LukLuk Napisano 16 maja 2023 Udostępnij Napisano 16 maja 2023 Hej, fajnie wygląda, funkcjonalność też fajna bo ma HDMI ARC a zarazem to wzmacniacz stereo. Moze ktoś słuchał go? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomso Napisano 18 maja 2023 Udostępnij Napisano 18 maja 2023 (edytowany) Podbijam. Sam jestew ciekaw opini. Wygląd ma conajmniej intrygujący - wersja nie w drewnie przypomina mi zajęcia w pracowni elektrycznej w Technikum. Nawet w swoim wątku o piecu do Zensorów 7 wymieniłem go jako jedna z moich opcji do odsłuchu ale mi się nie udało. Między innymi dlatego, że nie było opinii a skończył mi się czas na wybór. Edytowano 18 maja 2023 przez thomso Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 19 maja 2023 Udostępnij Napisano 19 maja 2023 Ja słuchałem bardzo przez chwile. Nie zainteresował mnie. Ale może powinienem wrócić? https://audio.com.pl/testy/stereo/odtwarzacz-cd-wzmacniacz/3377-cdt-130-stereo https://hi-fi.com.pl/testy/systemy-hi-fi/5700-leak-cdt-stereo-130.html https://www.hfc.com.pl/test/4596,leak-cdt-stereo-130.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomso Napisano 19 maja 2023 Udostępnij Napisano 19 maja 2023 12 minut temu, Piotr Sonido napisał: Ja słuchałem bardzo przez chwile. Nie zainteresował mnie. Ale może powinienem wrócić? Tak, poproszę :) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 19 maja 2023 Udostępnij Napisano 19 maja 2023 Chinszczyzna. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomso Napisano 19 maja 2023 Udostępnij Napisano 19 maja 2023 1 godzinę temu, audiowit napisał: Chinszczyzna. Niby tak ale to raczej frazes a nie opinia. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 19 maja 2023 Udostępnij Napisano 19 maja 2023 Ładne to jest, bez dwóch zdań, ale nie spotkałem się jeszcze z żadną opinią użytkownika, czyli sprzedaż raczej mizerna. Jedyne wyjście to wycieczka na odsłuch 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 19 maja 2023 Udostępnij Napisano 19 maja 2023 2 godziny temu, Piotr Sonido napisał: Ja słuchałem bardzo przez chwile. Nie zainteresował mnie. Ale może powinienem wrócić? Z czym porównywałeś? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 22 maja 2023 Udostępnij Napisano 22 maja 2023 Z niczym. Wszedłem do salonu i akurat był podłączony. Wiec wykorzystałem chwile jaką miałem aby zobaczyć co to. nie muszę bezpośrednio porównywać sprzętów koło siebie żeby wiedzieć czy mi się podoba czy nie :) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 22 maja 2023 Udostępnij Napisano 22 maja 2023 @Piotr Sonido Czyli słuchałeś wzmacniacza? To nie jest czepianie się, po prostu dziwnie to wygląda. To tak, jakby na przykład po pokazie audio ktoś napisał - słuchałem dCS Bartók. Brzmiał tak i siak. Czy to ma sens? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 22 maja 2023 Udostępnij Napisano 22 maja 2023 4 minuty temu, Adi777 napisał: @Piotr Sonido Czyli słuchałeś wzmacniacza? Dla audiofila to bułka z masłem i chleb powszedni w jednym. Taki słuchając systemu w pomieszczeniu, na dowolnym utworze, potrafi wyłuskać z niego brzmienie kolumn, wzmacniacza albo i wtyczki kabla zasilającego. Ocenić i wyrobić sobie zdanie o dowolnej składowej zestawu. Dziwne, że to może jeszcze kogoś dziwić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 22 maja 2023 Udostępnij Napisano 22 maja 2023 7 godzin temu, Kraft napisał: Dziwne, że to może jeszcze kogoś dziwić. Mnie nie przestanie... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 23 maja 2023 Udostępnij Napisano 23 maja 2023 Dnia 22.05.2023 o 07:38, Adi777 napisał: @Piotr Sonido Czyli słuchałeś wzmacniacza? To nie jest czepianie się, po prostu dziwnie to wygląda. To tak, jakby na przykład po pokazie audio ktoś napisał - słuchałem dCS Bartók. Brzmiał tak i siak. Czy to ma sens? Był komplet podłączony. Wiesz co Ale zwróć uwagę na to Dnia 19.05.2023 o 07:30, Piotr Sonido napisał: a słuchałem bardzo przez chwile. Nie zainteresował mnie. Napisałem to powyżej. Nie pisałem Ci recenzji czy warto czy nie warto. Jak gra. Co ma na plus co ma na minus. Nie. Znalem kolumny wcześniej. Był podłączony zestaw, grało to sobie i uważam że przeszedłem koło tego obojętnie. Jesli w sklepie wielkopowierzchniowym na dziale elektronicznym stoi i gra głośnik Manta i przechodzisz obok to wyciągasz notes , zasiadasz na krzesełku i słuchasz 30 minut, czy przechodzisz obok bo Cie to nie interesuje? Nie powiedziałem czy jest dobry czy zły. Tylko że mnie nie zainteresował 23 godziny temu, Kraft napisał: Dla audiofila to bułka z masłem i chleb powszedni w jednym. Taki słuchając systemu w pomieszczeniu, na dowolnym utworze, potrafi wyłuskać z niego brzmienie kolumn, wzmacniacza albo i wtyczki kabla zasilającego. Ocenić i wyrobić sobie zdanie o dowolnej składowej zestawu. Dziwne, że to może jeszcze kogoś dziwić. Taki żartowniś się z ciebie zrobił. Ale nie słyszą różnic w brzmieniu elektroniki rozumiem że sam chętnie swojego Marantza byś na to wymienił. No i polecasz autorowi bo zaoszczędzi na kolumny. Prawda? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 23 maja 2023 Udostępnij Napisano 23 maja 2023 12 minut temu, Piotr Sonido napisał: Napisałem to powyżej. Nie pisałem Ci recenzji czy warto czy nie warto. Jak gra. No tak, nie napisałeś recenzji, widzę 😄 15 minut temu, Piotr Sonido napisał: Nie powiedziałem czy jest dobry czy zły. Tylko że mnie nie zainteresował Ale ja to wiem. Przecież ja nie twierdzę, że napisałeś o nim negatywnie lub pozytywnie. Tak, nie zainteresował Cię ZESTAW audio, w którym był podpięty ten wzmacniacz. Tylko o to mi chodzi. 19 minut temu, Piotr Sonido napisał: rozumiem że sam chętnie swojego Marantza byś na to wymienił. Czemu Jarek miałby wymieniać? Ewentualnie dla wyglądu, lub jakichś innych rzeczy. 20 minut temu, Piotr Sonido napisał: Taki żartowniś się z ciebie zrobił. Może i żartowniś, ale z głową na karku... 🤪 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 23 maja 2023 Udostępnij Napisano 23 maja 2023 No nie wiem. Ale co kto lubi I jak kto uważa. Niech będzie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts