pery552 Napisano 23 listopada 2023 Udostępnij Napisano 23 listopada 2023 Jaki wzmacniacz do 2k zl najlepiej nowy z wejściem optycznym do kolumn tonsil maestro classic. Zatamawiam sie nad denon pma-600ne czy to dobry wybór? Potrzebuje coś co jest warte tych max 2tys nie jestem wybredny tylko chce po prostu cos co jest warte kwoty dziękuję wszystkim z góry za pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 24 listopada 2023 Udostępnij Napisano 24 listopada 2023 Hej, obecnie warto spojrzeć na Rega iO, mamy ją w świetnej cenie na Black Friday Przyjemny, dość gęsty i analogowo brzmiący wzmacniacz z bardzo ciekawą sceną. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pery552 Napisano 25 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 25 listopada 2023 5 godzin temu, Q21 napisał: Hej, obecnie warto spojrzeć na Rega iO, mamy ją w świetnej cenie na Black Friday Przyjemny, dość gęsty i analogowo brzmiący wzmacniacz z bardzo ciekawą sceną. A wejście optyczne brak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sk91 Napisano 25 listopada 2023 Udostępnij Napisano 25 listopada 2023 (edytowany) Pioneer a-40ae - to jest chyba najlepszy wzmacniacz z tych bardzo budżetowych i ma wejścia optyczne. Pytanie czy zgra się z twoimi kolumnami... Edytowano 25 listopada 2023 przez sk91 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 25 listopada 2023 Udostępnij Napisano 25 listopada 2023 (edytowany) Ja mam Yamahę A-S301 i złego słowa nie mogę na nią powiedzieć. Ma wymagana wejścia. Denona też mam (ale starszy model PMA-520AE) i również uważam, że jest OK. Edytowano 25 listopada 2023 przez Kraft Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pery552 Napisano 25 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 25 listopada 2023 7 godzin temu, Kraft napisał: Ja mam Yamahę A-S301 i złego słowa nie mogę na nią powiedzieć. Ma wymagana wejścia. Denona też mam (ale starszy model PMA-520AE) i również uważam, że jest OK. Pisza ze ten pma-600ne nie da sobie rady za mala moc. A co do yamahy to as 501 proponuja niektórzy ale tez mowia ze yamaha slaba zeby cos szukać onkyo albo denon Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 26 listopada 2023 Udostępnij Napisano 26 listopada 2023 Jak musi mieć optyk to Pioneer A40 faktycznie jest chyba takim solidnym wyborem. Ale weź używany wzmacniacz i osobno przetwornik. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 26 listopada 2023 Udostępnij Napisano 26 listopada 2023 Dnia 23.11.2023 o 19:22, pery552 napisał: Jaki wzmacniacz do 2k zl najlepiej nowy z wejściem optycznym do kolumn tonsil maestro classic. Zatamawiam sie nad denon pma-600ne czy to dobry wybór? Potrzebuje coś co jest warte tych max 2tys nie jestem wybredny tylko chce po prostu cos co jest warte kwoty dziękuję wszystkim z góry za pomoc Cześć, Dobrym uzupełnieniem do Twoich kolumn, może być ten mały NAD C338 https://www.tophifi.pl/stereo/wzmacniacze-zintegrowane/c338.html Pełen zakres wejść i wyjść. Masz na pokładzie optyka, chromecast, BT i kilka innych. W tej chwili jest też u nas w lepszej cenie bo okolicach 2500 zł Zapraszamy oczywiście, na odsłuchy! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pery552 Napisano 26 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 26 listopada 2023 1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał: Jak musi mieć optyk to Pioneer A40 faktycznie jest chyba takim solidnym wyborem. Ale weź używany wzmacniacz i osobno przetwornik. Wezmę pioneer. Ale o jaki przetwornik co chodzi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pery552 Napisano 28 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 28 listopada 2023 Dnia 26.11.2023 o 17:15, Piotr Sonido napisał: Jak musi mieć optyk to Pioneer A40 faktycznie jest chyba takim solidnym wyborem. Ale weź używany wzmacniacz i osobno przetwornik. A podłącze do tego pioneer subwoofer jeśli nie ma tam dedykowanego wejścia? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Gałązka Napisano 28 listopada 2023 Udostępnij Napisano 28 listopada 2023 Piotrowi chodziło o przetwornik cufrowo analogowy ( odpowiada za podłączenie do stargo wzmaka źródek cyfrowych czyli tego optycznego toslink i coaxial ale to wszystko akurat masz w pioneerze. Suba od biedy możesz podłączyć pod line out, nie jest to super wygodne wyjście ale działać działa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pery552 Napisano 28 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 28 listopada 2023 1 godzinę temu, Michał Gałązka napisał: Piotrowi chodziło o przetwornik cufrowo analogowy ( odpowiada za podłączenie do stargo wzmaka źródek cyfrowych czyli tego optycznego toslink i coaxial ale to wszystko akurat masz w pioneerze. Suba od biedy możesz podłączyć pod line out, nie jest to super wygodne wyjście ale działać działa Aha rozumiem Dziękuję wszystkim za pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 30 listopada 2023 Udostępnij Napisano 30 listopada 2023 Dnia 26.11.2023 o 19:07, pery552 napisał: Wezmę pioneer. Ale o jaki przetwornik co chodzi Gdybyś wziął wzmacniacz który nie ma optyka, starszy uzywany wyższy model. To wtedy dobierasz zewnętrzny przetwornik DAC który ma optyk. Dnia 28.11.2023 o 12:45, pery552 napisał: A podłącze do tego pioneer subwoofer jeśli nie ma tam dedykowanego wejścia? Pod line out albo takiego z wejsciami wysokopoziomowymi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pery552 Napisano 30 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 30 listopada 2023 2 minuty temu, Piotr Sonido napisał: Gdybyś wziął wzmacniacz który nie ma optyka, starszy uzywany wyższy model. To wtedy dobierasz zewnętrzny przetwornik DAC który ma optyk. Pod line out albo takiego z wejsciami wysokopoziomowymi Biorę pioneer bo mam okazje kupić nowy w sklepie za 1300zl Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 30 listopada 2023 Udostępnij Napisano 30 listopada 2023 16 minut temu, pery552 napisał: Biorę pioneer bo mam okazje kupić nowy w sklepie za 1300zl No to nie ma dyskusji! Dobra cena. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts