kermiter Napisano 17 stycznia 2023 Napisano 17 stycznia 2023 Cześć. Wiec po zmianie niestety moje przewody głośnikowe chord clearway są za krótkie. Pytanie czy można je łączyć ? Dodatkowo widzę ze jest teraz dostępna tylko wersja clearway x, czy jak połączę stara wersje z nowa to będzie jakiś dramat ? dzieki z góry. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 17 stycznia 2023 Napisano 17 stycznia 2023 12 minut temu, kermiter napisał: czy jak połączę stara wersje z nowa to będzie jakiś dramat ? sam jestem ciekaw wypowiedzi forumowiczów 1 Odpisz, cytując
Potpourri Napisano 18 stycznia 2023 Napisano 18 stycznia 2023 Nie będzie dramatu. Łącz. Odpisz, cytując
Chilli Napisano 21 stycznia 2023 Napisano 21 stycznia 2023 W miejscu połączenia ładunki elektryczne będą się kumulowały przez co poprawi się lepszy bas, średnica uwypukli ale stracisz na wysokich, które przy skrętce mogą się zawibrować i wypaść poza słyszalne pasmo 😜 Zrób próbę i podziel się proszę spostrzeżeniami. 1 1 Odpisz, cytując
mejson Napisano 22 stycznia 2023 Napisano 22 stycznia 2023 Dobre połączenie, najlepiej lutowane, bez pozostawiania wolnych nitek/włosków ocierających się o siebie, będzie niezauważalne dla jakości. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 22 stycznia 2023 Napisano 22 stycznia 2023 Dnia 21.01.2023 o 19:05, Chilli napisał: W miejscu połączenia ładunki elektryczne będą się kumulowały przez co poprawi się lepszy bas, średnica uwypukli ale stracisz na wysokich, które przy skrętce mogą się zawibrować i wypaść poza słyszalne pasmo 😜 Zrób próbę i podziel się proszę spostrzeżeniami. Naprawdę ? Ciekawe jest to co mówisz, lutowałeś, mierzyłeś, czy tak sobie zgadujesz co się zadzieje ? 21 minut temu, mejson napisał: Dobre połączenie, najlepiej lutowane, bez pozostawiania wolnych nitek/włosków ocierających się o siebie, będzie niezauważalne dla jakości. Dobrze, to jeszcze podpowiedz jak powinno się lutować takie przewody, skręcać i jak, żeby było jakościowo dobrze. Odpisz, cytując
Chilli Napisano 22 stycznia 2023 Napisano 22 stycznia 2023 12 minut temu, DiBatonio napisał: Naprawdę ? Ciekawe jest to co mówisz, lutowałeś, mierzyłeś, czy tak sobie zgadujesz co się zadzieje ? Nie, nie zadałeś tego pytania. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 22 stycznia 2023 Napisano 22 stycznia 2023 Przed chwilą, Chilli napisał: Nie, nie zadałeś tego pytania. Ależ tak. Zadałem to pytanie. Odpisz, cytując
Chilli Napisano 22 stycznia 2023 Napisano 22 stycznia 2023 Wiem, że jesteś ogarniętym userem, więc nie szukaj sensu w takiej wiadomości napisanej dla funu🙂 Brak wyświetlania emotek mogło wprowadzić zamęt🙂 1 Odpisz, cytując
slaw0001 Napisano 22 stycznia 2023 Napisano 22 stycznia 2023 Dnia 17.01.2023 o 20:06, kermiter napisał: Cześć. Wiec po zmianie niestety moje przewody głośnikowe chord clearway są za krótkie. Pytanie czy można je łączyć ? Dodatkowo widzę ze jest teraz dostępna tylko wersja clearway x, czy jak połączę stara wersje z nowa to będzie jakiś dramat ? dzieki z góry. Nie będzie żadnej zauważalnej różnicy. Jeżeli masz za krótkie, to sprzedaj a za te pieniadze kup tańsze a dłuższe. 1 Odpisz, cytując
kermiter Napisano 23 stycznia 2023 Autor Napisano 23 stycznia 2023 dzięki za odpowiedzi, dokupiłem, połączę i napiszę moje wrażenia Odpisz, cytując
mejson Napisano 23 stycznia 2023 Napisano 23 stycznia 2023 Dnia 22.01.2023 o 21:16, DiBatonio napisał: Dobrze, to jeszcze podpowiedz jak powinno się lutować takie przewody, skręcać i jak, żeby było jakościowo dobrze. Jeśli jeszcze nie nauczyłeś się lutować, to poszukaj na YT, tam są samouczki wszystkiego. A przewody elektryczne oczyszcza się, skręca, przykłada, wypełnia cyną i izoluje. Cyna i kalafonia, czasem kwas. Kadzidło zbędne... 😉 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 23 stycznia 2023 Napisano 23 stycznia 2023 8 minut temu, mejson napisał: Jeśli jeszcze nie nauczyłeś się lutować, to poszukaj na YT, tam są samouczki wszystkiego. A przewody elektryczne oczyszcza się, skręca, przykłada, wypełnia cyną i izoluje. Cyna i kalafonia, czasem kwas. Kadzidło zbędne... 😉 Haha. Dobre sobie. Tak się składa, że samouczków nie potrzebuję, zatem nie trafiona uwaga. Pzdr Odpisz, cytując
LML Napisano 24 stycznia 2023 Napisano 24 stycznia 2023 Dnia 22.01.2023 o 21:33, Chilli napisał: Wiem, że jesteś ogarniętym userem, więc nie szukaj sensu w takiej wiadomości napisanej dla funu🙂 Brak wyświetlania emotek mogło wprowadzić zamęt🙂 @Chilli nie przejmuj się, tak objawia się zespół Aspergera... Odpisz, cytując
Potpourri Napisano 24 stycznia 2023 Napisano 24 stycznia 2023 6 godzin temu, LML napisał: @Chilli nie przejmuj się, tak objawia się zespół Aspergera... Nie, niekoniecznie ale przytyk dobry 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts