Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
7 godzin temu, kaczadupa napisał:

Są też „mniej piękne widoki” i z pewnością powietrze jest mocno zanieczyszczone (Kronospan). 

IMG_5680.jpeg

A jakieś aktualne zdjęcie, zamiast tego z ponad 16 lat i nie wiadomo skąd? 

Druga sprawa. Jako żywo, to podpicowane zdjęcie, przypomina 'dym' z chłodni kominowych.

Napisano (edytowany)

Zobacz w necie zdjęcie Kronospanu z lotu ptaka. Będzie aktualne. Możesz też zapytać szczecineckich lekarzy jak wygląda statystyka zachorowań na raka w mieście i okolicy na tle kraju. Ewentualnie porozmawiaj z astmatykami. To coś z kominów to „zdrowa” para a że w promieniu 3km od Krono parapety możesz przecierać co dwa dni z grubej warstwy pyłu to już drobiazg i czepialstwo.

Edytowano przez kaczadupa
Napisano

Cały październik czekałem na pogodę jak dzisiaj. Udało się, ostatnie takie kolory w tym roku, trochę smutno, że to już koniec. Byłem w tych miejscach praktycznie każdego dnia poczynając od początku lutego. Cieszyłem się z pierwszych, mocniejszych  promieni słońca wiosną, potem z pierwszych zielonych listków. Aż do teraz… 

Byle do wiosny.!  

Tradycyjnie już trasa rowerowa Szczecinek - Borne Sulinowo. 

IMG_6028.jpeg

IMG_6019.jpeg

IMG_5996.jpeg

IMG_5967.jpeg

IMG_5959.jpeg

Napisano (edytowany)

Znajomy widok zamku w Nachodzie. Poprzednie lata byłem kilka razy wchodząc schodami od strony rynku. W tym roku podjechałem drogą do zamku na rowerze. Sorry za przeróbkę fotki :) 

Nachod.jpg

Edytowano przez MMarek
Napisano
21 godzin temu, misiekx napisał:

I to jest dowód na to, że jazda na rowerze wcale nie należy do zdrowych.

Zdecydowanie tak, lepiej leżeć na ławce :) 
Misiek będzie znał to miejsce.
Sfocone w Kudowie Zd. w 2011 r. ostatnia ławka po lewej stronie stawu w stronę Czermnej. W tym roku wydaje mi się, że już jej nie ma.

IMG_0022.JPG

Napisano
Przed chwilą, MMarek napisał:

Misiek będzie znał to miejsce.

hmmm, zależy jak to rozumieć -znał 🤣

3 minuty temu, MMarek napisał:

Sfocone w Kudowie Zd. w 2011 r.

czekaj,czekaj......czy ja wtedy akurat nie przyjechałem do domu na urlop 🤔

Napisano
1 minutę temu, misiekx napisał:

hmmm, zależy jak to rozumieć -znał 🤣

No przecież nie z leżenia na niej :) Chodzi o to, ze lokalizujesz ten obszar, gdzie znajdowała się ta ławka.