Kubus72 Napisano 30 maja Udostępnij Napisano 30 maja Jaki polecacie CD do Arcama SA30? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 30 maja Udostępnij Napisano 30 maja 47 minut temu, Kubus72 napisał: Jaki polecacie CD do Arcama SA30? Jak chcesz tanim kosztem to kup jakieś fajne Dvd, ja miałem Marantza 6400,kupilem używkę za 200zl i połączyć cyfrowo coaxsjalem z Arcamem. Taki właśnie zestaw dopiero co sprzedałem, bo przesiadłem się na inny sprzęt. A nowy właściciel z sąsiedniego forum, jest bardzo zadowolony i bardzo chwali jak gra ten dvd. Na dobrego cdeka będziesz musiał wydać sporo więcej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus72 Napisano 31 maja Autor Udostępnij Napisano 31 maja Miałem kiedyś te DVD. Oddałem komuś w prezencie, masakra. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 31 maja Udostępnij Napisano 31 maja 12 godzin temu, Kubus72 napisał: Jaki polecacie CD do Arcama SA30? A jaki budżet chcesz na to przeznaczyć? Jakie masz głośniki w tym systemie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus72 Napisano 31 maja Autor Udostępnij Napisano 31 maja Glosniki APClassic 8. Budżet 2000-3000 zł. Zastanawiam się nad Pioneer PD-30AE lub Onkyo 7030. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano 31 maja Udostępnij Napisano 31 maja Dobry trop, niedrogie, z dostępnymi laserami, z potencjałem do tuningu. Pioneer ma odpinany kabel zasilający, Onkyo ma sieciówkę na stałe. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 31 maja Udostępnij Napisano 31 maja Z tej dwójki Pioneer PD-30AE byłby lepszą opcją. Niewiele droższy byłby Musical Fidelity M2SCD, którego również warto wziąć pod uwagę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 31 maja Udostępnij Napisano 31 maja 2 godziny temu, Kubus72 napisał: Glosniki APClassic 8. Budżet 2000-3000 zł. Zastanawiam się nad Pioneer PD-30AE lub Onkyo 7030. Uznany, w kolejnej wersji Rotel CD 11 MK2 https://www.tophifi.pl/stereo/odtwarzacze-cd-sacd/rotel-cd11-mkii.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus72 Napisano 31 maja Autor Udostępnij Napisano 31 maja 1 godzinę temu, Q21 napisał: Z tej dwójki Pioneer PD-30AE byłby lepszą opcją. Niewiele droższy byłby Musical Fidelity M2SCD, którego również warto wziąć pod uwagę. Jaka cena u Was za Pioneera? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 31 maja Udostępnij Napisano 31 maja (edytowany) 23 godziny temu, Kubus72 napisał: Jaki polecacie CD do Arcama SA30? Ten Arcam ma wbudowany przetwornik cyfrowo analogowy. Polecam transport cd w takim razie. Np. Cambridge Audio CXC v2. Powinno ci troche kasy zostac z budzetu, po jego zakupie. Szukaj czarnego, bardzo fajnie wyglada. Jesli oczywiscie sie zdecydujesz. https://allegro.pl/oferta/cambridge-audio-cxc-2-black-edition-odtwarzacz-cd-13593056337 Wyswietlacz marny ale dzwiek jak najbardziej godny polecenia. Nawet w porownaniu z duzo drozszymi klockami. Edytowano 31 maja przez Artur Brol Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 2 czerwca Udostępnij Napisano 2 czerwca Jak kompletny CD to weź sobie Pioneera. Ale do Tego Arcama możesz smiało podłączyć transport. Attessa czy CXC to dobre urzadzenia. Swoją drogą CDS do kompletu też dostaniesz w wyprzedażowej cenie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 3 czerwca Udostępnij Napisano 3 czerwca Dnia 31.05.2024 o 16:43, Kubus72 napisał: Jaka cena u Was za Pioneera? W tej kwestii zapraszamy na PW Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus72 Napisano 3 czerwca Autor Udostępnij Napisano 3 czerwca 1 godzinę temu, Q21 napisał: W tej kwestii zapraszamy na PW Napisałem wiadomość. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts