pepci 123 Napisano 31 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2023 Dzień dobry U dziadka od 22 lat w piwnicy leżala ta oto wieża, mówi że dostał ją w latach 90 od Jakiegoś Niemca za pomoc w przewozie jakichś rzeczy?, Niemiec powiedział, że to wieża która dostał na urodziny od syna, i że została zrobiona specjalnie dla niego w Bawarii, obdzwonilem serwisy, nikt takiej nigdy wieży nie widział, ona jest cała zabudowana, ma wejście na płytę cd, ma pilot inny niż wszystkie wieze, jest możliwość podłączenia tej maszyny na winyle, ogólnie dziadek jej nigdy nie wyciągał bo ma cały zestaw Sony,ale nagle po 22 latach przypomniał że coś kisi, i teraz pytanie co to w ogóle jest? Ona jest cała sprawna,wszystko śmiga, normalnie bajka, napisy do x-boss na dole i soundmaster na górze. VID_20230831_125121.mp4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Palmos Napisano 31 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2023 Bankomat w wersji hifi max. 😁 Sorry - nie mogłem się powstrzymać 3 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 31 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2023 Jedno, wielkie wow! Sami jesteśmy zaskoczeni tym produktem określenie z bankomatem jest zabawne ale trafione, hehe Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabro Napisano 31 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2023 Na pierwszy rzut oka wygląda jak ekspres do kawy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepci 123 Napisano 1 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 1 września 2023 18 godzin temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Jedno, wielkie wow! Sami jesteśmy zaskoczeni tym produktem określenie z bankomatem jest zabawne ale trafione, hehe Teraz sam na to patrzę jak na bankomat 😁😁 ogólnie dziwne, wystawiłem to na jakiejs grupce kolekcjonerów i telefon nie daje mi żyć, chcą koniecznie to zobaczyć na żywo, wydawało mi sie, że raczej ludzie przejdą obok tego obojętnie, sam nwm co mam im mówić, co to jest jak zbytnio nie ma na ten temat informacji, chyba pora napisać do tej firmy, może oni by coś powiedzieli, chyba że ona naprawdę została zrobiona na zamówienie i jest to jakiś ewenement, ciężki temat Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 1 września 2023 Udostępnij Napisano 1 września 2023 Napisz może jak to gra. Masz porównanie z jakimś systemem?? Te kolumny są plastikowe czy może z jakiejś płyty? Zrobiłbyś zdjęcia głośników po zdjęciu maskownic jeśli się da. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepci 123 Napisano 1 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 1 września 2023 1 godzinę temu, Artur Charicki napisał: Napisz może jak to gra. Masz porównanie z jakimś systemem?? Te kolumny są plastikowe czy może z jakiejś płyty? Zrobiłbyś zdjęcia głośników po zdjęciu maskownic jeśli się da. Niestety już wyjechałem od dziadka, ale sie wybiorę jeszcze do niego, i na pewno zrobię więcej zdj i nagram jak gra, i koniecznie wstawię zdj pilota, pilot robi ogromne wrażenie, wygląda prawie jak jakiś pad do starych konsol,dziadek słuchając sie rozpływał, więc raczej gra dobrze, bo on akurat wybredny😁😁 pytałem go jeszcze trochę o tego jak niby to na zamówienie było zrobione, to mówił że syn tego Niemca znał jakiegoś projektanta w tej firmie w bawarii, i on to dla niego na 50 urodziny zrobił, jak dotykałem, to kurde no sam nwm czy to plastik czy płyta, jakoś nie zwróciłem uwagi czego dotykam, bo palcem przejechałem po kurzu na spodzie ale z wyglądu i to i to uzyte, najbardziej zadziwia wykonanie, w tym sprzęcie nie ma widocznej żadnej śrubki, tego sie nie da rozkręcic w żaden sposób, jak coś by sie zepsuło to nie mam pojęcia kto to.naprawi 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektron6 Napisano 1 września 2023 Udostępnij Napisano 1 września 2023 Plus jest taki ze jak się sprzęt popsuje to można go przerobić na jaki biletomat. A ogólnie x-bass to wiele już tłumaczy. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepci 123 Napisano 2 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 2 września 2023 8 godzin temu, elektron6 napisał: Plus jest taki ze jak się sprzęt popsuje to można go przerobić na jaki biletomat. A ogólnie x-bass to wiele już tłumaczy. A coś więcej o tym x bass ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektron6 Napisano 2 września 2023 Udostępnij Napisano 2 września 2023 X bass i pochodne to tani chwyt marketingowy typowy dla początku lat 90 tych kiedy zawitała do nas produkcja made in china i jego klony. Miał być bas łubu dubu a więc na takie hasła marketingowe lud się łapał… a technicznie to procek DSP podbijał o ładnych 5-10db pasmo niskich częstotliwości i głośniczka sobie basowały. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepci 123 Napisano 2 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 2 września 2023 2 godziny temu, elektron6 napisał: X bass i pochodne to tani chwyt marketingowy typowy dla początku lat 90 tych kiedy zawitała do nas produkcja made in china i jego klony. Miał być bas łubu dubu a więc na takie hasła marketingowe lud się łapał… a technicznie to procek DSP podbijał o ładnych 5-10db pasmo niskich częstotliwości i głośniczka sobie basowały. Super! Dzięki za konkrety! A ogólnie jakbyś ocenił całosciowo ? Widziałeś coś podobnego ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 3 września 2023 Udostępnij Napisano 3 września 2023 Dnia 1.09.2023 o 16:04, pepci 123 napisał: Teraz sam na to patrzę jak na bankomat 😁😁 ogólnie dziwne, wystawiłem to na jakiejs grupce kolekcjonerów i telefon nie daje mi żyć, chcą koniecznie to zobaczyć na żywo, wydawało mi sie, że raczej ludzie przejdą obok tego obojętnie, sam nwm co mam im mówić, co to jest jak zbytnio nie ma na ten temat informacji, chyba pora napisać do tej firmy, może oni by coś powiedzieli, chyba że ona naprawdę została zrobiona na zamówienie i jest to jakiś ewenement, ciężki temat Może trafiłeś na złotą żyłę, heheh jak sprzedaż, to podeślij za jaką kwotą udało Ci się to sprzedać:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepci 123 Napisano 3 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 3 września 2023 2 godziny temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Może trafiłeś na złotą żyłę, heheh jak sprzedaż, to podeślij za jaką kwotą udało Ci się to sprzedać:) Już po interesie😁 Powiedziałem dla dziadka że gość z Kielc rzuca cene 4600, a on że do śmierci zostaje u niego i żeby nikt nie przyjeżdżał mu po domu nie łaził. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 3 września 2023 Udostępnij Napisano 3 września 2023 To fajnie, że powiedziałeś dla dziadka. Mam kolegę w pracy który mówi podobnie. Czasem się go pytam "pomóc coś dla ciebie?" Pozdrawiam krainę Zenka Martyniuka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts