Kokos1983 Napisano 5 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 5 kwietnia 2023 Mam dwa motele do 3000 rotel a 11 tribute nowy lub też rotel a 12 lub a14 używany lub używany miusic fitelty m2i lub m3i kolumny mam padigram 9v7 kolumny nie będę zmieniacz są na stałe brawodobnie i mam tyle at rotel cz miusic fideltiy proszę bardzo o pomoc 5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwester Wojajczyk Napisano 10 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2023 Kokos, przeczytaj proszę ze trzy razy to, co napisałeś i spróbuj zredagować to bardziej zrozumiale;) Cytuję: "mam dwa motele..." - czyli jesteś hotelarzem? "Zmacniacz" co to takiego? "Kolumny mam padigram" - co to za nowa marka? 3 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ADAM7 Napisano 11 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2023 Ja zrozumiałem że kolega kokos bierze pod uwagę sprawdzenie i ewentualny zakup wzmacniaczy rotela oraz musical fidelity. Kolumny już posiada. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokos1983 Napisano 11 kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2023 6 godzin temu, ADAM7 napisał: Ja zrozumiałem że kolega kokos bierze pod uwagę sprawdzenie i ewentualny zakup wzmacniaczy rotela oraz musical fidelity. Kolumny już posiada. Tak zgaca się tylko nie nie wiem jaki łatę was się byta przepraszam za pisownię bardzo ale z tym mam bardzo drudnożći o dziecka 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 11 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2023 No drudno bendzie o zmacniacz niestety. 3 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 11 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2023 raczej łatwo....w kwocie 3000tysięcy...czyli po naszemu 3 000 000 (trzy miliony) ,nawet jeśli mówimy o złotych polskich, coś tam ciekawego można bendzie namierzyć Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacieQ Napisano 11 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2023 Próbuje przeczytać i zrozumieć treść tego postu i zdecydowanie mogę stwierdzić że „Polska język, trudna język”...😆🤘 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 11 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2023 (edytowany) 😳😳😳 A to ktoś sobie jaj nie robi z nas przypadkiem? Edytowano 11 kwietnia 2023 przez mateolo2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokos1983 Napisano 11 kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2023 Nie robi mam proplem od dziecka z pisownią jestem niebełnosprawny szukam zmacniacza do 3 tyś używany kolumny jakie posiadam do padigrm monitor 9v7 8 minut temu, mateolo2 napisał: 😳😳😳 A to ktoś sobie jaj nie robi z nas przypadkiem? Nie robi mam proplem spisowniom od dziecka jestem niepełnosprawnym cenę podałem starom po nieznane się na tych nowych szukam zmacniacz do 3 tys kolumny jakie posiadam do padigram monitor 9v7 bytam się was jaki zmacniacz w sklepie powiedzieli że Yamaha demon Marantz .harmon Kardon oto niepasujące tylko rotel miusic fidelty Roksana Hegel atoll oto tylko nie wiem który proszę o pomoc bardzo proszę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 11 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2023 Z Twoich propozycji rozważyłbym Rotela A11 Tribute lub Musicala M2si. To fajne wzmacniacze za niewielkie pieniądze. Musical M2si zagra bardzo energicznie, witalnie, podkręci rytm. Jest muzykalny z delikatnym ociepleniem. Bas mocny, lekko poluzowany. Wysokie tony łagodne, lekko wygładzone i uproszczone. Daje mimo wszystko dużo frajdy z odsłuchu. Rotel A11 Tribute będzie bardziej kulturalny, nieco spokojniejszy i nazwijmy to - nie tak efekciarski. Bas bardziej konturowy i zwarty niż w Musicalu. Wysokie tony chyba jednak ciekawsze i pełniejsze w Rotelu. Jak sam widzisz, jeden i drugi ma swoje zalety. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 11 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2023 46 minut temu, Kokos1983 napisał: Nie robi mam proplem spisowniom od dziecka jestem niepełnosprawnym cenę podałem starom po nieznane się na tych nowych szukam zmacniacz do 3 tys kolumny jakie posiadam do padigram monitor 9v7 bytam się was jaki zmacniacz w sklepie powiedzieli że Yamaha demon Marantz .harmon Kardon oto niepasujące tylko rotel miusic fidelty Roksana Hegel atoll oto tylko nie wiem który proszę o pomoc bardzo proszę Rozumiem w takim razie bardzo przepraszam w imieniu moim i kolegów. Rozważ jeszcze Roksan Kandy K2 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwester Wojajczyk Napisano 13 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2023 Przyłączam się do przeprosin. Warto w pierwszym poście zaznaczyć, że masz trudności z pisownią, bo dla nas wyglądało to na żart albo lekceważenie:( A do Paradigm'ów proponuję Ci Rotela. Kolumny są dosyć żywiołowe, Rotel nieco spokojniejszy w duecie powinno być spoko. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 14 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2023 Roksan K2 to fajny wzmacniacz chodź po jaśniejszej stronie. Nie wiem czy do Paradigma. Ale skoro te będa też zmieniane to czemu nie. Musical Fidelity na teraz ok. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokos1983 Napisano 14 kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2023 Dnia 11.04.2023 o 23:26, mateolo2 napisał: 😳😳😳 A to ktoś sobie jaj nie robi z nas przypadkiem? Nie robi mam proplem spisowniom od dziecka jestem niepełnosprawnym cenę podałem starom po nieznane się na tych nowych szukam zmacniacz do 3 tys kolumny jakie posiadam do padigram monitor 9v7 bytam się was jaki zmacniacz w sklepie powiedzieli że Yamaha demon Marantz .harmon Kardon oto niepasujące tylko rotel miusic fidelty Roksana Hegel atoll oto tylko nie wiem który proszę o pomoc bardzo proszę Dziękuję wszystkim którzy pomogli więc wybrałem rotel używkę a14 w poniedziałek będzie wyższy model z tej serii i przepraszam bardzo za pisownię starałem dzisiaj jak najlepiej napisać chyba dobrze wyszło 1 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokos1983 Napisano 16 kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2023 Witam wszystkich serdecznie jeszcze raz więc co wybrałe rotel a14 jednak nie dlatego że facet zrobił mnie w bambuko pojechałem po niego się okazało że sprzedał a dzwoniłem od rana asz do południa nie odpowiadał więc kupiłem nowy rotel a 11 tribute a także kable głośnikowe real cable Evolution powiem wam szczerze mówiąc polecam tę kable jakby stworzone do rotela dźwięk jest wspaniały a także pierwszy raz padigrm 9v7 monitor zagrały tak jak stworzone pierwszy raz tytanowe kopułki nie pisneły wcześniej miałem nad 320 bee i przynim bardzo odzywały się kopułki tytanowe pierwszy raz usłyszałem dźwięk piosenki zagrały tak jak są nagrane dziękuję bardzo za pomoc 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 16 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2023 Dnia 14.04.2023 o 08:00, Piotr Sonido napisał: Roksan K2 to fajny wzmacniacz chodź po jaśniejszej stronie. Wiele razy zwracali Ci na "chodź" uwagę, ale w tym temacie pasuje idealnie Pozdrawiam Cię @Kokos1983 i miłego słuchania! 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 17 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2023 Tak, tu jest jak znalazł Nowego Rotela wybrałeś w Top? Odsłuchałeś go wcześniej? To może teraz już sprzedaż Paradigma nie potrzebna ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokos1983 Napisano 17 kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2023 9 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Tak, tu jest jak znalazł Nowego Rotela wybrałeś w Top? Odsłuchałeś go wcześniej? To może teraz już sprzedaż Paradigma nie potrzebna ? Padigram kolumny głośnikowe nie sprzedajem muszom zostać nie wiem czy nie do końca jak nie padną rotela wypralem hi fi wziąłem odrazy w ciemno dla dego że nie mam czasu jeszdzic w tom spowrodem po chcieli wybozyczyć tylko jak się ta całom kwotę mugbym dać tylko nie wiem czy później wymieniom nie ropiłem tak wcześniej więc mam stracha po dużo ludzi mnie ropiło w bambuko a też nie wychodzę z domu często jedynie wychodzę na terapię w tom i z powrotem w takim sklepie byłem pierwszy raz a także pierwszy raz pyłem na mieście 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 18 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2023 No dobra rozumiem. Zastanawiało mnie po prostu bardziej po co ten temat w takim razie. Dobrze że kupiłeś w takim sklepie bo gdyby coś było nie tak to udasz się do tego samego. Ale oczywiście trzymam kciuki żeby działał i wpasował się w Twój system. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kn1234 Napisano 2 września Udostępnij Napisano 2 września O kurcze pieczone,płakałem z 10 minut jak czytałem 2 krotnie,dobra robota i tak trzymaj autorze👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts