Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Cześć

U mnie gra Taga HTR 1500 z Elac Debut 2.0b6 i jest naprawdę ok. . Elac-i /ten model/ można kupić już poniżej 600 PLN za sztukę , więc zmieścisz się w budżecie .

26 minut temu, oldphantom napisał:

Witam, zakupiłem wzmacniacz Taga Harmony 600b, prosił bym o polecenie fajnych kolumn podstawkowych do 1500 zł które z tym wzmacniaczem zagrają fajnie. Pozdrawiam 

Cześć

U mnie gra Taga HTR 1500 z Elac Debut 2.0 b6.2 i jest naprawdę ok . Elac-i /ten model/ można kupić poniżej 600 PLN za sztukę , więc zmieścisz się w budżecie .

Napisano
Dnia 9.06.2024 o 10:01, oldphantom napisał:

Witam, zakupiłem wzmacniacz Taga Harmony 600b, prosił bym o polecenie fajnych kolumn podstawkowych do 1500 zł które z tym wzmacniaczem zagrają fajnie. Pozdrawiam 

Cześć,

podstawowe pytanie jakie musimy sobie zadać to jakie brzmienie Cię interesuje. Rozumiem, że to jest pierwszy Twój system i nie zmieniasz go z jakiegoś już istniejącego ? Napisz coś więcej na temat rozmiaru pomieszczenia, którym dysponujesz oraz jakiej przeważnie lubisz słuchać muzyki/

Napisano
2 godziny temu, Piotr Sonido napisał:

Myslęże do tego wzmacniacza trzeba coś bardziej otwartego. Tesi 261 i ELAC B6.2 to udane kolumny.

Dobre.

Ja jednak z tym wzmacniaczem wolał bym Magnat Signature 503 albo Monitor Audio Bronze 100

9 godzin temu, S4Home napisał:

Cześć,

podstawowe pytanie jakie musimy sobie zadać to jakie brzmienie Cię interesuje. Rozumiem, że to jest pierwszy Twój system i nie zmieniasz go z jakiegoś już istniejącego ? Napisz coś więcej na temat rozmiaru pomieszczenia, którym dysponujesz oraz jakiej przeważnie lubisz słuchać muzyki/

Tak to mój pierwszy system, faktycznie wzmacniacz cieplutki, jeżeli chodzi o muzykę to różnie, głównie Neil Yong, Jackson Browne, ale nie tylko, lubię Muse ze starych płyt, The Shins, Boston, Pearl Jam, ale nie zamykam się i lubię eksperymentować. Pomieszczenie ok 22m. Szczerze nie spodziewałem się tak dużej pomocy za co dziękuję. 

10 godzin temu, Q21 napisał:

Cześć :) Moim zdaniem Indiana Line'y mogą być nieco za ciepłe tu, one są fajne do neutralnych/jaśniejszych wzmacniaczy. Sprawdziłbym za to Q Acoustics 3020i oraz System Audio Saxo 5 :) 

Jestem z Łodzi więc chętnie podjadę do Pabianic żeby je sprawdzić, pozdrawiam 

Napisano
11 godzin temu, oldphantom napisał:

Jestem z Łodzi więc chętnie podjadę do Pabianic żeby je sprawdzić, pozdrawiam 

Zapraszamy :) na miejscu znajdziesz znacznie więcej dodatkowych modeli, ale prosimy o umówienie się telefonicznie na odsłuch. 

Napisano
Dnia 10.06.2024 o 21:14, oldphantom napisał:

Tak to mój pierwszy system, faktycznie wzmacniacz cieplutki, jeżeli chodzi o muzykę to różnie, głównie Neil Yong, Jackson Browne, ale nie tylko, lubię Muse ze starych płyt, The Shins, Boston, Pearl Jam, ale nie zamykam się i lubię eksperymentować. Pomieszczenie ok 22m. Szczerze nie spodziewałem się tak dużej pomocy za co dziękuję. 

Pomieszczenie nie jest też małe. Szedł bym w Magnaty lub Monitor Audio