KrólKiczu Napisano Poniedziałek o 05:43 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 05:43 8 godzin temu, Marek K napisał: @KrólKiczu Myślisz, że cena jest dobra? Myślę, że nie 🙂. Bardziej chodziło mi o samą propozycję. Ja za ten zestaw dalbym max 3000 - 3200. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano Poniedziałek o 16:58 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 16:58 @Marek K Jak chcesz to akurat mam Arcama Solo Uno do sprzedania 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano Poniedziałek o 22:06 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 22:06 5 godzin temu, Artur Charicki napisał: @Marek K Jak chcesz to akurat mam Arcama Solo Uno do sprzedania 😉 Jak zwykle na naszym Forum: propozycję sprzedaży (kupna) proszę kierować na PW, a nie w wątkach tematycznych. Pozdrawiam 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts