MMarek Napisano wczoraj o 08:42 Autor Napisano wczoraj o 08:42 (edytowany) 14 godzin temu, kaczadupa napisał: Filmik nagrany jakieś dwa tygodnie temu - rozpoczęcie sezonu. Moja praktycznie codzienna (jak nie pada) trasa od teraz do końca października czyli Szczekocinek - Borneo. Żadne słowa nie oddadzą piękna widoków, które mnie czekają. IMG_7837.mov 103.95 MB · 11 downloads Steven Spielberg, nie zrobiłby tego lepiej Ja ze względu na pogodę, a także ból w kolanie chwilowo pauzuję. Mam nadzieję, że ból szybko minie. Edytowano wczoraj o 08:47 przez MMarek 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano wczoraj o 10:13 Napisano wczoraj o 10:13 1 godzinę temu, MMarek napisał: ból w kolanie Szybkiego powrotu do zdrowia. 1 Odpisz, cytując
soberowy Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Julin, w tyle Pałacyk Myśliwski. Dawna posiadłość Potockich. Tak patrzę i myślę ile bym tam pokoi pod audio miał 😀 1 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 47 minut temu Napisano 47 minut temu 27 minut temu, soberowy napisał: Julin, w tyle Pałacyk Myśliwski. Dawna posiadłość Potockich. Nigdy tam nie byłem, a może powinienem się wybrać ze względów rodzinnych. Mój dziadek pochodził z Łańcuta, a jego matka - moja prababcia - przed ślubem była służącą u Potockich. Dziadek w czasie wojny ukrywał się przed Niemcami na terenie ich posiadłości. W dzieciństwie nasłuchałem się różnych historii z tamtych czasów i tamtych stron. Odpisz, cytując
soberowy Napisano 10 minut temu Napisano 10 minut temu (edytowany) Koniecznie! W Zamku w Łańcucie jest Festiwal Muzyki Klasycznej. Jeśli lubisz muzykę organową to u mnie w Leżajsku jest Festiwal Organowy w Klasztorze. A na deser ATC SCM40 na Kraszewskiego 17, zapraszam Edytowano 9 minut temu przez soberowy Odpisz, cytując
Recommended Posts