radek. Ch Napisano 2 października Udostępnij Napisano 2 października Witam czy ktos moze cos powiedziec o roznicach w dzwieku tych dwoch ? poza 10 W wiecej i to ze 40 n robiony w Japoni zastanawiam sie czy 40 n jest warty okolo 2 k wiecej ... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 2 października Udostępnij Napisano 2 października Uderzyłbym w najbardziej wiarygodne źródło informacji czyli recenzje/testy. Następnie autoryzowani dealerzy Marantza. Wypożyczyć oba do siebie. Albo rzucić monetą. 50% szansy, to dużo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargan Napisano 2 października Udostępnij Napisano 2 października Nieważne, który gra lepiej - sprzęt sieciowy zawsze kupujesz najnowszy 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek. Ch Napisano 2 października Autor Udostępnij Napisano 2 października recenzji jest mega malo do 60n Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargan Napisano 2 października Udostępnij Napisano 2 października Zbyt nowy. Poczekaj z zakupem, aż ktoś inny się sparzy 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 2 października Udostępnij Napisano 2 października 4 minuty temu, radek. Ch napisał: recenzji Może mało istotne, ale rada od starszego zgorzkniałego audiofila. Czytaj nie dosłownie, ale między wierszami. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek. Ch Napisano 2 października Autor Udostępnij Napisano 2 października 1 minutę temu, AudioTube napisał: Może mało istotne, ale rada od starszego zgorzkniałego audiofila. Czytaj nie dosłownie, ale między wierszami. tak tak to juz wiem nauczylem sie 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 2 października Udostępnij Napisano 2 października Marantz 40n książkowo jest wyżej pozycjonowany przez producenta niż 60n. Nie sugerowałbym się też samą mocą, bo stricte w brzmieniu nie musi ona mieć tak dużego znaczenia. Najlepiej zaczekać na nieco więcej info o 60n, bo sami też nie mieliśmy okazji go testować jeszcze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 5 października Udostępnij Napisano 5 października Model 60n to jest nowa obudowa do PM7000n i masz go obecnie za połowe mniej. ABSOLUTNIE NIC nie zyskasz kupując nowy model w kwestiach dzwiek uczy obsługi sieci. Mają tą samą platformę. nie warto. Jak Się model 7000n wyprzeda i z czasem spadnie cena 60n to wtedy. Moim zdaniem design nowych modeli jest fantastyczny. No ale nie warty dopłaty. Model 40 jest pozycjonowany wyżej. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viorafa Napisano 8 października Udostępnij Napisano 8 października Czy pm7000n da sie kupić na raty 0%, ale za cenę jak na amazon? Moze ktoś coś widział)) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano 8 października Udostępnij Napisano 8 października Na Amazon są też raty, ale to zależy od historii zakupów. Mnie przydzielili po dwóch latach tą opcję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viorafa Napisano 8 października Udostępnij Napisano 8 października 9 minut temu, Tweeter2016 napisał: Na Amazon są też raty, ale to zależy od historii zakupów. Mnie przydzielili po dwóch latach tą opcję. No na niektóre produkty mam, ale nie na wszystkie, nie wiem od czego to zależy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano 8 października Udostępnij Napisano 8 października Od historii zakupów głównie ZTCP, choć szczegółów nie znam, myślę że gdzieś to jest opisane. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 8 października Udostępnij Napisano 8 października 1 godzinę temu, viorafa napisał: Czy pm7000n da sie kupić na raty 0%, ale za cenę jak na amazon? Moze ktoś coś widział)) Pomimo że to polski amazon, to tego pm7000n sprzedaje niemiecki salon, to raczej ciężko go będzie kupić na raty. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 12 października Udostępnij Napisano 12 października Dnia 8.10.2024 o 20:26, viorafa napisał: Czy pm7000n da sie kupić na raty 0%, ale za cenę jak na amazon? Moze ktoś coś widział)) Tego nie wiem próbuj walcz. Ale takiej ceny jak na Amazon nie widziałem w PL Dnia 8.10.2024 o 20:29, Tweeter2016 napisał: Na Amazon są też raty, ale to zależy od historii zakupów. Mnie przydzielili po dwóch latach tą opcję. Nawet nie wiedziałem. Dzieki za info! Pozycz od rodziny Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts