Artur Brol Napisano 11 października 2023 Udostępnij Napisano 11 października 2023 (edytowany) @DiBatonio Nie znasz mnie, nie wiesz gdzie i w jakich warunkach dorastalem itp. Ponad 20 lat nie pisalem po polsku. Od czasu do czasu cos. Tylko holenderski i angielski. Dopiero od niedawna jestem na forum obecny. Ilosc slow, napisanych przez ten rok czy ile tutaj jestem, w naszym jezyku, jest wieksza niz wszystko co przez ostatnie 20 lat napisalem po polsku. Jako dziecku, najlepiej mi z ortogrtafia nie szlo. Teraz ty wyciagasz na forum moje bledy i mowisz ze mi pomagasz. Jak bym mial komus pomagac to nie odbywalo by sie to w ten sposob. Milego dnia. U mnie tez tak powoli to sie przewija, to raczej z powodu zbyt duzej ilosci zdjec czy moze ich wielkosci. @Adi777 to nic z toba wspolnego nie ma. Strona sobie chyba, po prostu, nie daje rady z taka iloscia zdjec. Edytowano 11 października 2023 przez Artur Brol 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 11 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 października 2023 5 minut temu, Artur Brol napisał: U mnie tez tak powoli to sie przewija, to raczej z powodu zbyt duzej ilosci zdjec czy moze ich wielkosci. Możliwe, ale edytowałem praktycznie wszystkie. Teraz mają po około 1MB, czyli niedużo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 11 października 2023 Udostępnij Napisano 11 października 2023 6 minut temu, Adi777 napisał: Możliwe, ale edytowałem praktycznie wszystkie. Teraz mają po około 1MB, czyli niedużo. 1 MB, to i tak dużo. Wystarczyłoby 100 KB. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 11 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 października 2023 No może, ale w oryginale miały po 10-30. Może jeszcze raz to zrobię. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 11 października 2023 Udostępnij Napisano 11 października 2023 Nie trzeba, zostaw już jak jest. Poza tym, już chyba nie dasz rady tych zdjęć, które wkleiłeś, edytować.🤔 Można tak? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 11 października 2023 Udostępnij Napisano 11 października 2023 58 minut temu, Artur Brol napisał: Ponad 20 lat nie pisalem po polsku. Od czasu do czasu To nie jest tak źle.... Znam takich co po roku pobytu poza granicami Polski, "zapominają" języka ojczystego. Takie trendy dzisiaj, czerpane z wątpliwych autorytetów jak Karolajn Derpienski, czy Dżoana Krupa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 12 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 października 2023 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 13 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 października 2023 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 13 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 października 2023 (edytowany) Nie jestem zbytnio fanem słuchawek - wkurza mnie to uczucie, że mam cały czas coś na głowie i uszach , ale mimo wszystko potestowałbym w spokoju kilka par z jakimś dobrym wzmacniaczem. Edytowano 13 października 2023 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 13 października 2023 Udostępnij Napisano 13 października 2023 To polecam Denony, Focale tez nie sa zle. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts