Artur Brol Napisano 23 stycznia Udostępnij Napisano 23 stycznia Gratuluje, tak Polak tez potrafi. Pytanie jedno, czy to tak wyglada, czy one bardzo wysoko stoja? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grishaq1986 Napisano 23 stycznia Autor Udostępnij Napisano 23 stycznia 7 minut temu, Artur Brol napisał: Gratuluje, tak Polak tez potrafi. Pytanie jedno, czy to tak wyglada, czy one bardzo wysoko stoja? Złudzenie … Wysokotonowy jest na wysokości głowy w miejscu odsłuchu ( na narożniku ) Mieszkanie meblowałem przed zabawa w audio. Najbliższy remont będzie uwzględniał lepsze miejsce na kolumny ze standami / podłogówki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 23 stycznia Udostępnij Napisano 23 stycznia To milej zabawy zycze, tez jestem posiadaczem kolumn z tej serii . Jak najbardziej , bardzo dobre konstrukcje.👍 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 26 stycznia Udostępnij Napisano 26 stycznia Dnia 23.01.2024 o 16:37, grishaq1986 napisał: Mega przyjemne brzmienie ! Gęste …. Fajnie, że się przyjęły, wbrew forumowym przestrogom, z moją włącznie. To chyba jedne z lepszych modeli Pylona w kwestii relacji jakość / cena. Trochę się obawiałem o ten wolniejszy bas - miło, że Ci się jednak spodobał. Jak widać, najważniejsze to posłuchać samemu. Gratulacje!!!! 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grishaq1986 Napisano 27 stycznia Autor Udostępnij Napisano 27 stycznia 9 godzin temu, Rafał S napisał: Trochę się obawiałem o ten wolniejszy bas - miło, że Ci się jednak spodobał. Jak widać, najważniejsze to posłuchać samemu. No basik bardzo mi podszedł Jest dużo wolniejszy i mniej efektowny niż w Bowersach ( sąsiedzi napewno odsapną ) . Lecz schodzi w dużo niższe rejestry, jest gruby i bardzo naturalny ( nie taki pudełkowy ). Jestem zauroczony tymi kolumnami Zostaną u mnie na długo 👍 pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masato Napisano Wtorek o 15:48 Udostępnij Napisano Wtorek o 15:48 Hej. Odkopie trochę temat. Kupiłeś MK1 czy MK2? Myślałem ostatnio nad diamondami, trochę jest tego na portalach, ale wersja MK1. Warto dopłacać 1000-1500 do MK2? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano Wtorek o 17:08 Udostępnij Napisano Wtorek o 17:08 1 godzinę temu, Masato napisał: Myślałem ostatnio nad diamondami, trochę jest tego na portalach, ale wersja MK1. Warto dopłacać 1000-1500 do MK2? Co kto woli O różnicach opowiadamy w filmie, zachęcam do obejrzenia: 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masato Napisano Wtorek o 18:14 Udostępnij Napisano Wtorek o 18:14 1 godzinę temu, Q21 napisał: Co kto woli O różnicach opowiadamy w filmie, zachęcam do obejrzenia: Patrząc na recenzję można powiedzieć że raczej warto. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano Wtorek o 18:27 Udostępnij Napisano Wtorek o 18:27 11 minut temu, Masato napisał: Patrząc na recenzję można powiedzieć że raczej warto. Na recenzje to ty nie patrz, tylko sam odsłuchaj. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Wtorek o 18:28 Udostępnij Napisano Wtorek o 18:28 Z pewnoscia warto odsłuchać. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBIXXX Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 18 godzin temu, Masato napisał: Hej. Odkopie trochę temat. Kupiłeś MK1 czy MK2? Myślałem ostatnio nad diamondami, trochę jest tego na portalach, ale wersja MK1. Warto dopłacać 1000-1500 do MK2? Nie wiem czy warto bo ja kupiłem mk2 I nie słuchałem mk1 ale dźwięk jest dobry ,musisz posłuchać, na pewno niżej schodzą ,nie-mecząca gora i średnica,miałem wcześniej ma bronze 100 i silver 100 i te są ostre za ostre i zmieniłem na mk2 I jestem zadowolony. Musisz posłuchać w salonie bo tak to ciężko coś komuś doradzać. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masato Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 36 minut temu, ROBIXXX napisał: Nie wiem czy warto bo ja kupiłem mk2 I nie słuchałem mk1 ale dźwięk jest dobry ,musisz posłuchać, na pewno niżej schodzą ,nie-mecząca gora i średnica,miałem wcześniej ma bronze 100 i silver 100 i te są ostre za ostre i zmieniłem na mk2 I jestem zadowolony. Musisz posłuchać w salonie bo tak to ciężko coś komuś doradzać. Spróbuję wypożyczyć. Może akurat spasują. Najchętniej to bym porównał w domu z MA Gold 100 5g. Miałem chwilę, fajne paczki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts