie Audio jaki widziałem od lat. 

Owsze mna TV i innej elektronice coś tam było. Ale w audio w Polsce? Praktycznie nic. Dzien jak dzien. 

Bo sprzętu audio nie kupuje się w Polsce i to nie tylko nie na bf. Już od dawna ceny/promocje w sklepach za granicą albo na amazon są dużo lepsze więc i promocje dużo lepsze.

Edytowano przez mcc64@wp.pl
Napisano
7 godzin temu, mcc64@wp.pl napisał:

Bo sprzętu audio nie kupuje się w Polsce i to nie tylko nie na bf. Już od dawna ceny/promocje w sklepach za granicą albo na amazon są dużo lepsze więc i promocje dużo lepsze.

Nie koniecznie, poruszałem ten wątek z produktami Bowers Wilkins. Mamy najczęściej taniej niż w Niemczech czy Anglii.

Napisano
14 godzin temu, Piotr Sonido napisał:

Owsze mna TV i innej elektronice coś tam było. Ale w audio w Polsce? Praktycznie nic. Dzien jak dzien. 

Faktycznie, choćby rok temu było lepiej i coś kupiłem. 

Napisano
2 godziny temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał:

Nie koniecznie, poruszałem ten wątek z produktami Bowers Wilkins. Mamy najczęściej taniej niż w Niemczech czy Anglii.

No nie wiem wrzucaliście  px8 za 1499 na Amazon,de były swego czasu za 1200. Nawet na RTV euro były tydzień temu za 1350.

Napisano
16 godzin temu, Piotr Sonido napisał:

Brexit i wszystko jasne. Skończyła się konkurencja i znowu można walić polskiego klienta.

2 godziny temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał:

Mamy najczęściej taniej niż w Niemczech czy Anglii.

Zabawne, ponieważ ilości banów na AS od tzw. branży w tej kwestii, nie sposób zliczyć wręcz.

Napisano
21 godzin temu, pairtick napisał:

Brexit i wszystko jasne. Skończyła się konkurencja i znowu można walić polskiego klienta.

Zabawne, ponieważ ilości banów na AS od tzw. branży w tej kwestii, nie sposób zliczyć wręcz.

Posłużyłem się praktycznym przykładem. Wiemy jakie ceny są w tamtych krajach i wiemy również, że nasze są niższe na tą grupę produktów.

21 godzin temu, mcc64@wp.pl napisał:

No nie wiem wrzucaliście  px8 za 1499 na Amazon,de były swego czasu za 1200. Nawet na RTV euro były tydzień temu za 1350.

Jeślii nie zaznaczyłem we wcześniejszych postach, to przepraszam ale w głowie miałem kolumny głośnikowe serii 600,700 i 800.