Mprezi Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, maciek72 napisał: Możesz kupić nówki jak masz za dużo w kieszeni Sprzedałeś już swoje? Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Tak , 2-3 miejsce temu . Jak nowe warunki pozwolą , to będą z powrotem i mnie Kwestia czasu:) Jak , to mówią Cierpliwość , to jedna z cnót Coś w tym jest 1 Odpisz, cytując
Mprezi Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, maciek72 napisał: Tak , 2-3 miejsce temu . Jak nowe warunki pozwolą , to będą z powrotem i mnie Kwestia czasu:) Przypomnij proszę, czym je napedzales? Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 2 x Matrix mini i Amp klasa D 240 W / 4 ohm 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 24 minuty temu, maciek72 napisał: Możesz kupić nówki jak masz za dużo w kieszeni Regałówki ☹️ Jak to mawiał mój wujek: „Mężczyzna przystojny, to mężczyzna wysoki. Kurdupel może być, co najwyżej, ładny.” 😁 1 Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Pozdrowienia dla wujka :)👍👍👍 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, maciek72 napisał: Pozdrowienia dla wujka 👍👍👍 Dziękuję w imieniu 👍 Wujek już od trzydziestu lat nie żyje, a powiedzonko owszem. Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu https://www.tophifi.pl/oferty-specjalne/outlet/bowers-wilkins-htm71-s3-bialy-outlet.html Może ktoś szuka głośnika centralnego z serii 700. Mamy HTM71s3 w bardzo dobrej cenie 6199 (biały) Dostępność: Tophifi Marki 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Dnia 10.12.2025 o 22:31, tomasz1w napisał: Faktycznie, choćby rok temu było lepiej i coś kupiłem. Pytanie dlaczego tak było. Wszyscy dystrybutorzy, wszyscy producenci, wszystkie sklepy. Nic od nikogo. Dnia 11.12.2025 o 00:40, pairtick napisał: Brexit i wszystko jasne. Skończyła się konkurencja i znowu można walić polskiego klienta. Ale co ma do tego Brexit i to teraz? On się nie skończył w zeszłym roku? Poza tym olbrzymie promki są we Francji w niemczech, nie rozumiem co akurat rynek brytyjski tak na nas wpłyną? Wyjaśnisz teorie? 13 godzin temu, Artur Brol napisał: https://www.md-sound.de/DALI-EPICON-2-Regallautsprecher-Stueck-Walnuss-Auspackware-wie-neu?bid=314617-81179-331e2d30-e854-4c32-8aaa-96c252dc3408&adcref=www.google.com%2F Tutaj chyba niezła przecena jest, jesli dobrze rozumiem. Tak Epicony też podłogowe był w tym sklepie -50%, pisałem o tym kiedyś. Odpisz, cytując
Recommended Posts