kaczadupa Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu Nie wiem jak u Was ale w Szczekocinku dzisiaj bardzo ciepły wieczór, jazda rowerem była wręcz eufoniczna. A na weekend ma być 26 stopni! Odpisz, cytując
MMarek Napisano 19 godzin temu Autor Napisano 19 godzin temu 2 godziny temu, kaczadupa napisał: A na weekend ma być 26 stopni! Super. Ja już jestem głodny jazdy, trzeba będzie pojechać do Ustki i pogapić sie na nielicznych już turystów 😀 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu Koniecznie. Może to ostatnie tak ciepłe dni. Ja z moją też już plany rowerowe mamy porobione. 1 Odpisz, cytując
MMarek Napisano 8 godzin temu Autor Napisano 8 godzin temu Dnia 9.08.2024 o 08:20, MMarek napisał: Proponuję trzymać przysłowiową rękę na pulsie i nie przegapić okazji. Zainteresowanie może być tak duże, że nie dla wszystkich wystarczy. Kto pierwszy ten lepszy. https://www.centrumrowerowe.pl/blog/dofinansowanie-do-roweru-elektrycznego/ Dnia 28.01.2025 o 21:00, MMarek napisał: No i lipa. Zamiast dofinansowania 5000 zł zrobiło się 2500 zł, a i to jeszcze niepewne. A było tyle gadania, konsultacji społecznych i wuj wie czego jeszcze Program okazał się wielką żenującą kpiną i żadnych dopłat nie będzie, o czym można przeczytać w internetach. Następny w kolejce to haniebny podatek Belki. Każdy rząd obiecywał jego zniesienie lub modyfikacją. Nie dość, że inflacja okrada oszczędności rodaków, to jeszcze rząd swoje dokłada w postaci podatku 19% od marnych odsetek z oszczędności. Trzeba będzie głosować na tę opcję polityczną, która będzie miała w programie dofinansowanie klamotów AUDIO w wysokości 80% Odpisz, cytując
gienas Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Qrde a ja pływam... Dofinansowanie jakoweś choć do pianki ??? 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts