angler Napisano 6 czerwca Udostępnij Napisano 6 czerwca (edytowany) Witam, poszukuje wzmacniacza słuchawkowego. Myślałem nad Audioquest DragonFly Cobalt lub iFi Audio hip-dac 3. Źródłem audio jest Tidal Hi-Fi i iPhone. Słucham na słuchawkach Audio-Technica ATH-900Z oraz w samochodzie. Zależy mi na poprawieniu jakości audio w samochodzie i w domu w desktopie. Jaki wzmacniacz polecacie? Nie może być za duży, abym mógł go swobodnie przenosić z domu do auta w czasie dalszej trasy. Chce się zmieścić w 1000 zł. Edytowano 6 czerwca przez angler Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 7 czerwca Udostępnij Napisano 7 czerwca Cześć iFi Hip-dac 3 na pewno jest warty rozważenia, to granie naturalne, dynamiczne, bardzo przyjemne. Warto też sprawdzić nieco mniejszego iFi GO Bar, a także FiiO KA17, które prezentuje bardziej techniczny styl grania, ale ma też więcej subbasu i może fajnie sprawdzić się z ATH. W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuch Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
angler Napisano 7 czerwca Autor Udostępnij Napisano 7 czerwca 5 minut temu, Q21 napisał: Cześć iFi Hip-dac 3 na pewno jest warty rozważenia, to granie naturalne, dynamiczne, bardzo przyjemne. Warto też sprawdzić nieco mniejszego iFi GO Bar, a także FiiO KA17, które prezentuje bardziej techniczny styl grania, ale ma też więcej subbasu i może fajnie sprawdzić się z ATH. W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuch Czyli Audioquest DragonFly Cobalt się w ogóle nie interesować i nie brać go pod uwage? A z tych dwóch poleconych, co wybrać? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 7 czerwca Udostępnij Napisano 7 czerwca Cóż, wszystko zależy od gustu Osobiście pewnie wybrałbym GO bara ze względu na brzmienie i mniejszy rozmiar od hip-dac 3. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 7 czerwca Udostępnij Napisano 7 czerwca Na temat wzmacniaczy słuchawkowych było już dużo...ale zerknij na Audioquesta Dragonfl'a Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts