Kawicz Napisano 20 czerwca Udostępnij Napisano 20 czerwca Zastanawiam się nad zmianą subwoofera.Mam Quadrala signo sub 250dv,ale nie pasuje on wizualnie kompletnie do zestawu klipsch jaki posiadam. Czy warto go zmienić na jakiegoś klipscha,tylko po to by pasował ? A jak tak,to jaki model dopiero by dorównywał temu quadralowi ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 21 czerwca Udostępnij Napisano 21 czerwca To był nie zły subwoofer ale warto. Nie wiem jakie masz kolumny Klipsch ale suby tylko z linii Premier. Czyli na przykład model RP1200 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 21 czerwca Udostępnij Napisano 21 czerwca Cześć Na pewno Klipsch RP-1200SW może być tu dobrym kierunkiem, podobnie wyższe modele. W razie czego zapraszam do kontaktu i na wycenę 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kawicz Napisano 21 czerwca Autor Udostępnij Napisano 21 czerwca Moje kolumny to klipsch RF82. A czy spl 120 wart uwagi i zamiany ? Rp1200 po za moim zasięgiem finansowym. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 22 czerwca Udostępnij Napisano 22 czerwca RP1000SW może.... Kwestia pomieszczenia. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 24 czerwca Udostępnij Napisano 24 czerwca Dnia 21.06.2024 o 12:46, Kawicz napisał: Moje kolumny to klipsch RF82. A czy spl 120 wart uwagi i zamiany ? Rp1200 po za moim zasięgiem finansowym. A 1000? Masz duże kolumny sub nie może byc mniejszy. W cudzysłowiu. Dnia 21.06.2024 o 12:46, Kawicz napisał: A czy spl 120 wart uwagi i zamiany To linia Premier wiec bedzie ok. Widać że ten quadrla Ci nie odpowiada już, wiec podmien. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kawicz Napisano 27 czerwca Autor Udostępnij Napisano 27 czerwca (edytowany) Chyba nie podałem,że fronty to klipsch rf82,centralny rp-500c, tył kef 2005.01. Napędza denon avr s600h. Salon 28m². Sub tylko do filmów i trochę do muzyki z YT w czasie imprezki. Edytowano 27 czerwca przez Kawicz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 27 czerwca Udostępnij Napisano 27 czerwca 4 godziny temu, Kawicz napisał: Chyba nie podałem,że fronty to klipsch rf82,centralny rp-500c, tył kef 2005.01. Napędza denon avr s600h. Salon 28m². Sub tylko do filmów i trochę do muzyki z YT w czasie imprezki. Co to jest Denon S600H? Amplituner zdecydowanie do wymiany. Chyba od tego bym zaczął w pierwszej kolejności a zostawił suba który jest. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kawicz Napisano 27 czerwca Autor Udostępnij Napisano 27 czerwca Przepraszam. Denon AVR S660h Domyślam się,że i tak do wymiany. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 28 czerwca Udostępnij Napisano 28 czerwca Ja bym się zastanowił, czy nie pójść w suba typowo od marki specjalizującej się w produkcji subwooferów. Chyba, że rzeczywiście zgranie się wizualne miało by znaczenie nadrzędne, aczkolwiek akurat do Klipsch raczej na spokojnie można dobrać coś podobnego, bo nie wyróżniają się jakoś mocno. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 2 lipca Udostępnij Napisano 2 lipca Dnia 27.06.2024 o 12:16, Kawicz napisał: Przepraszam. Denon AVR S660h Domyślam się,że i tak do wymiany. Tak. Zdecydowanie więcej wyciągniesz z kolumn. On w pierwszej kolejności. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts