misiekx Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Ale to samo można powiedzieć o nas. Zmiana auta co 3 lata, przecież nie będę jeździł starym. Nowe ma tyle bajerów że już prawie prowadzić nie muszę. Sąsiad nowe kupił to przecież ja nie będę jeździł 5 latkiem. I tak ze wszystkim, tv, telefony i inne pierdoły. Oczywiście każdy chce lepiej i wygodniej żyć ale są pewne granice. Popatrzmy po szafach małżonek ile dobra tam jest, o butach nawet nie wspomnę. 😉🤣 1 Odpisz, cytując
Chmarski Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu 26 minut temu, misiekx napisał: Ale to samo można powiedzieć o nas. Zmiana auta co 3 lata, przecież nie będę jeździł starym. Moje w kwietniu przyszłego roku skończy 20 lat. Nalatane prawie 400kkm i dalej bym ujeżdżał gdyby nie Strefa Czystego Transportu. Ma wszystko czego potrzebuję do szczęścia i najchętniej dałbym mu dożywocie u siebie. Jest tak utrzymane, że w każdej chwili mogę w nie wsiąść i pojechać w długą trasę. Rządzący jednak mówią mi NIE. OK, dostałem ostatnio służbowy, więc to kolejny powód by się staruszka pozbyć. Jak ktoś nie ma powodów do wjazdu do SCT to nadal świetny samochód, który przy odpowiednim dbaniu będzie robił kolejne tysiące kilometrów. 2 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu @Chmarski dawaj je na naszą giełdę,plus parę fotek,jest tu paru chłopa spoza stolicy...😁 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, misiekx napisał: Popatrzmy po szafach małżonek ile dobra tam jest, o butach nawet nie wspomnę. Oooo , buty powyżej trzeciej pary powinny być opodatkowane minimum 50% średniej krajowej 1 godzinę temu, misiekx napisał: Sąsiad nowe kupił to przecież ja nie będę jeździł 5 latkiem Od 25 lat zmieniam samochód co 5 lat. I nie dlatego , że sąsiad kupił , tylko zmusza mnie Urząd Skarbowy. Jest to realny jedyny koszt prowadzenia gabinetu. Więcej po za papierem do drukarki i tonera raz na pół roku nie mam. Więc przynajmniej cóś nam zostaje z naszych podatków. 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 12 godzin temu, il Dottore napisał: Dlatego Polexit natychmiast. Opuszczamy Titanica, niech topią się bez nas. I żadnych eurokołchozowych emerytur dla niewiernych EU 😝 1 Odpisz, cytując
terracan1929 Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 5 godzin temu, il Dottore napisał: 5 godzin temu, terracan1929 napisał: w Karlinie ropę znaleźli Gaz. Do dziś tubylcy dumnie się określają jako mieszkańcy Szejkanatu Zachodniopomorskiego. Taka sama prawda, jak ta głosząca wyższość chińskich aut nad europejskimi. W Karlinie wydobywano głównie ropę naftową, co stało się głośne na całym świecie z powodu słynnej erupcji ropy naftowej w 1980 roku podczas odwiertu "Daszewo-1", która wywołała ogromny pożar i nadzieje na uniezależnienie Polski od importu ropy. Kluczowe fakty o wydobyciu w Karlinie: Surowiec: Ropa naftowa. Wydarzenie: W grudniu 1980 roku doszło do niekontrolowanego wypływu i zapłonu ropy naftowej (erupcja). Skala: Była to jedna z największych erupcji ropy w Europie, przyciągająca uwagę mediów. Znaczenie: Erupcja wzbudziła nadzieje na rozwój własnych złóż ropy w Polsce. Po erupcji: Po opanowaniu pożaru, ropa była transportowana do rafinerii, choć złoża były na wyczerpaniu. Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 45 minut temu, pairtick napisał: żadnych eurokołchozowych emerytur dla niewiernych EU 😝 Czyli tylko tzw. "skrajna prawica" z europarlamentu nie dostanie,bo reszta zawsze wierna 😁. Co do emerytur krajowych to ch... im do tego, co jak co,ale do składek Unia nie dokłada. Odpisz, cytując
Chmarski Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 2 godziny temu, Nowy75 napisał: @Chmarski dawaj je na naszą giełdę,plus parę fotek,jest tu paru chłopa spoza stolicy...😁 Nasza giełda raczej tylko audio dotyczy. Odpisz, cytując
Chmarski Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 51 minut temu, Nowy75 napisał: No coś tam Ci w aucie gra...😁 Nic specjalnego. Prawie najniższe audio jakie było do wyboru 1 Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 57 minut temu, Chmarski napisał: Nic specjalnego. Prawie najniższe audio jakie było do wyboru Poczekaj aż jakieś łożysko padnie albo wieszak wydechu się urwie. 😉 Odpisz, cytując
Chmarski Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 16 minut temu, PanKlor napisał: Poczekaj aż jakieś łożysko padnie albo wieszak wydechu się urwie. 😉 Tu i dobre audio by mi nie przeszkodziło by to usłyszeć. Wszelkie tego typu rzeczy naprawiam na bieżąco, choć nie jest ten samochód już tak cichy. Niestety, najbardziej słyszalne są plastiki, i tu jest zmora v70 p2. Myślałem żeby oddać samochód do wycieszenia, ale skoro raczej będzie szedł w świat, to niech to sobie już nowy właściciel robi. 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 4 godziny temu, Nowy75 napisał: Czyli tylko tzw. "skrajna prawica" z europarlamentu nie dostanie,bo reszta zawsze wierna 😁. Co do emerytur krajowych to ch... im do tego, co jak co,ale do składek Unia nie dokłada. Nigel Farage - albo jest beneficjentem EU, albo niech wypierdala z UK. Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 9 minut temu Napisano 9 minut temu @pairtick "wypracował" sobie tę europejską emeryturę podobnie jak reszta pasożytów z Brukseli 😁. To,że populizm rośnie w Europie to zasługa elyt, które doprowadziły ją do sytuacji, w której się znajduje. Podobnie rzecz się ma z motoryzacją ,o której tu piszemy- najpierw towarzysze wypchnęli biznes w objęcia Chińczyków utrudniając ,jak się da, prowadzenie interesów, potem dorżnęli to,co zostało,normami i dyrektywami. Teraz mamy wysokie "zielone" rachunki z energię, imigrantów do wykarmienia, i chińskie auta do kupienia. Ktoś tam w Brukseli dobrze wszystkim pokierował przez lata. I to nawet nie był Braun ,nad którym wielu lubi się wytrząsać. Odpisz, cytując
Recommended Posts