Q21 Napisano 7 maja 2023 Udostępnij Napisano 7 maja 2023 6 godzin temu, terracan1929 napisał: Rozumiem, że streamer poza wszystkimi serwisami typu Spotify, Tidal etc. posiada funkcję radia internetowego......? @Q21 ? Jeśli dobrze pamiętam, to tak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MuadDib Napisano 8 maja 2023 Udostępnij Napisano 8 maja 2023 Mam pytanko do Q21. Czy będziecie również mieć w sprzedaży EVERSOLO DMP-A6 "MASTER EDITION" ?? Podaje link do produktu ==> https://www.audiophonics.fr/en/streamers/eversolo-dmp-a6-master-edition-streamer-2xes9038q2m-wifi-dlna-airplay-2-roon-bluetooth-50-aptx-hd-32bit-768khz-dsd512-mqa-p-17647.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacieQ Napisano 9 maja 2023 Udostępnij Napisano 9 maja 2023 19 godzin temu, MuadDib napisał: Mam pytanko do Q21. Czy będziecie również mieć w sprzedaży EVERSOLO DMP-A6 "MASTER EDITION" ?? Podaje link do produktu ==> https://www.audiophonics.fr/en/streamers/eversolo-dmp-a6-master-edition-streamer-2xes9038q2m-wifi-dlna-airplay-2-roon-bluetooth-50-aptx-hd-32bit-768khz-dsd512-mqa-p-17647.html Wątpię by był osiągalny w najbliższej przyszłości ...z info na forach anglojęzycznych na dzień dzisiejszy jest ich mała ilość wprowadzonych do sprzedaży i na indywidualne zamówienie a cena zaczyna się od 1300€ 😕 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MuadDib Napisano 9 maja 2023 Udostępnij Napisano 9 maja 2023 Kolejna recenzja która przekonuje do zakupu DMP A6 Dnia 7.05.2023 o 19:12, terracan1929 napisał: Rozumiem, że streamer poza wszystkimi serwisami typu Spotify, Tidal etc. posiada funkcję radia internetowego......? Tak posiada funkcję radia internetowego i nawet będzie posiadać BBC Sound. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 9 maja 2023 Udostępnij Napisano 9 maja 2023 22 godziny temu, MuadDib napisał: Mam pytanko do Q21. Czy będziecie również mieć w sprzedaży EVERSOLO DMP-A6 "MASTER EDITION" ?? Podaje link do produktu ==> https://www.audiophonics.fr/en/streamers/eversolo-dmp-a6-master-edition-streamer-2xes9038q2m-wifi-dlna-airplay-2-roon-bluetooth-50-aptx-hd-32bit-768khz-dsd512-mqa-p-17647.html Dowiem się 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 9 maja 2023 Udostępnij Napisano 9 maja 2023 (edytowany) 45 minut temu, MuadDib napisał: Kolejna recenzja która przekonuje do zakupu DMP A6 45 minut temu, MuadDib napisał: Rozumiem, że streamer poza wszystkimi serwisami typu Spotify, Tidal etc. posiada funkcję radia internetowego......? Tak posiada funkcję radia internetowego i nawet będzie posiadać BBC Sound. Widzę, że baaaardzo propagujesz ten sprzęt....., ale z linka ,który mi przesłałeś, a który miał mi odpowiedzieć na pytanie odnośnie radia internetowego, doczytałem z treści : Nie jest jednak doskonały. Eversolo jest zależne od TuneIn Radio w przypadku radia internetowego, co ma ograniczenia, zwłaszcza gdy jest wymagane do uzyskania dostępu do treści BBC. I z zamieszczonych postów to : - Wygląda na bardzo dobre urządzenie (oprócz radia internetowego). - Byłem bardzo zainteresowany tym urządzeniem, ale słaba obsługa radia internetowego jest poważnym minusem. Tunein jest bezużyteczny w Wielkiej Brytanii dla strumieni międzynarodowych (wszystkie zablokowane). Sprawdziłem instrukcję obsługi Eversolo i zawiera ona również aplikację Audials Play do strumieniowego przesyłania radia. Nie używałem go wcześniej, więc pobrałem go na telefon z Androidem. Niestety, jest taki sam jak Tunein, z zablokowanymi prawie wszystkimi międzynarodowymi stacjami. Jednak zawiera główny miks Radio Paradise, jeśli to jest dobre. Nie mogłem jednak znaleźć innych miksów gatunków. Edytowano 9 maja 2023 przez terracan1929 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MuadDib Napisano 9 maja 2023 Udostępnij Napisano 9 maja 2023 (edytowany) 4 godziny temu, terracan1929 napisał: Widzę, że baaaardzo propagujesz ten sprzęt....., ale z linka ,który mi przesłałeś, a który miał mi odpowiedzieć na pytanie odnośnie radia internetowego, doczytałem z treści : Nie jest jednak doskonały. Eversolo jest zależne od TuneIn Radio w przypadku radia internetowego, co ma ograniczenia, zwłaszcza gdy jest wymagane do uzyskania dostępu do treści BBC. I z zamieszczonych postów to : - Wygląda na bardzo dobre urządzenie (oprócz radia internetowego). - Byłem bardzo zainteresowany tym urządzeniem, ale słaba obsługa radia internetowego jest poważnym minusem. Tunein jest bezużyteczny w Wielkiej Brytanii dla strumieni międzynarodowych (wszystkie zablokowane). Sprawdziłem instrukcję obsługi Eversolo i zawiera ona również aplikację Audials Play do strumieniowego przesyłania radia. Nie używałem go wcześniej, więc pobrałem go na telefon z Androidem. Niestety, jest taki sam jak Tunein, z zablokowanymi prawie wszystkimi międzynarodowymi stacjami. Jednak zawiera główny miks Radio Paradise, jeśli to jest dobre. Nie mogłem jednak znaleźć innych miksów gatunków. Jeśli chcesz wiedzieć DMP A6 w sprzedaży będzie dopiero 12 maja więc u klientów będzie 14 maja najszybciej. Poczekaj na tych którzy kupią i podzielą się a nie domysły i inne z palca wyssane opinie. A nie propaguje tylko czytam i dzielę się wiadomościami bo też jestem zainteresowany kupnem. A słuchanie radia na streamerze nie jest moim priorytetem ! Edytowano 9 maja 2023 przez MuadDib Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Szyperski Napisano 9 maja 2023 Udostępnij Napisano 9 maja 2023 TuneIn sam w sobie jest bardzo dobry,korzystam z niego na codzień. A że na Wyspach mają poblokowane stacje radiowe to już ich problem. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 9 maja 2023 Udostępnij Napisano 9 maja 2023 Dnia 8.05.2023 o 13:41, MuadDib napisał: Mam pytanko do Q21. Czy będziecie również mieć w sprzedaży EVERSOLO DMP-A6 "MASTER EDITION" ?? Podaje link do produktu ==> https://www.audiophonics.fr/en/streamers/eversolo-dmp-a6-master-edition-streamer-2xes9038q2m-wifi-dlna-airplay-2-roon-bluetooth-50-aptx-hd-32bit-768khz-dsd512-mqa-p-17647.html Nie jest to pewne na ten moment, bo to wersja na zamówienie. Jeśli jesteś zainteresowany konkretnie nim, to zapraszamy do kontaktu, zobaczymy, co uda się zrobić Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lfajer Napisano 10 maja 2023 Udostępnij Napisano 10 maja 2023 A czy ktoś może porównać możliwości audio DMP-A6 do odtwarzacza multimediów UHD3000? Różnica w procesorze audio jest ESS9068 vs ESS9038. Ale na podstawie specyfikacji ciężko określić czym to się funkcjonalnie od siebie różni. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dmitrij Miłowanow Napisano 10 maja 2023 Udostępnij Napisano 10 maja 2023 (edytowany) DEL Edytowano 10 maja 2023 przez Dmitrij Miłowanow Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 10 maja 2023 Udostępnij Napisano 10 maja 2023 Trochę z innej beczki. Będzie polskie menu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MuadDib Napisano 10 maja 2023 Udostępnij Napisano 10 maja 2023 2 godziny temu, Slawko69 napisał: Trochę z innej beczki. Będzie polskie menu? Raczej bym na to nie liczył gdyż soft EverSolo Controller do obsługi wszystkich klocków jest w 3 językach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 10 maja 2023 Udostępnij Napisano 10 maja 2023 Jest kantoński i mandaryński spoko.😄 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 11 maja 2023 Udostępnij Napisano 11 maja 2023 hehe... w jednym języku (w nawiasie) domek jeszcze stoi, a w drugim jest już w ruinie po trzęsieniu Ziemi.... innych różnic nie zaobserwowano Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MuadDib Napisano 11 maja 2023 Udostępnij Napisano 11 maja 2023 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 11 maja 2023 Udostępnij Napisano 11 maja 2023 Streamer z duzymi mozliwosciami w ladnym opakowaniu wraz z dobrze zrealizowanym DACem, ktorego funkcjonalnosc nie zbliza sie nawet do miniDSP czy RME ADI-2. Jesli komus to niepotrzebne, zewnetrznego DACa nie posiada i posiadac nie planuje, a i wzmacniacz sluchawkowy zbedny, to mamy sprawiajace bardzo fajne wrazenie kombo. No, jak dojdzie w koncu pilot. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 12 maja 2023 Udostępnij Napisano 12 maja 2023 Ja szukam takiego urządzenia jak to ( wygląd , funkcjonalność, wykonanie ) tylko z pilotem, diraciem, HDMI arc i jakimś triggerem żeby wybudzić końcówkę mocy. Może jeszcze z co najmniej jednym wejściem analogowym RCA. Chyba NAD C658 byłby najbliżej tylko brzydki jak noc w porównaniu do tego eversolo, o HDMI trzeba rozbudować i pilot jak z lat 90 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 12 maja 2023 Udostępnij Napisano 12 maja 2023 Sek w tym, ze produceni chi-fi jak ognia unikaja DSP jakos takos... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 12 maja 2023 Udostępnij Napisano 12 maja 2023 Jest miniDSP Flex HT , może kolejna wersja już będzie zbliżona do ideału Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 12 maja 2023 Udostępnij Napisano 12 maja 2023 (edytowany) To Tajwan, nie wliczam miniDSP do zbioru z Toppingiem, SMSL, Zidoo, Sabajem czy nawet Gustardem - czyli Shenzhen. A i FleX HT dostal pare ciec w stosunku do zwyklego Flexa, to juz troche wyeksploatowane hardware. Edit: A nie, moj blad, to Hong Kong. Edytowano 12 maja 2023 przez Mariusz Kopacki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebzun Napisano 12 maja 2023 Udostępnij Napisano 12 maja 2023 Dostałem info od sprzedawcy, że w poniedziałek mam spodziewać się przesyłki a jak na złość przyszły tydzień jestem na wyjeździe☹️ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 12 maja 2023 Udostępnij Napisano 12 maja 2023 Przekieruj do kogoś z forum 😆😇 Wrócisz i będziesz miał już recenzję. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebzun Napisano 13 maja 2023 Udostępnij Napisano 13 maja 2023 Podaj swój adres, płatne przy odbiorze😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 14 maja 2023 Udostępnij Napisano 14 maja 2023 Kusisz, kusisz. Ale teraz nie mam jak testować. Ale jest na mojej liście. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts