kaczadupa Napisano 18 września Napisano 18 września Nie wiem jak u Was ale w Szczekocinku dzisiaj bardzo ciepły wieczór, jazda rowerem była wręcz eufoniczna. A na weekend ma być 26 stopni! Odpisz, cytując
MMarek Napisano 18 września Autor Napisano 18 września 2 godziny temu, kaczadupa napisał: A na weekend ma być 26 stopni! Super. Ja już jestem głodny jazdy, trzeba będzie pojechać do Ustki i pogapić sie na nielicznych już turystów 😀 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 18 września Napisano 18 września Koniecznie. Może to ostatnie tak ciepłe dni. Ja z moją też już plany rowerowe mamy porobione. 1 Odpisz, cytując
MMarek Napisano 19 września Autor Napisano 19 września Dnia 9.08.2024 o 08:20, MMarek napisał: Proponuję trzymać przysłowiową rękę na pulsie i nie przegapić okazji. Zainteresowanie może być tak duże, że nie dla wszystkich wystarczy. Kto pierwszy ten lepszy. https://www.centrumrowerowe.pl/blog/dofinansowanie-do-roweru-elektrycznego/ Dnia 28.01.2025 o 21:00, MMarek napisał: No i lipa. Zamiast dofinansowania 5000 zł zrobiło się 2500 zł, a i to jeszcze niepewne. A było tyle gadania, konsultacji społecznych i wuj wie czego jeszcze Program okazał się wielką żenującą kpiną i żadnych dopłat nie będzie, o czym można przeczytać w internetach. Następny w kolejce to haniebny podatek Belki. Każdy rząd obiecywał jego zniesienie lub modyfikacją. Nie dość, że inflacja okrada oszczędności rodaków, to jeszcze rząd swoje dokłada w postaci podatku 19% od marnych odsetek z oszczędności. Trzeba będzie głosować na tę opcję polityczną, która będzie miała w programie dofinansowanie klamotów AUDIO w wysokości 80% Odpisz, cytując
gienas Napisano 19 września Napisano 19 września Qrde a ja pływam... Dofinansowanie jakoweś choć do pianki ??? 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano Sobota o 18:55 Napisano Sobota o 18:55 (edytowany) Kto dzisiaj jeździł? Ja dzisiaj ze swoją w blasku fleszy wjechaliśmy na metę niecałe 10 sekund przed ścigającym się peletonem zawodowców. Straż Miejska z Bornego Sulinowa wpuściła nas na zamkniętą na czas wyścigu trasę kolarzy bo strażnicy stwierdzili, że zdążymy przejechać przed zawodnikami. Radośnie wracamy z trasy i zbliżamy się do mety wyścigu. Stoi sporo ludzi z jakichś lokalnych tv czy gazet, robią zdjęcia i coś do nas krzyczą i machają rękoma. Jesteśmy coraz bliżej nich i nagle zaczynam rozumieć co krzyczą w naszym kierunku - szybciej! peleton!. Wpadamy na metę, ja z majtającą się na kierownicy reklamówką z bananami i wodą a widownia się śmieje i krzyczy - ale macie przywitanie. To nasz pierwszy, profesjonalny wyścig i do tego wygrany. Ps. Kurde, ale ci kolarze mieli maszyny. Od samego patrzenia na te rowery chce się jeździć. Edytowano Sobota o 18:56 przez kaczadupa 2 Odpisz, cytując
pairtick Napisano Poniedziałek o 20:46 Napisano Poniedziałek o 20:46 Life is brutal and full of zasadzkas 😉 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts