VVOLFGANG Napisano 20 lipca 2023 Napisano 20 lipca 2023 W jednym z tematów natknąłem się na zgromienie jednego użytkownika przez drugiego że trzyma amplituner w zbyt wąskiej szafce...😱 Po czym spojrzałem na swoją i stwierdziłem że u mnie też bez rewelacji jest.🤨 4cm po bokach i 6.5cm z góry na cyrkulację. Jako że jest okres upałów i sprzęty grzeją się ponad miarę to zapytam i jednocześnie poproszę o zdjęcia w jakich Wy drodzy forumowicze a zwłaszcza specjaliści trzymacie swoje drogocenne sprzęty aby możliwe najsprawniej posłużyły. Niech ta galeria posłuży innym za odnośnik. Bardzo jestem ciekaw jak to wygląda u innych i czy zawsze teoria pokrywa się z praktyką. Śmiało Odpisz, cytując
STELVIO Napisano 20 lipca 2023 Napisano 20 lipca 2023 Miejsca masz dosyć. Ważne żeby pleców szafka nie miała i ta wentylacja w zupełności wystarczy. Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 20 lipca 2023 Napisano 20 lipca 2023 8 minut temu, VVOLFGANG napisał: W jednym z tematów natknąłem się na zgromienie jednego użytkownika przez drugiego że trzyma amplituner w zbyt wąskiej szafce...😱 Wrzuć link Odpisz, cytując
VVOLFGANG Napisano 20 lipca 2023 Autor Napisano 20 lipca 2023 Pokażcie swoje szafki a nie lejcie wody😝 Odpisz, cytując
Butler Napisano 20 lipca 2023 Napisano 20 lipca 2023 No nie wiem czy mój przykład jest dobry. Sprzęt audio jest w wentylowanej szafie rack w tylnym prawym rogu pomieszczenia. Odpisz, cytując
VVOLFGANG Napisano 20 lipca 2023 Autor Napisano 20 lipca 2023 6 minut temu, Butler napisał: No nie wiem czy mój przykład jest dobry. Sprzęt audio jest w wentylowanej szafie rack w tylnym prawym rogu pomieszczenia. Wygląda na ideał 👍 cyrkulacja ostateczna 😅 Odpisz, cytując
Gmow1977 Napisano 20 lipca 2023 Napisano 20 lipca 2023 Podobnie i u mnie ...To raczej nie do salonu...ale tylko dlatego ,że sprzęt mam w pomieszczeniu za salką kinową 😉 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 24 lipca 2023 Napisano 24 lipca 2023 Ja zawsze trzymałem na górze szafki. I nie było problemów. W takim układzie dorobił bym malutki wentylatorek jakiś Silent PC czy coś i z głowy. Odpisz, cytując
Recommended Posts