Artur Charicki Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) Toytoy to taki plastikowy mobilny kibelek spotykany na różnych imprezach masowych lub na budowach 😊 Co Ty @Artur Brol?? Edytowano 2 godziny temu przez Artur Charicki Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Nie odwiedzam takich imprez, gdzie taki wynalazek jest używany, wiec nie wiem. @Adi777 Po jednym uderzeniu deski, pojawiły sie szumy? Chyba ze Cię tam kilka godzin trzymali. Ostatnio w salonie bylem i Pan mi podał douszne sluchawki, IEM. Wraz z odtwarzaczem, ale niestety nie ustawił głośności odpowiednio do nich, naciskam play i myślałem ze ogluchne. Takiej dawki decybeli moje uszy tak bezpośrednio nigdy nie otrzymały. Na szczęście nic sie nie stało. Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Artur Brol napisał: Nie odwiedzam takich imprez, gdzie taki wynalazek jest używany, wiec nie wiem. @Adi777 Po jednym uderzeniu deski, pojawiły sie szumy? Chyba ze Cię tam kilka godzin trzymali. Jak wspomniał kolega wyżej, w toalecie. Tak, jedno uderzenie. Zaczęła mnie boleć głowa, no i później zaczęły się szumy. Nie, nikt mnie tam nie trzymał, byłem się tylko załatwić. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 56 minut temu Napisano 56 minut temu To przykre, przez jeden głupi żart. Odpisz, cytując
Recommended Posts