Radek Kostrzewski Napisano 31 lipca Autor Udostępnij Napisano 31 lipca A ktoś pisał że muszę mieć osobny przedwzmacniacz.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz1w Napisano 31 lipca Udostępnij Napisano 31 lipca 1 minutę temu, Radek Kostrzewski napisał: A ktoś pisał że muszę mieć osobny przedwzmacniacz.... Do suba? Bzdura. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Kostrzewski Napisano 31 lipca Autor Udostępnij Napisano 31 lipca No dobrze czy większość suboferow jest ma takie podłączenie i jakie też kable dają w zestawie ,aby podobnie podłączyć./jakbym kupował inny subofer/?. Tu masz taki subofer jak to podłączysz do takiego wzmacniacz? Tu masz taki subofer jak to podłączysz do takiego wzmacniacz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz1w Napisano 31 lipca Udostępnij Napisano 31 lipca Do Twojego wzmacniacza odpuść tego Klipscha, bo ma jedynie podłączenie niskopoziomowe (nie pod zaciski kolumnowe wzmacniacza), które wymaga wyjścia subwooferowego 1xRCA we wzmacniaczu lub wyjścia PRE 2xRCA we wzmacniaczu. A tego nie masz. Poza tym gdzie Klispch a gdzie REL? Nie rozmieniaj się na drobne. Nie patrz za bardzo na parametry, bierz REL'a i nie utrudniaj sobie życia. Aha, jeśli myślisz, że osiągniesz jakość z suba za 2500 zł taką samą, jak z tego za 6000 zł, bo parametry są podobne, to nie tędy droga... Krótko mówiąc, musisz szukać suba, który umożliwia podłączenie wysokopoziomowe (pod zaciski głośnikowe we wzmacniaczu). REL T9/x w Twoim przypadku wydaje mi się oczywistym wyborem. Dostaniesz to, co chcesz. Chcesz sobie dalej komplikować życie? Proszę bardzo:) 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 1 sierpnia Udostępnij Napisano 1 sierpnia 11 godzin temu, Radek Kostrzewski napisał: Te klipisch rf83 mają 99db!!!. Tu by można powalczyć!!!!!!!!!!! Ciekawy jestem czy w innym kolorze mają przetworniki..... Nie. Tylko w tym miedzianym. I nie było ich następstwa. 11 godzin temu, tomasz1w napisał: Powtórzę, przy Twoim budżecie spróbowałbym REL'a T9/x. Ja też Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Kostrzewski Napisano 1 sierpnia Autor Udostępnij Napisano 1 sierpnia On kosztuje prawie 8000zl a to już za dużo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S!N! Napisano 1 sierpnia Udostępnij Napisano 1 sierpnia Miałem t9x i potwierdzam jest zajebisty, sprzedałem w granicach 4tys był podłączony przez spekon to najlepsza opcja. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 1 sierpnia Udostępnij Napisano 1 sierpnia 1 godzinę temu, Radek Kostrzewski napisał: On kosztuje prawie 8000zl a to już za dużo. Mniejsze modele są zauważalnie tańsze T7x to fajna opcja, a o cenach zawsze można porozmawiać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz1w Napisano 1 sierpnia Udostępnij Napisano 1 sierpnia 1 minutę temu, Q21 napisał: Mniejsze modele są zauważalnie tańsze T7x to fajna opcja, a o cenach zawsze można porozmawiać No właśnie:) @Radek Kostrzewski Pisz do Q21, T9/x raz a dobrze:) 7590 zł to cena katalogowa... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts