MMarek Napisano 21 sierpnia Autor Napisano 21 sierpnia Dnia 20.08.2025 o 09:55, misiekx napisał: Mogliśmy spotkać się przy kuflu czeskiego piwa😉 Na rowerze w Czechach trzeba uważać z piwem, ponieważ obowiązuje 0 promili, a kary są wysokie. Dla młodych to może "bułka z masłem", ale dla mnie wyczyn (299 m wzniesienia). Miejscami z braku pary musiałem prowadzić, dobrze, że w ebiku mam funkcję Walk Assist 😀 4 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 21 sierpnia Napisano 21 sierpnia Marku ja już po 50tce,tak że w wieku średnim😉, a co do podjazdów to jestem miejscowy, Kudowa Zdrój 💪 i wszystkie szlaki piesze i rowerowe w jednym palcu. Jiraskova chata, Dobrosov itd. itd.... Z piwem fakt, choć znam temat i raczej nikt Ciebie nie zatrzyma po piwie, pozdrawiam 😉 1 Odpisz, cytując
MMarek Napisano wczoraj o 08:28 Autor Napisano wczoraj o 08:28 Kiedyś nigdy bym nie uwierzył, że dożyję czasów, gdy będzie można przekraczać granicę państw w polu bez żadnych kontroli @misiekx Za radą sympatycznych sprzedawców ze sklepu rowerowego na Zdrojowej przejechałem trasę Kudowa-Peklo (Piekło)-Nowe Miasto nad Metują-Peklo-Ceska Cermna-Kudowa. Malowniczy szlak, a w Pekle można zjeść smaczny czeski obiad w dwóch gospodach (można płacić kartą). Na następny dzień w/g wskazówek i wgranego szlaku w Mapy.com objechałem jezioro Rozkos. 6 Odpisz, cytując
MMarek Napisano wczoraj o 16:49 Autor Napisano wczoraj o 16:49 Jest Peklo, to są i diabły. W tej gospodzie z Twojego zdjęcia wszystkie stoliki na zewnątrz były zajęte, a nie chciałem wewnątrz, ponieważ musiałem mieć na widzeniu swój pojazd, abym nie musiał wracać do Kudowy pieszo Konsumowałem w tej drugiej. Tradycyjne menu czeskie, smażony syr i hranolky, dodatkowo wziąłem fasolkę z boczkiem. Jadąc od strony Hronova zatrzymałem się na obiad w gospodzie w Velke Poryci. 2 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano wczoraj o 18:18 Napisano wczoraj o 18:18 1 godzinę temu, MMarek napisał: Velke Poryci 😉 https://jezykowasilka.pl/czeskie-przeklenstwa-jak-przeklinac-po-czesku Aa0k3S7QSOItRhws.mp4 3 Odpisz, cytując
soberowy Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Przeglądając forum trafiłem na wpis @kaczadupa, zmotywował mnie do zabrania chłopaków na przejażdżkę, dzięki Skromne 10 km, ale lepsze to niż nic. 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Bardzo ładnie. Ja też z rodzinką a dokładnie żoną właśnie wróciliśmy. Słabo dzisiaj (35km) ale moja pędzi na piwo do knajpy a ja zasiadam do swoich ulubionych gupości. Odpisz, cytując
Recommended Posts