Grzeh00 Napisano 1 marca Udostępnij Napisano 1 marca Witam! Mam pytanie do użytkowników Wiim Pro, Wiim Pro+, czy w aplikacji w trakcie słuchania radia (np. radio 357) jest widoczna jakość strumienia (bitstream) oraz czy widoczny jest tytuł aktualnie prezentowanego utworu? Jeżeli można to prosiłbym o screena. Sam używam aplikacji Wiim ale z Audio Pro Link 2 i wydaje mi się, że ilość informacji jest okrojona. Z góry dzięki za info. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 1 marca Udostępnij Napisano 1 marca Jest tak samo jak u Ciebie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 1 marca Udostępnij Napisano 1 marca Możesz otworzyć,przez vtuner jeżeli chcesz mieć bitrate. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzeh00 Napisano 1 marca Udostępnij Napisano 1 marca O, widzisz i tu jest lepiej. U mnie z vTunerem wygląda tak jak na screenie. Poza tym nie wszystkie opcje z ustawień aplikacji działają. Chyba trzeba pomyśleć nad zamianą na Wiim Pro Plus. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 15 marca Udostępnij Napisano 15 marca Wiim zaczyna beta testy dla korekcji pomieszczenia ( nawet nie wiem czy tak się to tłumaczy ) Jak na razie obejmą Pro, Pro Plus i Amp. Co do mini to jeszcze nie wiadomo czy "uciągnie". Ja swojego Pro Plus zapisałem. Jeżeli dostanę to postaram się coś tutaj skrobnąć Info: https://forum.wiimhome.com/threads/beta-test-room-correction-for-wiim-pro-pro-plus-amp.3096/ Cytat Hi, We're looking for WiiM owners of WiiM Pro, Pro Plus, Amp who are interested in beta testing the Room Correction feature we hope to roll out. If you're interested, please provide your information below in the form, and we'll OTA the beta firmware when it's available. Beta Test: Room Correction for WiiM Pro, Pro Plus, Amp Please note that the Room Correction feature will first be rolled out to the Amp, Pro/Pro Plus products. WiiM Mini is TBD as we test to see if it could support the Room Correction feature. Best, WiiM Team 5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts