DiBatonio Napisano 22 lutego Udostępnij Napisano 22 lutego 1 godzinę temu, alzawada napisał: Chyba że polecacie coś ładnego i w cenie Isotica. Ładny kabel ? Przecież zazwyczaj kabli nie widać za sprzętem, nie muszą być ładne 😉 1 godzinę temu, alzawada napisał: A gdzie? Możesz zacytować? Nie moge znaleźć... Mogę, masz tutaj w ostatnim zdaniu. https://forum.audio.com.pl/topic/96120-przewód-zasilający-do-wzmacniacza-luźna-wtyczka/?do=findComment&comment=632945 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 22 lutego Udostępnij Napisano 22 lutego 14 minut temu, DiBatonio napisał: nie muszą być ładne 😉 Nie muszą, ale mogą Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 22 lutego Udostępnij Napisano 22 lutego 6 minut temu, Chyba Miro 84 napisał: Nie muszą, ale mogą Jak ktoś słucha oczami, a do tego kupuje oczami, to pewno tak. Jest taki wątek na tym forum 🤭 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 22 lutego Udostępnij Napisano 22 lutego Wiesz dopóty będą wymijajace bądź brak odp. na pytania mniej wiecej takie jak zadałem kilka postów wczesniej, to mogą być właśnie takie zakupy "oczami" prowadzone, tak myślę 🤔 Ps: "U nas" nawet zasilające sa sprzedawane w komplecie z bezpiecznikami... takie "eldorado" proszę Pana tutaj mamy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 22 lutego Udostępnij Napisano 22 lutego Oooooczyyyywiścieeeee... 😆 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 22 lutego Udostępnij Napisano 22 lutego Czyżbyś mi nie wierzył? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alzawada Napisano 22 lutego Udostępnij Napisano 22 lutego 32 minuty temu, DiBatonio napisał: Jak ktoś słucha oczami, a do tego kupuje oczami, to pewno tak. Jest taki wątek na tym forum 🤭 Cóż. Jak napisałem, kabli nie słysze, a jednak wystaja czasami, więc o ile spełniaja podstawowe normy, kupuje oczami. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 23 lutego Udostępnij Napisano 23 lutego Niesłyszenie kabli to objaw normalności, więc aspekt wizualny swoje znaczenie ma. 1 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 23 lutego Udostępnij Napisano 23 lutego (edytowany) Jako ciekawostkę dodam jeszcze że bezpiecznik w torze audio w UK , znajduje się przeważnie w dwóch miejscach zasilania Wzmacniacza, czyli... w wzmacniaczu i w... wtyczce kabla zasilajacego, ktory to ów bezpiecznik, usadowiony jest tuż obok (wewnatrz tejże wtyczki) pinow z "lepszych materiałów" - piękne... 😇 Ps: nie trzeba mieć dużej wyobrazni, by wyobrazić sobie, jak piękna jest to opcja do testow roznej maści w tym ABX Edytowano 23 lutego przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masiuss Napisano 23 lutego Autor Udostępnij Napisano 23 lutego 12 godzin temu, Chyba Miro 84 napisał: Nie muszą, ale mogą Dokładnie u mnie wszystkie na wierzchu to fajnie jak i ładnie wyglądają 😁 27 minut temu, Chyba Miro 84 napisał: Jako ciekawostkę dodam jeszcze że bezpiecznik w torze audio w UK , znajduje się przeważnie w dwóch miejscach zasilania Wzmacniacza, czyli... w wzmacniaczu i w... wtyczce kabla zasilajacego, ktory to ów bezpiecznik, usadowiony jest tuż obok (wewnatrz tejże wtyczki) pinow z "lepszych materiałów" - piękne... 😇 To chyba nie tylko w audio ? mam sporo gratów z UK (w sensie dużych narzędzi i tam zawsze jest dodatkowy bezpiecznik we wtyczce Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 23 lutego Udostępnij Napisano 23 lutego 3 godziny temu, masiuss napisał: To chyba nie tylko w audio ? mam sporo gratów z UK (w sensie dużych narzędzi i tam zawsze jest dodatkowy bezpiecznik we wtyczce To prawda, prawo wymaga tutaj bezpieczników w wtyczkach. Wyobraźmy sobie teraz te wszystkie sprzety- wzmacniacze, źródła, aktywne kolumny czy tez gramofony... itp. i to wszystko jest tu dodatkowo "obezpiecznikowane". 🙃 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts