misiekx Napisano 8 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 8 listopada 2023 @maxredaktor dziękuję. Jeżeli mogę Cię prosić to bardzo chętnie skorzystam z pomocy. Maila wysłałem na priv 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 8 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 8 listopada 2023 Panowie wysłałem drugiego maila z prośbą o rejestrację na winyl. net i nareszcie się udało. Jak ktoś jest zainteresowany, mój nick na tamtym forum to - stonewall. Niestety nie misiekx, już nawet nie będę wyjaśniał dlaczego inny 🙈. Dziękuję @1Ender, @maxredaktor za interwencję u moderatora z tamtego forum. Dziękuję też wszystkim innym kolegom za propozycje różnych wkładek, tutaj jak i na priv. Pozdrawiam 👍 ps. Oczywiście dalej tutaj czekam na cpropozycje oraz dyskusję zainteresowanych. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 8 listopada 2023 Udostępnij Napisano 8 listopada 2023 @misiekx. Napisałeś nowy temat? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 8 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 8 listopada 2023 Tak. Wkładki i igły - Zakupy - temat :Kenwood KD 2070, pomoc w doborze wkładki i igły. https://www.winyl.net/viewtopic.php?f=48&t=20888&p=444100#p444100 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 10 listopada 2023 Udostępnij Napisano 10 listopada 2023 Widzę że już jakieś konkrety. 😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 13 listopada 2023 Udostępnij Napisano 13 listopada 2023 Coś się rozjaśniło z wysyłką od Wojtka? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 13 listopada 2023 Udostępnij Napisano 13 listopada 2023 (edytowany) Dnia 8.11.2023 o 15:41, misiekx napisał: Tak. Wkładki i igły - Zakupy - temat :Kenwood KD 2070, pomoc w doborze wkładki i igły. https://www.winyl.net/viewtopic.php?f=48&t=20888&p=444100#p444100 Jak zakupy? Na czym stanęło? Edytowano 13 listopada 2023 przez 1Ender Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 18 listopada 2023 Udostępnij Napisano 18 listopada 2023 (edytowany) @misiekx. Pochwal się! 😉👍 I jak wrażenia? Edytowano 18 listopada 2023 przez 1Ender Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 18 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 18 listopada 2023 Dopiero dzisiaj ma być 😉 ( wkładka) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 19 listopada 2023 Udostępnij Napisano 19 listopada 2023 Dnia 18.11.2023 o 10:32, misiekx napisał: 😉 Jak wrażenia? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 19 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 19 listopada 2023 Wkładka będzie dopiero jutro. Została na sortowni przez weekend 🙈 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 20 listopada 2023 Udostępnij Napisano 20 listopada 2023 13 godzin temu, misiekx napisał: 🙈 Pisz po montażu. Pamiętaj, że przez pierwsze 50-100h dźwięk może się zmienić. Miłego słuchania! Pozdrawiam 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 20 listopada 2023 Udostępnij Napisano 20 listopada 2023 14 godzin temu, misiekx napisał: Wkładka będzie dopiero jutro. Jak wkładka z igłą /szlif -grubość / i nacisk? Jak kolumny, przetestowałeś, masz jakieś wnioski? 1 godzinę temu, 1Ender napisał: Pamiętaj, że przez pierwsze 50-100h dźwięk może się zmienić. to wygrzewasz też lampy z preamp czy wzm.? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 20 listopada 2023 Udostępnij Napisano 20 listopada 2023 9 minut temu, Karol64208 napisał: Dlaczego pytasz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 21 listopada 2023 Udostępnij Napisano 21 listopada 2023 @1Ender zastanawiam się co może poprawić dźwięk po 100h🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 21 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 21 listopada 2023 Akomodacja 🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 21 listopada 2023 Udostępnij Napisano 21 listopada 2023 (edytowany) 2 godziny temu, Karol64208 napisał: @1Ender 🤔 Nie zawsze poprawić. Zmienić. Odp. Czas i prąd. 😉 Pozdrawiam Edytowano 21 listopada 2023 przez 1Ender Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 21 listopada 2023 Udostępnij Napisano 21 listopada 2023 1 godzinę temu, misiekx napisał: Akomodacja 🤔 czekam na twoje wrażenia odsłuchowe bo nic jeszcze nie napisałeś o Sansui sp 9000 i jak całość wypada😉 Pozdr. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 21 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 21 listopada 2023 @Karol64208 sorry, ale jeszcze trochę cierpliwości, dla przypomnienia to Sansui Sp-x7700. Pograły kilka dni i niestety musiałem je wynieść z salonu w bardziej ustronne miejsce. Nie że względu na dźwięk, ale dlatego że przez jakiś czas nie mogę za bardzo dźwigać i mam ograniczoną swobodę ruchu 😉. Jak dojdę do siebie, odsłuchy pójdą pełną parą. Co do wkładki AT którą zamówiłem, wczoraj dostałem info że kurier pod moją nieobecność 🙈 zostawił przesyłkę u sąsiadów. Pocz łapałem do sąsiada a on zdziwiony i o niczym nie wie. Napisałem dwa maile do GLS, bez odpowiedzi. Zadzwoni) em do nich i dostałem info że mają zanotowane że przesyłka dotarła do adresata. Pochodzę jeszcze po innych sąsiadach, jak domokrążca. Taka pechowa historia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 21 listopada 2023 Udostępnij Napisano 21 listopada 2023 Znając życie pierdolnął pod drzwi i poszedł. Niderlandy to wyluzowane naćpane społeczeństwo. Pech? Walcz o swoje! Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 21 listopada 2023 Udostępnij Napisano 21 listopada 2023 53 minuty temu, misiekx napisał: Napisałem dwa maile do GLS, bez odpowiedzi. nie wiem gdzie kupiłeś ale problem zgłaszasz do sprzedawcy i on musi się martwić, jak nie otrzymasz przesyłki otrzymasz od niego zwrot kasy. Atakuj sprzedawcę bo to jest w jego obowiązkach żeby przesyłka została doręczona. Miałem też kilka takich wpadek, zawsze otrzymałem zwrot kasy, choć miałem dwa przypadki kiedy zamówiłem kpl żarówek do bryki, otrzymałem zwrot a po kilku dniach paczki znalazłem w niebieskim koszu tam zostawił kurier🤔. Czasami takie pomysły mają. @misiekx dlaczego AT wkładki? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 21 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 21 listopada 2023 2 minuty temu, Karol64208 napisał: dlaczego AT wkładki? Hmmm, 100 różnych podpowiedzi,sugestii, opinii... Trzeba czegoś wreszcie spróbować Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 21 listopada 2023 Udostępnij Napisano 21 listopada 2023 (edytowany) 5 minut temu, misiekx napisał: Trzeba czegoś wreszcie spróbować tylko i jedynie do sprzedawcy, on odpowiada za dostarczenie przesyłki. Sprzedawca wyjaśni z kurierem. Przesyłka jest ubezpieczona i zwrot kasy otrzyma sprzedawca, nie ty. Ty masz zwrot kasy od sprzedawcy. Gdzie to kupiłeś na eBay? Edytowano 21 listopada 2023 przez Karol64208 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 21 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 21 listopada 2023 Muziker nl. Ale siedziba chyba na Słowacji. Dostałem teraz odp. na maila od GLS nl. że sprawdzają gdzie konkretnie kierowca zostawił przesyłkę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 21 listopada 2023 Udostępnij Napisano 21 listopada 2023 (edytowany) 5 minut temu, misiekx napisał: Muziker nl. nie ma znaczenia, zgłoś spór o nie otrzymanie przesyłki. Pewnie mają kilka dni na odpowiedź, ale jak płaciłeś przez PayPal zgłoś to na PayPal. 5 minut temu, misiekx napisał: że sprawdzają gdzie konkretnie kierowca zostawił przesyłkę to już tylko ich problem, Ty zgłaszasz do sprzedawcy, lub PayPal. Jak płaciłeś? Edytowano 21 listopada 2023 przez Karol64208 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts