oldphantom Napisano 9 czerwca Udostępnij Napisano 9 czerwca Witam, zakupiłem wzmacniacz Taga Harmony 600b, prosił bym o polecenie fajnych kolumn podstawkowych do 1500 zł które z tym wzmacniaczem zagrają fajnie. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy75 Napisano 9 czerwca Udostępnij Napisano 9 czerwca Cześć U mnie gra Taga HTR 1500 z Elac Debut 2.0b6 i jest naprawdę ok. . Elac-i /ten model/ można kupić już poniżej 600 PLN za sztukę , więc zmieścisz się w budżecie . 26 minut temu, oldphantom napisał: Witam, zakupiłem wzmacniacz Taga Harmony 600b, prosił bym o polecenie fajnych kolumn podstawkowych do 1500 zł które z tym wzmacniaczem zagrają fajnie. Pozdrawiam Cześć U mnie gra Taga HTR 1500 z Elac Debut 2.0 b6.2 i jest naprawdę ok . Elac-i /ten model/ można kupić poniżej 600 PLN za sztukę , więc zmieścisz się w budżecie . 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oldphantom Napisano 9 czerwca Autor Udostępnij Napisano 9 czerwca Myślałem o Indiana line Tesi 261, czy to będzie dobry wybór? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 9 czerwca Udostępnij Napisano 9 czerwca 1 godzinę temu, oldphantom napisał: Myślałem o Indiana line Tesi 261, czy to będzie dobry wybór? Cześć, Dobry, ciekawy. One grają ciepło, miło, są łatwe do napędzenia. Alternatywnie, wszedł nowy model Tesi 3. Trochę droższe ale rozbudowane w zakresie przestrzeni w stosunku do poprzednika. Zapraszamy na porównanie:) 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oldphantom Napisano 9 czerwca Autor Udostępnij Napisano 9 czerwca Dziękuję za pomoc, przetestuje obydwa 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 10 czerwca Udostępnij Napisano 10 czerwca Cześć Moim zdaniem Indiana Line'y mogą być nieco za ciepłe tu, one są fajne do neutralnych/jaśniejszych wzmacniaczy. Sprawdziłbym za to Q Acoustics 3020i oraz System Audio Saxo 5 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 czerwca Udostępnij Napisano 10 czerwca Dnia 9.06.2024 o 10:01, oldphantom napisał: Witam, zakupiłem wzmacniacz Taga Harmony 600b, prosił bym o polecenie fajnych kolumn podstawkowych do 1500 zł które z tym wzmacniaczem zagrają fajnie. Pozdrawiam Cześć, podstawowe pytanie jakie musimy sobie zadać to jakie brzmienie Cię interesuje. Rozumiem, że to jest pierwszy Twój system i nie zmieniasz go z jakiegoś już istniejącego ? Napisz coś więcej na temat rozmiaru pomieszczenia, którym dysponujesz oraz jakiej przeważnie lubisz słuchać muzyki/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 10 czerwca Udostępnij Napisano 10 czerwca Myslęże do tego wzmacniacza trzeba coś bardziej otwartego. Tesi 261 i ELAC B6.2 to udane kolumny. Dobre. Ja jednak z tym wzmacniaczem wolał bym Magnat Signature 503 albo Monitor Audio Bronze 100 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 10 czerwca Udostępnij Napisano 10 czerwca Dnia 9.06.2024 o 14:02, oldphantom napisał: Dziękuję za pomoc, przetestuje obydwa 😀 Zapraszamy, odzywaj się Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oldphantom Napisano 10 czerwca Autor Udostępnij Napisano 10 czerwca 2 godziny temu, Piotr Sonido napisał: Myslęże do tego wzmacniacza trzeba coś bardziej otwartego. Tesi 261 i ELAC B6.2 to udane kolumny. Dobre. Ja jednak z tym wzmacniaczem wolał bym Magnat Signature 503 albo Monitor Audio Bronze 100 9 godzin temu, S4Home napisał: Cześć, podstawowe pytanie jakie musimy sobie zadać to jakie brzmienie Cię interesuje. Rozumiem, że to jest pierwszy Twój system i nie zmieniasz go z jakiegoś już istniejącego ? Napisz coś więcej na temat rozmiaru pomieszczenia, którym dysponujesz oraz jakiej przeważnie lubisz słuchać muzyki/ Tak to mój pierwszy system, faktycznie wzmacniacz cieplutki, jeżeli chodzi o muzykę to różnie, głównie Neil Yong, Jackson Browne, ale nie tylko, lubię Muse ze starych płyt, The Shins, Boston, Pearl Jam, ale nie zamykam się i lubię eksperymentować. Pomieszczenie ok 22m. Szczerze nie spodziewałem się tak dużej pomocy za co dziękuję. 10 godzin temu, Q21 napisał: Cześć Moim zdaniem Indiana Line'y mogą być nieco za ciepłe tu, one są fajne do neutralnych/jaśniejszych wzmacniaczy. Sprawdziłbym za to Q Acoustics 3020i oraz System Audio Saxo 5 Jestem z Łodzi więc chętnie podjadę do Pabianic żeby je sprawdzić, pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 11 czerwca Udostępnij Napisano 11 czerwca 11 godzin temu, oldphantom napisał: Jestem z Łodzi więc chętnie podjadę do Pabianic żeby je sprawdzić, pozdrawiam Zapraszamy na miejscu znajdziesz znacznie więcej dodatkowych modeli, ale prosimy o umówienie się telefonicznie na odsłuch. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 14 czerwca Udostępnij Napisano 14 czerwca Dnia 10.06.2024 o 21:14, oldphantom napisał: Tak to mój pierwszy system, faktycznie wzmacniacz cieplutki, jeżeli chodzi o muzykę to różnie, głównie Neil Yong, Jackson Browne, ale nie tylko, lubię Muse ze starych płyt, The Shins, Boston, Pearl Jam, ale nie zamykam się i lubię eksperymentować. Pomieszczenie ok 22m. Szczerze nie spodziewałem się tak dużej pomocy za co dziękuję. Pomieszczenie nie jest też małe. Szedł bym w Magnaty lub Monitor Audio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts