Wiktoria111 Napisano 19 kwietnia Udostępnij Napisano 19 kwietnia Drodzy forumowicze, Myślicie że Wasz wiek wpływa na to jak postrzegają Was w trakcie rekrutacji? Jestem studentką i w ramach mojej pracy dyplomowej chciałabym dowiedzieć się, czy preferencje dotyczące sposobu zmiany pracy są zależne od wieku (pokolenia). Bardzo zależy mi na Waszej pomocy, to jedyna taka okazja, by opowiedzieć o swoich doświadczeniach z różnymi rekrutacjami Badanie składa się tylko z 14 pytań i trwa maksymalnie 5 minut, serdecznie zapraszam - naprawdę mi to pomoże. https://forms.office.com/e/HFfQrAh2KZ3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 19 kwietnia Udostępnij Napisano 19 kwietnia Droga Wiktorio. Raczej nie bedzie dużo chętnych, o ile wogóle ktoś. Proponoje zamieścić te 14 pytań tutaj a chętni te odpowiedzi przesłać mogą na PW do Pani. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 19 kwietnia Udostępnij Napisano 19 kwietnia 4 godziny temu, Wiktoria111 napisał: serdecznie zapraszam - naprawdę mi to pomoże. Dałem radę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 19 kwietnia Udostępnij Napisano 19 kwietnia Ja także Aj my, stare dziady.....jeszcze nie umarliśmy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 19 kwietnia Udostępnij Napisano 19 kwietnia Ja również, mam nadzieję, że pomogłem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktoria111 Napisano 20 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 20 kwietnia 18 godzin temu, tomek4446 napisał: Dałem radę bardzo dziękuję! 22 godziny temu, Chyba Miro 84 napisał: Droga Wiktorio. Raczej nie bedzie dużo chętnych, o ile wogóle ktoś. Proponoje zamieścić te 14 pytań tutaj a chętni te odpowiedzi przesłać mogą na PW do Pani. niestety kwestie "anonimowości" zakładają, że to musi być wypełnione przez link, żebym nie miała dostępu d tego kto zaznaczył które odpowiedzi :/ 13 godzin temu, terracan1929 napisał: Ja także Aj my, stare dziady.....jeszcze nie umarliśmy dziękuję bardzo! :D 13 godzin temu, maxredaktor napisał: Ja również, mam nadzieję, że pomogłem. jak najbardziej Pan pomógł, dziękuję! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts