Skocz do zawartości

Co z tą Polską?

RoRo

Recommended Posts

Wiadomo, mały kilkudniowy zapas suchego prowiantu warto mieć.

Chodzi o to żeby nie kupować większych niż potrzebne ilości świeżej żywności o krótkim terminie przydatności, typu mięso, wędliny, owoce. Teraz mamy weekend majowy, więc po nim znowu do śmieci trafią niezjedzone nadwyżki z promocji na grilla itp.

@pairtick prawdopodobnie błędnie bierzesz mnie za zwolennika G. Brauna. Pamiętam wywiady z nim sprzed lat,bardzo interesujące. Od tamtej pory, moim zdaniem,niebezpiecznie odjechał w ekstremizm, który niestety,maskuje skutecznie  jego zalety. 

Dla odmiany obejrzałem dziś występ Trzaskowskiego w Toruniu. Te zadufane opowieści o tym, jak leżąc w szpitalu na covid kierował warszawską służbą zdrowia,historia o dziewczynce z tęczowym plecakiem,która miała mu dziękować za poczucie bezpieczeństwa... . Gotowe ckliwe scenariusze na kolejny odcinek "Klanu", przerywane skandowaniem przez szefa klakierów, Rafał, Rafał. Biorąc pod uwagę głównego kontrkandydata być może będę musiał zagłosować na kogoś takiego. 

Ja nadal mam mnóstwo pytań 

Pozdrawiam

4 minuty temu, Dedal napisał:

A do Nawrockiego nie masz ?

Miałem na myśli pytania do siebie,w stylu: co począć w tych okolicznościach wyborczych. 

A odpowiadając na Twoje pytanie,nie , nie mam. Wiem, co odpowie ,nim otworzy usta.  To kiepsko,jeśli kandydat na głowę państwa nie może zaskoczyć prostaka,jak ja .