Q21 Napisano 29 sierpnia Udostępnij Napisano 29 sierpnia Wharfedale może, choć one nisko nie schodzą. Lintony poza budżetem, podobnie Dali z subem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kn1234 Napisano 29 sierpnia Udostępnij Napisano 29 sierpnia A kto każe od razu suba kupować,człowiek w 1 poście wymienił oberony 3 i kef q 350 to chyba za 3k lepiej kupić ls 50 i czekać na zakup suba Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 29 sierpnia Udostępnij Napisano 29 sierpnia Dnia 24.08.2024 o 11:31, Konrad123 napisał: w pokoju 20m2 20 godzin temu, RLC2 napisał: Kef Ls50 są chyba troszkę za małe na pomieszczenie 30m² plus kuchnia? Coś mi się popie.......o. Sorry 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad123 Napisano 29 sierpnia Autor Udostępnij Napisano 29 sierpnia Dnia 28.08.2024 o 07:48, Piotr Sonido napisał: No to nie jest poziom wyżej wymienionych mimo że fajne paczki. To kolumny za pareset złotych. Myslisz że to udźwignie kolumny o jakich tu mowimy? Myślę że większość "normalnych" kolumn pociągnie, z tym że nie ma co świrować też i poniżej skuteczności kolumn 88db bym nie schodził Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad123 Napisano 29 sierpnia Autor Udostępnij Napisano 29 sierpnia Subwoofery w swoim systemie już testowałem, mialem tannoya ts, i niby ok ale jednak wolę niskie z kolumn, akurat mam taką akustykę że nie ma z tym problemów, nawet z tych heco 300 jest fajny i zwarty Akurat cały tydzień chorowałem a do pracy musiałem chodzić więc czasu nie było na nic Od weekendu mam urlop więc coś podziałam Napewno diamondy 18 muszę protestować, zapewne kupię coś używanego z tych polecanych, najciekawsze propozycje mam wrażenie S4home mi podał 8 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Za małe. Mozna suba ale to się zrobi inny budżet. @Konrad123 jak sytuacja? Coś Ci jeszcze możemy pomóc? Póki co napalilem się na diamondy 18, będę miał urlop to podejdę gdzieś do salonu i posłucham, już kilka razy mi pomogłeś kilka lat temu wtedy jeszcze pod S4home pamiętam Wtedy zestaw Yamahy z heco music style 900, ale to stare czasy jeszcze wtedy wynajmowałem mieszkanie i miałem bardzo wyrozumiałych sąsiadów 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 5 września Udostępnij Napisano 5 września Zdrowie najważniejsze. Wiec się podkuruj i wtedy. Jak choroba nie wyleczona to i komplikacje będą i muzyka będzie męczyć. Dnia 29.08.2024 o 16:08, Konrad123 napisał: Myślę że większość "normalnych" kolumn pociągnie, z tym że nie ma co świrować też i poniżej skuteczności kolumn 88db bym nie schodził raz co to są kolumny normalne. Dwa, wiesz że z tą skutecznością to producenci mocno sobie żartują? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sybilant Napisano 5 września Udostępnij Napisano 5 września ELAC Carina są za 3600 w TOP HIFI w promocji, całkiem ciekawe paczki. Ktoś pytał o Ushery, tu jest ciekawa oferta za tysiaka: https://www.olx.pl/d/oferta/usher-s520-s-520-kolumny-glosnikowe-CID99-ID11Aar0.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 5 września Udostępnij Napisano 5 września Czyżby nowa edycja się szykowała? Ale cena dobra. zrównana tą z DE. Warto. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 7 września Udostępnij Napisano 7 września Dnia 5.09.2024 o 18:28, sybilant napisał: ELAC Carina są za 3600 w TOP HIFI w promocji, całkiem ciekawe paczki. 1699zł za sztukę to wychodzi 3398zł za parę. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts