S Komp Napisano 15 grudnia Napisano 15 grudnia 28 minut temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: To jest cena która była po raz pierwszy w cenniku za ten model. Dlatego na plakietce taka musi być. Bzdury, pokrętne, idiotyczne tłumaczenie. Niby dlaczego musi być podana cena z z pierwszego cennika??? Jeżeli sklep oferuje cenę promocyjną, to zgodnie z prawem, jest zobowiązany podać najniższa cenę z ostatnich 30 dni, żeby klient wiedział czy jest to naprawdę promocja, a nie pierwszą cenę urządzenia przy wprowadzeniu na rynek. Nie pogrążaj się. 1 Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 15 grudnia Napisano 15 grudnia 9 minut temu, S Komp napisał: Bzdury, pokrętne, idiotyczne tłumaczenie. Niby dlaczego musi być podana cena z z pierwszego cennika??? Jeżeli sklep oferuje cenę promocyjną, to zgodnie z prawem, jest zobowiązany podać najniższa cenę z ostatnich 30 dni, żeby klient wiedział czy jest to naprawdę promocja, a nie pierwszą cenę urządzenia przy wprowadzeniu na rynek. Nie pogrążaj Nikt Cię do niczego nie zmusza. Każda firma ma swoją politykę. Amen. Odpisz, cytując
S Komp Napisano 15 grudnia Napisano 15 grudnia Przed chwilą, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Nikt Cię do niczego nie zmusza. Każda firma ma swoją politykę. Amen. Niezła polityka sklepów TOP Hi-Fi - szukanie jelenia, który w ferworze przedświątecznych zakupów zapłaci kwotę dwukrotnie wyższą od rynkowej! 🤣 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 16 grudnia Napisano 16 grudnia 18 godzin temu, pairtick napisał: PRAKTYKA była taka, że mogłeś kupić bezpośrednio w Anglii - bez dodatkowych kosztów - a dostarczał to np. Amazon Polska lub Amazon Niemcy. A i same sklepy wysyłały bezpośrednio do Polski. Mówiąc krótko, była realna konkurencja. nie no to ja wiem, zdarzyło mi sięściagać sprzęt z UK. Ale pytałem o coś innego bo realnie teraz masz dużą konkurencję na zachodzie. Dużą. 12 godzin temu, terracan1929 napisał: Z własnego doświadczenie z Topami napiszę, że można wynegocjować u nich dobrą cenę. Mają nawet opcję internetową - zaproponuj swoją cenę. Zaproponowałem i w takiej kupiłem. Ale podobnie jest w innych branżach. Rok temu dostałem rabat na auto w wysokości 50 tys. zł. Salon z drugiego krańca Polski, ale dostałem dużo lepszą cenę niż mogłem otrzymać u siebie w Trójmieście. W Topach nie ma jednej globalnej polityki. Każdy sklep decyduje co robi i jak robi troche po swojemu. Dlatego śa lepsze i gorsze doświadczenia. Aż nawet takie mocno skrajne. Ja na przykłąd paradoksalnie ale musze jechać do innego miasta. Albo dzwonić na drugi koniec Polski. Ale czasem się coś da. 3 Odpisz, cytując
S Komp Napisano 16 grudnia Napisano 16 grudnia 13 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Ja na przykłąd paradoksalnie ale musze jechać do innego miasta. Albo dzwonić na drugi koniec Polski. Ale czasem się coś da. O, to kolega trafił na czarną listę sklepu w swojej miejscowości? To niemal jak w filmie Stanisława Barei "Co mi zrobisz jak nie złapiesz?"....może jak grzecznie Pana kierownika sklepu przeprosisz, wyrazisz skruchę, to Ci "sklepowego" bana zdejmą. 😁 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 17 grudnia Napisano 17 grudnia Nie, chyba nie. Po prostu w Krakowie słabo się idzie dogadać. To nie jest moj tylko komentarz. Znajomy który wybrał Bowersy mieszka niedaleko w sumie ich salonu to tez zamawiał online. Ps. I to nie dogadać pod kątem ceny. to zostawiam. Tylko ogólnie porozmawiać o sprzęcie. Odpisz, cytując
valantor Napisano 17 grudnia Napisano 17 grudnia No mi przez parę dni prób w ogóle nie udało się dodzwonić do krakowskiego salonu Top-Hifi, za każdym razem poczta głosowa, więc fakt czasem słabo idzie się dogadać W Katowicach 2 za to bardzo fajny kontakt. 1 Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 17 grudnia Napisano 17 grudnia https://www.tophifi.pl/oferty-specjalne/outlet/bowers-wilkins-px8-royal-burgundy-outlet-2.html B&W PX8 Burgudy - jeszcze są. Za...1249 zł. Dostępność Tophifi Łódź 3 Odpisz, cytując
Jacch Napisano 18 grudnia Napisano 18 grudnia Dnia 17.12.2025 o 07:10, Piotr Sonido napisał: Nie, chyba nie. Po prostu w Krakowie słabo się idzie dogadać. Dnia 16.12.2025 o 07:25, Piotr Sonido napisał: W Topach nie ma jednej globalnej polityki. Każdy sklep decyduje co robi i jak robi troche po swojemu. Dlatego śa lepsze i gorsze doświadczenia. Aż nawet takie mocno skrajne. Dokładnie, są i takie które oferują w Outlecie coś czego nie mają i to od dłuższego czasu Odpisz, cytując
Tweeter2016 Napisano 18 grudnia Napisano 18 grudnia Dali Kupid za 8 stówek (tylko dwa kolory w tej cenie) za parę: https://hidden-audio.de/product/dali-kupid-paarpreis-regallautsprecher-1020493/ Nie wiem z czym je można porównać: DALI Zensor 1 ? Jak one brzmią? Zdaje sobie sprawę, ze to nie Mentory Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 18 grudnia Napisano 18 grudnia Fajny kabelek Isoteka EVO3 optimum. Dobre pieniądze, klasa Dostepny w Tophifi Kraków. https://www.tophifi.pl/oferty-specjalne/outlet/isotek-evo3-optimum-c15-outlet.html Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 19 grudnia Napisano 19 grudnia 19 godzin temu, Jacch napisał: Dokładnie, są i takie które oferują w Outlecie coś czego nie mają i to od dłuższego czasu To chyba jakaś dziwna polityka marketingu z kolei. Aczkolwiek nei wiem. Byłem keidys zainteresowany produktem z outletu ył w innym miescie. Okazalo sięże do mojego nie moga go przesłać :/ Szkoda. 10 godzin temu, Tweeter2016 napisał: Dali Kupid za 8 stówek (tylko dwa kolory w tej cenie) za parę: https://hidden-audio.de/product/dali-kupid-paarpreis-regallautsprecher-1020493/ Nie wiem z czym je można porównać: DALI Zensor 1 ? Jak one brzmią? Zdaje sobie sprawę, ze to nie Mentory Słuchałes? Odpisz, cytując
Jacch Napisano 19 grudnia Napisano 19 grudnia 3 godziny temu, Piotr Sonido napisał: To chyba jakaś dziwna polityka marketingu z kolei. Aczkolwiek nei wiem. Byłem keidys zainteresowany produktem z outletu ył w innym miescie. Okazalo sięże do mojego nie moga go przesłać :/ Szkoda. Jeśli z Outletu to kupno z odbiorem w innym salonie to sprzedaż przez internet i możliwy jest wtedy zwrot, a tak kupno z odbiorem to sprzedaż stacjonarna wykluczona z prawa do zwrotu. Odpisz, cytując
Tweeter2016 Napisano 19 grudnia Napisano 19 grudnia 6 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Słuchałes? Jak bym słuchał, to bym raczej nie pytał jak brzmią Już ich nie ma w tej cenie, skończyła się promka. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano Poniedziałek o 06:32 Napisano Poniedziałek o 06:32 Dnia 19.12.2025 o 10:30, Jacch napisał: Jeśli z Outletu to kupno z odbiorem w innym salonie to sprzedaż przez internet i możliwy jest wtedy zwrot, a tak kupno z odbiorem to sprzedaż stacjonarna wykluczona z prawa do zwrotu. Tylko właśnie nie wszystkie produkty z Outletu kupisz u nich online. W tym problem. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano Poniedziałek o 06:49 Napisano Poniedziałek o 06:49 Pewnie chcą sie ich pozbyc, dlatego tylko w sklepie je możesz kupić, zwrot wtedy nie jest możliwy. 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano Poniedziałek o 07:07 Napisano Poniedziałek o 07:07 O tym nie pomyślałem. Ale ok. Mogli by je przerzucić miedzy salonami i wciąż musiał bym odebrać osobiście. A tego też nie robią. Może wtedy się boją, że jednak nie kupie i zostaną w tym drugim salonie? No nie wiem. Nie rozkminiam tego już. Odpisz, cytując
cymes Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu https://www.hifiklubben.de/dali-sonik-3-kompaktlautsprecher/dalisonik3bk/?utm_source=idealo.de&utm_medium=cpc&utm_campaign=productfeed&utm_content=DALISONIK3BK-STK Ciekawe ile będą u nas kosztować. Odpisz, cytując
Recommended Posts