Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

Witam,

poszukuje wzmacniacza słuchawkowego. Myślałem nad Audioquest DragonFly Cobalt lub iFi Audio hip-dac 3. Źródłem audio jest Tidal Hi-Fi i iPhone. Słucham na słuchawkach Audio-Technica ATH-900Z oraz w samochodzie. Zależy mi na poprawieniu jakości audio w samochodzie i w domu w desktopie. Jaki wzmacniacz polecacie? Nie może być za duży, abym mógł go swobodnie przenosić z domu do auta w czasie dalszej trasy. Chce się zmieścić w 1000 zł.  

Edytowano przez angler
  • angler changed the title to Co wybrać jako DAC do iPhone
Napisano

Cześć :) iFi Hip-dac 3 na pewno jest warty rozważenia, to granie naturalne, dynamiczne, bardzo przyjemne. Warto też sprawdzić nieco mniejszego iFi GO Bar, a także FiiO KA17, które prezentuje bardziej techniczny styl grania, ale ma też więcej subbasu i może fajnie sprawdzić się z ATH. W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuch ;) 

Napisano
5 minut temu, Q21 napisał:

Cześć :) iFi Hip-dac 3 na pewno jest warty rozważenia, to granie naturalne, dynamiczne, bardzo przyjemne. Warto też sprawdzić nieco mniejszego iFi GO Bar, a także FiiO KA17, które prezentuje bardziej techniczny styl grania, ale ma też więcej subbasu i może fajnie sprawdzić się z ATH. W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuch ;) 

Czyli Audioquest DragonFly Cobalt się w ogóle nie interesować i nie brać go pod uwage? A z tych dwóch poleconych, co wybrać?