Rafał S Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 4 godziny temu, Nowy75 napisał: mnóstwo, zwłaszcza spożywki ląduje potem na śmietnikach I to jest dla mnie większym problemem od faktu, że produkty kupiono w dyskoncie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu Dlatego warto chodzić do sklepu będąc sytym i z listą zakupów. Kupować żywność z głową, lepiej mniej niż za dużo. Wtedy nie trzeba niczego wyrzucać. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Też wychodzę z założenia, że nawet jak czegoś zabraknie to przeżyję. Kupowanie na zapas albo po prostu aby było się nie sprawdza. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sipo Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Jakies zapasy żywności zawsze watro mieć. Takie nie psujące się np. ryz i puszki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu Wiadomo, mały kilkudniowy zapas suchego prowiantu warto mieć. Chodzi o to żeby nie kupować większych niż potrzebne ilości świeżej żywności o krótkim terminie przydatności, typu mięso, wędliny, owoce. Teraz mamy weekend majowy, więc po nim znowu do śmieci trafią niezjedzone nadwyżki z promocji na grilla itp. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy75 Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 2 godziny temu, Rafał S napisał: I to jest dla mnie większym problemem od faktu, że produkty kupiono w dyskoncie. @Rafał S,dla mnie też. Biedra to tylko miejsce. Ludzie ględzą o wysokich cenach a potem owoce czyjejś pracy plus zmarnowana woda i energia trafiają na smietnik Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 14 godzin temu, Nowy75 napisał: Co do samego filmiku ,to niezbyt wyrafinowane , udać oburzonego i zwiać. Gdybyśmy odwrócili sytuację Braun by nie uciekł 😁 Jeżeli dla Ciebie, było to udawane oburzenie i ucieczka, to ja nie mam więcej pytań. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy75 Napisano 56 minut temu Udostępnij Napisano 56 minut temu @pairtick prawdopodobnie błędnie bierzesz mnie za zwolennika G. Brauna. Pamiętam wywiady z nim sprzed lat,bardzo interesujące. Od tamtej pory, moim zdaniem,niebezpiecznie odjechał w ekstremizm, który niestety,maskuje skutecznie jego zalety. Dla odmiany obejrzałem dziś występ Trzaskowskiego w Toruniu. Te zadufane opowieści o tym, jak leżąc w szpitalu na covid kierował warszawską służbą zdrowia,historia o dziewczynce z tęczowym plecakiem,która miała mu dziękować za poczucie bezpieczeństwa... . Gotowe ckliwe scenariusze na kolejny odcinek "Klanu", przerywane skandowaniem przez szefa klakierów, Rafał, Rafał. Biorąc pod uwagę głównego kontrkandydata być może będę musiał zagłosować na kogoś takiego. Ja nadal mam mnóstwo pytań Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 22 minuty temu Udostępnij Napisano 22 minuty temu 32 minuty temu, Nowy75 napisał: Ja nadal mam mnóstwo pytań Pozdrawiam A do Nawrockiego nie masz ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy75 Napisano 11 minut temu Udostępnij Napisano 11 minut temu 4 minuty temu, Dedal napisał: A do Nawrockiego nie masz ? Miałem na myśli pytania do siebie,w stylu: co począć w tych okolicznościach wyborczych. A odpowiadając na Twoje pytanie,nie , nie mam. Wiem, co odpowie ,nim otworzy usta. To kiepsko,jeśli kandydat na głowę państwa nie może zaskoczyć prostaka,jak ja . 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 7 minut temu Udostępnij Napisano 7 minut temu Opieranie kampanii na tym co zabierze Trzaskowski , odmiana nazwiska.Tusk przez wszystkie przypadki i co to on nie załatwi czego Andrzej nie załatwił , może zaskoczyć prostaka . Więc myślę że się nie doceniasz 😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts