kaczadupa Napisano 18 września Napisano 18 września Nie wiem jak u Was ale w Szczekocinku dzisiaj bardzo ciepły wieczór, jazda rowerem była wręcz eufoniczna. A na weekend ma być 26 stopni! Odpisz, cytując
MMarek Napisano 18 września Autor Napisano 18 września 2 godziny temu, kaczadupa napisał: A na weekend ma być 26 stopni! Super. Ja już jestem głodny jazdy, trzeba będzie pojechać do Ustki i pogapić sie na nielicznych już turystów 😀 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 18 września Napisano 18 września Koniecznie. Może to ostatnie tak ciepłe dni. Ja z moją też już plany rowerowe mamy porobione. 1 Odpisz, cytując
MMarek Napisano 19 września Autor Napisano 19 września Dnia 9.08.2024 o 08:20, MMarek napisał: Proponuję trzymać przysłowiową rękę na pulsie i nie przegapić okazji. Zainteresowanie może być tak duże, że nie dla wszystkich wystarczy. Kto pierwszy ten lepszy. https://www.centrumrowerowe.pl/blog/dofinansowanie-do-roweru-elektrycznego/ Dnia 28.01.2025 o 21:00, MMarek napisał: No i lipa. Zamiast dofinansowania 5000 zł zrobiło się 2500 zł, a i to jeszcze niepewne. A było tyle gadania, konsultacji społecznych i wuj wie czego jeszcze Program okazał się wielką żenującą kpiną i żadnych dopłat nie będzie, o czym można przeczytać w internetach. Następny w kolejce to haniebny podatek Belki. Każdy rząd obiecywał jego zniesienie lub modyfikacją. Nie dość, że inflacja okrada oszczędności rodaków, to jeszcze rząd swoje dokłada w postaci podatku 19% od marnych odsetek z oszczędności. Trzeba będzie głosować na tę opcję polityczną, która będzie miała w programie dofinansowanie klamotów AUDIO w wysokości 80% Odpisz, cytując
gienas Napisano 19 września Napisano 19 września Qrde a ja pływam... Dofinansowanie jakoweś choć do pianki ??? 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 27 września Napisano 27 września (edytowany) Kto dzisiaj jeździł? Ja dzisiaj ze swoją w blasku fleszy wjechaliśmy na metę niecałe 10 sekund przed ścigającym się peletonem zawodowców. Straż Miejska z Bornego Sulinowa wpuściła nas na zamkniętą na czas wyścigu trasę kolarzy bo strażnicy stwierdzili, że zdążymy przejechać przed zawodnikami. Radośnie wracamy z trasy i zbliżamy się do mety wyścigu. Stoi sporo ludzi z jakichś lokalnych tv czy gazet, robią zdjęcia i coś do nas krzyczą i machają rękoma. Jesteśmy coraz bliżej nich i nagle zaczynam rozumieć co krzyczą w naszym kierunku - szybciej! peleton!. Wpadamy na metę, ja z majtającą się na kierownicy reklamówką z bananami i wodą a widownia się śmieje i krzyczy - ale macie przywitanie. To nasz pierwszy, profesjonalny wyścig i do tego wygrany. Ps. Kurde, ale ci kolarze mieli maszyny. Od samego patrzenia na te rowery chce się jeździć. Edytowano 27 września przez kaczadupa 2 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 29 września Napisano 29 września Life is brutal and full of zasadzkas 😉 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 4 października Napisano 4 października Dobra, czapki z szaf wyciągać i pojechali. 1 Odpisz, cytując
MMarek Napisano 4 października Autor Napisano 4 października 1 godzinę temu, kaczadupa napisał: Dobra, czapki z szaf wyciągać i pojechali. Nie tak szybko, ja o tej porze jem śniadanie i sterczę przed kompem Ewentualnie jeśli pojadę to około godz. 12, gdy temperatura jest wyższa. Wczoraj 30km, pogoda była doskonała. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 4 października Napisano 4 października U mnie ma zacząć padać od południa ale teraz jest bajka. Piękny wiatr i jesienne słońce. Kasztany spadają z drzew za każdym mocniejszym podmuchem wiatru. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 5 października Napisano 5 października Dnia 4.10.2025 o 09:58, MMarek napisał: temperatura jest wyższa. Marek, dzisiaj legancko pogoda. Pięknie pachną pola uprawne, jak przedwiośnie Dzisiaj warto ruszyć w plener. 1 Odpisz, cytując
MMarek Napisano 5 października Autor Napisano 5 października 6 godzin temu, kaczadupa napisał: Marek, dzisiaj legancko pogoda. Pięknie pachną pola uprawne, jak przedwiośnie Dzisiaj warto ruszyć w plener. Późno wyszedłem z domu na spacer. Po kilkuset metrach stwierdziłem, że aura na rower doskonała, pomimo iż temperatura tylko 11 stopni. Nie chciało mi się już wracać do domu i wsiadać na rower, ale jutro nie odpuszczę. 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 5 października Napisano 5 października A ja dzisiaj swoje 60km wykręcił, potem spacerek 10km ze swoją. Jedynie słońca mi brakuje, jak ma być tak ponuro przez najbliższe pół roku to Może jeszcze wróci polska złota jesień. 1 Odpisz, cytując
MMarek Napisano 5 października Autor Napisano 5 października Widzę, ze "jabłko" na każdym wyjeździe w robocie Odpisz, cytując
MMarek Napisano Środa o 15:56 Autor Napisano Środa o 15:56 Urokliwe kolory jesień z wczorajszej przejażdżki. Dobra wiadomość dla posiadających silnik Bosch SX. Dzisiaj Bosch zaktualizował aplikację na smartfony FLOW, za pomocą której robimy aktualizacje softu w ebiku. Można zwiększyć dotychczasowy maksymalny moment 55 Nm do 60 Nm, a także wspomaganie a 340% do 400%. Dodano tryb jazdy "ECO+" 1 Odpisz, cytując
MMarek Napisano Czwartek o 07:41 Autor Napisano Czwartek o 07:41 Pogoda na rower doskonała, a więc do roboty Muszę podjechać pod najwyższe wzniesienie w mojej okolicy i wypróbować, czy te dodatkowe 5 Nm i 400% wspomagania będą odczuwalne? (vide w poście powyżej). 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano Czwartek o 08:17 Napisano Czwartek o 08:17 U mnie już zaczyna padać ale po 16 ma wyjść słońce. Marek, dorzucam trochę jesieni z jabłka. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano Czwartek o 16:13 Napisano Czwartek o 16:13 Takie słonko dzisiaj przy rowerku. 3 Odpisz, cytując
MMarek Napisano 6 godzin temu Autor Napisano 6 godzin temu Dzisiaj na moim terenie słoneczna pogoda, a więc do roboty kręcić pedałami 2 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, MMarek napisał: a więc do roboty kręcić pedałami Kręcisz pedałami w robocie? Co to się Panie porobiło 😁 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Dnia 9.10.2025 o 18:13, kaczadupa napisał: Takie słonko dzisiaj przy rowerku. Zazdroszczę miejsca zamieszkania. Piękne widoki. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, tomek4446 napisał: Zazdroszczę miejsca zamieszkania. Piękne widoki. Dzięki. Są też „mniej piękne widoki” i z pewnością powietrze jest mocno zanieczyszczone (Kronospan). Odpisz, cytując
Recommended Posts