MASX Napisano Sobota o 12:18 Udostępnij Napisano Sobota o 12:18 Co byście polecili w rozmiarze sb2000pro ale bardziej pod kino? Brakuje mi jednak kinowego zejścia w sb2000pro. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano Sobota o 12:38 Udostępnij Napisano Sobota o 12:38 Łatwo nie bedzie bo masz wymagania które się poniekąd wykluczają. Trochę większy i z zejściem będzie sb3000. Suby z BR będą większe. Możesz jeszcze zobaczyć czy nie zmieścisz pc2000 od svs. To konstrukcja BR ale w innym wydaniu. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MASX Napisano Sobota o 12:48 Autor Udostępnij Napisano Sobota o 12:48 Ja już zaczynam się zastanawiać czy mój svs nie jest jakiś wadliwy. Membrana ma już ogromny wychył a ja ledwo ten bas czuję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano Sobota o 13:04 Udostępnij Napisano Sobota o 13:04 To może być kwestia ustawienia go w pomieszczeniu i kalibracji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MASX Napisano Sobota o 13:22 Autor Udostępnij Napisano Sobota o 13:22 A co myślisz o REL T/9x? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano Sobota o 13:50 Udostępnij Napisano Sobota o 13:50 Myślę, że jak bedxie źle ustawiony to bedzie tak samo słaby. Najpierw trzeba sprawdzić czy wszystko jest ok ustawione. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano Sobota o 14:17 Udostępnij Napisano Sobota o 14:17 Tylko czarne grają 😀 Żarcik Akustyka pomieszczenia , lokalizacja . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MASX Napisano Sobota o 14:21 Autor Udostępnij Napisano Sobota o 14:21 U mnie tylko białe ; ) Kurde może ja mam za duże oczekiwania co do zamkniętej konstrukcji. Muszę na nowo kalibrację zrobić bo dało mi go na -8db. Jak go dam na -2db to trzęsie pokojem ale wiadomo to nie konstrukcja otwarta. Przetestuję tego Rela na dniach i zobaczę. Docelowo i tak pomyślę nad dwoma subami SVS lub Rel jak dobrze wypadnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maykel Napisano Sobota o 14:24 Udostępnij Napisano Sobota o 14:24 https://www.xtzsound.eu/store#!/Cinema-SUB-1X12-EDGE-Matte-White/p/476835604 Miał ktoś może styczność z subwooferami xtz? Wygląda ciekawie, cena też wydaje się ok. Może warto spróbować. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
77Mariusz77 Napisano Sobota o 15:27 Udostępnij Napisano Sobota o 15:27 (edytowany) 1 godzinę temu, MASX napisał: U mnie tylko białe ; ) Kurde może ja mam za duże oczekiwania co do zamkniętej konstrukcji. Muszę na nowo kalibrację zrobić bo dało mi go na -8db. Jak go dam na -2db to trzęsie pokojem ale wiadomo to nie konstrukcja otwarta. Przetestuję tego Rela na dniach i zobaczę. Docelowo i tak pomyślę nad dwoma subami SVS lub Rel jak dobrze wypadnie. Jak do kina to spoglądaj raczej jak PanKlor napisał SB3000 jak ma być nie za duży. W kinie Rel T9x wiele od niego odbiega. Edytowano Sobota o 15:27 przez 77Mariusz77 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano Sobota o 15:34 Udostępnij Napisano Sobota o 15:34 1 godzinę temu, MASX napisał: Muszę na nowo kalibrację zrobić bo dało mi go na -8db. Jak go dam na -2db to trzęsie pokojem ale wiadomo to nie konstrukcja otwarta. Jak masz jednego to masz jakieś doły i górki w paśmie i stąd ten efekt. Pomyśl o dołożeniu np. sb3000 i wtedy możesz zacząć oczekiwać w miarę równej odpowiedzi..Jak to dobrze zestroisz to nie będzie trzęsienia pokojem tylko usłyszysz mniej więcej to co powinieneś. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MASX Napisano Sobota o 18:04 Autor Udostępnij Napisano Sobota o 18:04 To może drugi 2000pro by załatwił sprawę? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano Sobota o 18:14 Udostępnij Napisano Sobota o 18:14 Będzie lepiej ale nie będziesz miał raczej tego kinowego umpf skoro teraz go nie ma. Na początek zrób tak abyś czuł bas z tego co masz. Nie przez kręcenie gałki w prawo tylko przez jak najlepsze ustawienie suba w pomieszczeniu i kalibracje. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemeklbn Napisano wczoraj o 07:43 Udostępnij Napisano wczoraj o 07:43 Dnia 2.11.2024 o 15:21, MASX napisał: U mnie tylko białe ; ) Kurde może ja mam za duże oczekiwania co do zamkniętej konstrukcji. Arendal subwoofer 1723 1s. W tym przypadku masz nawet do wyboru dwa rodzaje białego - satyna lub błyszczący 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ststek Napisano wczoraj o 08:21 Udostępnij Napisano wczoraj o 08:21 Velodyne impact x-12 activ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano wczoraj o 11:36 Udostępnij Napisano wczoraj o 11:36 Cześć PC-2000 to fajne rozwiązanie, ale rozważyłbym też Buchardta SUB10. Nowość na naszym rynku, nietypowa budowa, bardzo duże możliwości Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts