Butler Napisano 16 marca 2023 Napisano 16 marca 2023 1 minutę temu, Adam Drzewososki napisał: Czy trudniej odsprzedać - wszystko jest kwestia ceny. Nie każdy żongluje sprzętem. Jeśli kupisz oddzielnie jak ma w planie @Seph, to nadstawki w każdej chwili możesz prawilnie na sufice zamontować. Zintegrowanych w kolumnie nie odpiłujesz by to zrobić 😅 No chyba że z założenia odrzucasz głośniki górnej warstwy w ogóle nie biorąc pod uwagę ingerencji w sufit. 2 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 16 marca 2023 Napisano 16 marca 2023 19 minut temu, Adam Drzewososki napisał: W przypadku np. Chory to była różnica ok. 700 pln na sztuce. Czyli mniej więcej (ale raczej mniej) tyle ile kosztują nadstawki u innych producentów. To raczej nie jest nieproporcjonalnie drogo. Czy trudniej odsprzedać - wszystko jest kwestia ceny. Nie każdy żongluje sprzętem. Nie dość że chory to bardzo słabe kolumny to jeszcze dopłącasz do nich 700zł do sztuki. Nie no ja wiem , jak przemyślisz i dobrze wybierzsz to szansa że zostanie na naprawdę długo. Jestem temu jednak przeciwny. Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 16 marca 2023 Napisano 16 marca 2023 10 minut temu, Butler napisał: Jeśli kupisz oddzielnie jak ma w planie @Seph, to nadstawki w każdej chwili możesz prawilnie na sufice zamontować. Zintegrowanych w kolumnie nie odpiłujesz by to zrobić 😅 No chyba że z założenia odrzucasz głośniki górnej warstwy w ogóle nie biorąc pod uwagę ingerencji w sufit. Odrzuciłem bo wymiana kina pojawiła się z nienacka w ciągu pół roku od przeprowadzki do nowego mieszkania. 3 minuty temu, Piotr Sonido napisał: Nie dość że chory to bardzo słabe kolumny to jeszcze dopłącasz do nich 700zł do sztuki Oczywiście możesz mieć swoje zdanie na ten temat. Zajrzalem na szybko na q21.pl - większość kolumn efektownych atmos jest droższa niż 700 pln. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 16 marca 2023 Napisano 16 marca 2023 No dobra. Niech będzie. To by mnie do chora i tak nie przekonało. Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 16 marca 2023 Napisano 16 marca 2023 4 minuty temu, Piotr Sonido napisał: No dobra. Niech będzie. To by mnie do chora i tak nie przekonało. Nie namawiam. Po prostu nie zgadzam się ze stwierdzeniem, że to nieproporcjonalnie drożej. Życie to sztuka wyborów. Podczas wyboru chyba ominęło mnie Heco. Klipsch R był niepolecany, nie pasował estetycznie i był za głęboki. Wybrałem moim zdaniem najmniejsze zło. 1 Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 16 marca 2023 Napisano 16 marca 2023 A , takie ,, zło " jest dla Ciebie do zaakceptowania ?:) Odpisz, cytując
Recommended Posts