Anaholikas Napisano 2 lipca Udostępnij Napisano 2 lipca Witam, Poszukuję wzmaczniacza z funkcjami sieciowymi do Focal Aria Evo X1. Aktualnie Posiadam Amplituner denon dra-900h ktorego chciał bym wymienić. Czy możecie mi coś polecić co będzie do nich najlepsze ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 2 lipca Udostępnij Napisano 2 lipca Cześć, a w jakim budżecie szukasz nowego wzmacniacza? Co chciałbyś zmienić względem obecnego brzmienia? Wstępnie na pewno sprawdziłbym Audiolaba 7000A, albo i coś cieplejszego jak Rega Elex MK4. Zachęcam też do obejrzenia tego filmu, a także do kontaktu i na odsłuchy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 2 lipca Udostępnij Napisano 2 lipca Cześć, Jakie masz wymagania dotyczące tego wzmacniacza ? Jaki budżet ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 2 lipca Udostępnij Napisano 2 lipca Coś ciepłego, łagodniejszego a wydajnego. Magnat MA900/1000 Vincent 237 Xindak 6950 Roksan Caspian M2 Musical M5si/6si Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 2 lipca Udostępnij Napisano 2 lipca Kolega ma Evo tylko X2 i gra mu to z Atolem IN200 i jest bardzo zadowolony. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 3 lipca Udostępnij Napisano 3 lipca Trochę nie na temat odpowiedzi Kolega szuka wzmacniacza z funkcjami sieciowymi. Ale odpowiedzi na pytania zadane przez kolegów na pewno się przydadzą, bo będą kluczowe w zaproponowaniu odpowiednich urządzeń. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anaholikas Napisano 4 lipca Autor Udostępnij Napisano 4 lipca Jeżeli chodzi o budżet to szukam do 8k, ale jak będzie powyżej nie za wiele to też zerknę. Nie jestem jakimś znawcą, ale szukam głębszego basu, więcej detali i czasami mam wrażenie, że vocal jest za bardzo w tle. Muzyka - wszystko, nie mam preferencji co to typu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 4 lipca Udostępnij Napisano 4 lipca W tym przedziale cenowym można spróbować Lyngdorf TDAI-1120 (tutaj masz bardzo rozbudowane urządzenie z kalibracją i equalizerem dzięki czemu możesz sobie dopasować bardzo dobrze brzmienie do swoich preferencji, ponieważ co do samego charakteru nie jest to na pewno mocny basowo zawodnik), ewentualnie masz jeszcze Cambridge Audio EVO75. Jako alternatywę masz jeszcze Quad Artera Solus PLAY z nieco tańszych propozycji. Gdyby wchodziły w grę dzielone rozwiązania i dorzucenie trochę do zakładanego budżetu to można spróbować Vincent SV-228 i do tego stremer typu ifi Zen Stream. Tutaj już basu nie powinno zabraknąć Jak coś to zapraszamy na odsłuch i po wycenę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts