Tweeter2016 Napisano 1 listopada Udostępnij Napisano 1 listopada https://www.salonydenon.pl/15185-denon-pma-3000ne-wzmacniacz-stereo.html Ciekawy wzmacniacz, nawiązuje do jubileuszowego A110, ale jest trochę tańszy. Kosztuje: 15.5k zł (w RTV MAZ 1500 taniej) - https://www.ceneo.pl/172341203;0280-0.htm Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano 3 listopada Autor Udostępnij Napisano 3 listopada Muszę przyznać, że mnie zainteresował (nie żebym go kupował )- fajny piecyk. Pojawiło się trochę recenzji, w tym po polsku. [ Denon PMA-3000NE | Nowy wzmacniacz stereo | Prezentacja - YouTube ] --> [ Denon PMA-3000NE - Jazz Music Test (no copywright music) - YouTube ] --> [ What a beauty! Denon PMA-3000NE Amplifier with Quad DAC, phono stage MM/MC, and headphone amp. - YouTube ] --> [ Denon PMA-3000NE ⸜ wzmacniacz zintegrowany | High Fidelity NEWS ] --> https://highfidelitynews.pl/denon-pma-3000ne-wzmacniacz-zintegrowany/ [ Denon PMA-3000NE - Hi-Fi Class ] --> https://www.hfc.com.pl/news/5909,denon-pma-3000ne.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S!N! Napisano 3 listopada Udostępnij Napisano 3 listopada 2500ne jest zajebisty , oby tylko nie był jakiś jasny lub wyprany z basu bo to byłaby ciuloza, na pewno sobie sprawdzę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano 3 listopada Autor Udostępnij Napisano 3 listopada Ja nie byłem jakimś wielkim fanem sprzętów z Japonii, do momentu kiedy zrobiłem zwrot o 360 stopni Teraz jestem zakochany w mojej Yamaszce. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S!N! Napisano 3 listopada Udostępnij Napisano 3 listopada Yamaha z wycieraczkami to dla minie top, jeśli chodzi o wygląd no po prostu jest piękna, dźwiękowo ta wyższa seria jakoś mi nie podeszła. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 3 listopada Udostępnij Napisano 3 listopada No przestań.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacieQ Napisano 3 listopada Udostępnij Napisano 3 listopada 4 godziny temu, Tweeter2016 napisał: Ja nie byłem jakimś wielkim fanem sprzętów z Japonii, do momentu kiedy zrobiłem zwrot o 360 stopni Teraz jestem zakochany w mojej Yamaszce. Chyba o 180 stopni 🤔😁. Ja przeciwnie ...zawsze Made in Japan robiło dla mnie różnicę i dlatego nadal jak wzmak to "skośnooki" 😁 4 godziny temu, Tweeter2016 napisał: Ja nie byłem jakimś wielkim fanem sprzętów z Japonii, do momentu kiedy zrobiłem zwrot o 360 stopni Teraz jestem zakochany w mojej Yamaszce. Chyba o 180 stopni 🤔😁. Ja przeciwnie ...zawsze Made in Japan robiło dla mnie różnicę i dlatego nadal jak wzmak to "skośnooki" 😁 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano 4 listopada Autor Udostępnij Napisano 4 listopada 9 godzin temu, MacieQ napisał: Chyba o 180 stopni 🤔😁. Tak, ale to nie moje słowa, a cytat (powinienem dać cudzysłów) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 4 listopada Udostępnij Napisano 4 listopada Zdążyliśmy nagrać już film o nim Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano 6 listopada Autor Udostępnij Napisano 6 listopada Dnia 3.11.2024 o 18:51, S!N! napisał: 2500ne jest zajebisty Na OLX jest używany za 6500 - moim zdaniem spoko oferta, zapewne brzmi niewiele gorzej od nowego, a pułap cenowy zupełnie inny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 6 listopada Udostępnij Napisano 6 listopada Bardzo spoko. Moim zdaniem rożnica w cenie 6500 do 15,5 absolutnie nie poczujesz. no ale jeden masz uzywany a drugi nowy, Fajny wzmacniacz. Słuchałem na AVS. Jest tańszy od wersji jubileuszowej no bo nie ma naklejki jubelee za ktora sie sporo płaci. Dnia 3.11.2024 o 18:51, S!N! napisał: 2500ne jest zajebisty , oby tylko nie był jakiś jasny lub wyprany z basu bo to byłaby ciuloza, na pewno sobie sprawdzę. Nie jest jaśniejszy. Na AVS grał a Cantonami ktore sa dość dokładne. Bylo to udane połącznie. Mi się w tym pokoju podobało. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano 6 listopada Autor Udostępnij Napisano 6 listopada Z jakimi kolumnami (jakich marek) Denony najlepiej się zgrywają? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S!N! Napisano 6 listopada Udostępnij Napisano 6 listopada 49 minut temu, Tweeter2016 napisał: Z jakimi kolumnami (jakich marek) Denony najlepiej się zgrywają? Polk 59 minut temu, Piotr Sonido napisał: Nie jest jaśniejszy. To na czym polega różnica? Coś wyłapałeś? 1 godzinę temu, Tweeter2016 napisał: Na OLX jest używany za 6500 - Zależy ilu letni, wolałbym jednak nowego lub jeszcze na gwarancji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano 6 listopada Autor Udostępnij Napisano 6 listopada (edytowany) 12 minut temu, S!N! napisał: Zależy ilu letni, wolałbym jednak nowego lub jeszcze na gwarancji. To wszystko kwestia $$$$. Nie ma problemu, ale ten jest za 6.5k zł. 12 minut temu, S!N! napisał: wolałbym jednak nowego Here you are (czy jakoś tak ) https://www.ebay.pl/sch/Wzmacniacze-i-przedwzmacniacze/14970/i.html?_nkw=denon+2500&LH_ItemCondition=1000&_sop=15 Edytowano 6 listopada przez Tweeter2016 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano Niedziela o 10:51 Udostępnij Napisano Niedziela o 10:51 Dnia 6.11.2024 o 20:35, Tweeter2016 napisał: Z jakimi kolumnami (jakich marek) Denony najlepiej się zgrywają? Szeroki zakres. Moim zdaniem gra fajnie z Monitor Audio, Acoustic Energy, Polk Audio, QAcoustic, Triangle, Bowersy, Dnia 6.11.2024 o 21:30, S!N! napisał: To na czym polega różnica? Coś wyłapałeś? Szczerze to za krótki odsłuch. No i kolumny z akustyką inne. Trzeba by tam wziąc 110 Anniversary i wtedy sprawdzić. Moim zdaniem bardzo podobny. Dnia 6.11.2024 o 21:36, Tweeter2016 napisał: Here you are (czy jakoś tak ) https://www.ebay.pl/sch/Wzmacniacze-i-przedwzmacniacze/14970/i.html?_nkw=denon+2500&LH_ItemCondition=1000&_sop=15 z Japonii? Problem z transportem, gwarancja żadna i przetwornica potrzebna. Nie szedł bym w to. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S!N! Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu (edytowany) Udało mi się posłuchać, ciężko było go odróżnić od 2500ne była to nówka sztuka, ale nawet niewygrzany grał super, miałem go postawionego obok mojego srebrnego i chyba czarna kolorystyka bardziej mi się podoba. Edytowano 22 godziny temu przez S!N! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Ale zbiera kurz. Miałeś okazje słuchać ich na przemian? To jest to samo? Rożnica niewielka co? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts