FIlip Cenzorowski Napisano 21 marca Udostępnij Napisano 21 marca Siemka , potrzebuje waszego wsparcia i sugesti na temat przewodu xlr do mojego zestawu, poszukuje czegoś po stronie cieplej, w cenie do 6k za używkę dziękuję za podpowiedzi 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 21 marca Udostępnij Napisano 21 marca (edytowany) Jak długi ten kabel ma być? Edytowano 21 marca przez Amarok Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FIlip Cenzorowski Napisano 21 marca Autor Udostępnij Napisano 21 marca 0.5m albo 1m Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 21 marca Udostępnij Napisano 21 marca Trochę prywaty😉. No chyba, że za tani. https://www.olx.pl/d/835059462/?bs=olx_pro_listing Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 21 marca Udostępnij Napisano 21 marca Duży wybór używanych kabli jest na giełdzie hifi.pl Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FIlip Cenzorowski Napisano 21 marca Autor Udostępnij Napisano 21 marca Wiem że duży wybór jest, rozglądam się i chciałbym dowiedzieć się w jakich producentów celować by docelowo przewód ocieplał Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 21 marca Udostępnij Napisano 21 marca Laczenie "xlr" i "cieple" jest, hmm... frapujace. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 21 marca Udostępnij Napisano 21 marca Powiedziałbym, że jest raczej neutralne. Ocieplenie lub ochłodzenie uzyskuję na ogół głośnikowymi. No, ale dawno już nie słyszę nietoperzy😉 więc pewnie można i XLRami. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FIlip Cenzorowski Napisano 21 marca Autor Udostępnij Napisano 21 marca No tak, niepotrzebny temat założyłem i źle sformułowałem opis… no nic trudno🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 21 marca Udostępnij Napisano 21 marca Nie ma niepotrzebnych tematów. Wszystkie czemuś służą. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 22 marca Udostępnij Napisano 22 marca Z ciekawości, jaki masz do tego system? PAD Venustas Cardas Clear Reflection Audioquest Pegasus Myslę że powinienes je wypozyczyć przed zakupem. Z rynku wtornego pewnie przy tej cenie tez będzie taka opcja. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FIlip Cenzorowski Napisano 22 marca Autor Udostępnij Napisano 22 marca (edytowany) Audiovector qr5, m6si, pontus 12th, od a do z dobre okablowanie prócz xlrow, aktualnie chordy clearway rca.. gra to pięknie ale ostatnim szlif wchodzi xlr i niechciałbym aby jakakolwiek ostrość mi dodały w górnych tonach. dlatego napisałem wątek żeby się nie wkopać po zakupie. Na giełdzie znalazlem Synergistic Research Atmosphere SX Euphoria kimber ks 1130 harmonix GP Transparent audio super g5 Cardas clear Edytowano 22 marca przez FIlip Cenzorowski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 22 marca Udostępnij Napisano 22 marca Cześć Jeśli interesowałyby Cię nówki, to warto sprawdzić Cardas Clear Reflection Interconnect oraz Tellurium Q Black Diamond XLR. Oba to bardzo fajne przewody i zdecydowanie mogą się spodobać skoro szukasz cieplejszego grania. W razie czego zapraszamy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 22 marca Udostępnij Napisano 22 marca Naprawdę $ grają ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 22 marca Udostępnij Napisano 22 marca $ ponoć szeleszczą 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 22 marca Udostępnij Napisano 22 marca 13 godzin temu, FIlip Cenzorowski napisał: gra to pięknie ale ostatnim szlif wchodzi xlr i niechciałbym aby jakakolwiek ostrość mi dodały w górnych tonach. dlatego napisałem wątek żeby się nie wkopać po zakupie. Kup jakis fajny dobrej czy znanej firmy i powinno byc ok. Jesli racji nie mam, zawsze mozesz w ciagu 14 dni oddac i kupic inny. Nie wydawaj tyle kasy na kable. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts