Artur Brol Napisano 3 stycznia Autor Udostępnij Napisano 3 stycznia Jeszcze jedna wizyta w Delft. Dobrze ze pojechalem. LCD2 sie pojawilo, i chyba sobie zamowie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 3 stycznia Udostępnij Napisano 3 stycznia 59 minut temu, Artur Brol napisał: LCD2 sie pojawilo, i chyba sobie zamowie. Jak to się pojawiło, znaczy w salonie w którym byłeś? LCD 2 z lampą 300B, jak to gra ? Z Twoim Singxer chyba LCD2 się wgryzą dobrze, ale kto tam Cię wie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 3 stycznia Autor Udostępnij Napisano 3 stycznia Tak, w trakcie ostatniej wizyty nie mial ich. W tej chwili nawet nie ma ich jeszcze na stronie sklepu. Takze dobrze trafilem. Czysto, basowo( nie wiecej niz jest w nagraniu), bardzo przyjemne brzmia glosy . LCD jest odrobine mniej ostre, od Hifiman HE1000 stealth. Odrobine ale wyraznie ta roznice slychac. Feliks sobie bardzo dobrze z nimi poradzil, zreszta ze wszystkimi sluchawkami. Glosnosc ponizej godziny 9tej . Singxer sobie poradzi, nawet na 6.3 wyjsciu. Kto tam mnie wie? To Singxer sobie bedzie radzil, nie ja.🙂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 7 stycznia Autor Udostępnij Napisano 7 stycznia 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 24 stycznia Autor Udostępnij Napisano 24 stycznia Poczta dzisiaj zawitała. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 24 stycznia Autor Udostępnij Napisano 24 stycznia Czyli tak, pierwsze od lewej to Kiwi ears x Crinacle, potem TRN BA15 i KZ ZEX. Gdyby kogos interesowalo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 13 lutego Autor Udostępnij Napisano 13 lutego Moje TRN BA15 dostaly niedawno nowy kabelek i swoje wlasne gniazdko😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 13 lutego Udostępnij Napisano 13 lutego 21 minut temu, Artur Brol napisał: Moje TRN BA15 dostaly niedawno nowy kabelek i swoje wlasne gniazdko😁 Ale spodobał się kabelek z wyglądu, czy jednak jakieś różnice na nim wychwytujesz w porównaniu do fabrycznego? Sorry, ale musiałem zapytać Artur 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 13 lutego Autor Udostępnij Napisano 13 lutego Wygląd i wygoda. Matko jaki delikatny i elastyczny. O tym dowiedziałem się po odebraniu przesyłki. Amazon , 20 euro. Warto bylo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 13 lutego Udostępnij Napisano 13 lutego Artur na Alliexpress też są i nie wiem, czy nie taniej, ale mogę się mylić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 13 lutego Autor Udostępnij Napisano 13 lutego Wolałem coś na co nie musiałem czekać nie wiem ile czasu. Wieczorem zamówiłem, następnego dnia był. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 14 lutego Udostępnij Napisano 14 lutego Artur, teraz z alliexpress czekasz ok 2 tyg. Zazwyczaj w 1,5 tyg. i towar masz u siebie, ale to do Polski w sumie ie chyba do większości krajów w Europie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bahzell Napisano 14 lutego Udostępnij Napisano 14 lutego pikne te sprzęty panie zmotywowało mnie, idę szukać kabli i padów do swoich hifimanow 400, w sumie właśnie mój drapak wrócił od audio autonomy to i będzie okazja go bardziej posłuchać na co dzień używam heavysow, bardzo ciekawe sluchawki 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 14 lutego Autor Udostępnij Napisano 14 lutego Piękne, piękne. Ostatnio nawet nie słucham niczego tylko na nie patrze i jestem happy. 😄 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts