desmodronik Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 21 godzin temu, DiBatonio napisał: Zaleciało mi prostactwem Nawrockiego...no cóż, jaki idol, tacy fani... w punkt ....... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 32 minuty temu, desmodronik napisał: w punkt ...... Do tego prostackie memy, brawo ! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu (edytowany) 6 godzin temu, Artur Brol napisał: 5 lat? Skąd mi sie to 4 wzięło w takim razie. A Jaruzelski został wybrany przez Zgromadzenie Narodowe na 6-letnią kadencję. 23 godziny temu, desmodronik napisał: A ja , z checia dowiem sie co mi zabierze bążur , bo jego mocodawca -folksdojcz ryżyWuj juz mi repetuje w portfelu. Rafi niech scieki sprawdza , bo 18 tego z nimi odpłynie. Znieważenie Premiera RP, poprzez nazwanie go folksdojczem, to chyba ścigane z urzędu jest? Art. 226 kk Znieważenie funkcjonariusza publicznego lub organu konstytucyjnego RP § 3. Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ Rzeczypospolitej Polskiej, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. Edytowano 9 godzin temu przez pairtick 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 28 minut temu Udostępnij Napisano 28 minut temu 17 godzin temu, Sipo napisał: Odkryłem przy okazji Kanal Zero. Spoko kanał. 👍 Polecam w obecnym czasie, a ten jak wiadomo "jest zmienny" 😉, - "Rozmowy kandydatów na Prezydenta". Trwają nieraz 3 godziny! z każdym z osobna. Coś pięknego i NIESPOTYKANEGO NIGDZIE INDZIEJ jak dotąd (nowy wymiar informacji) z możliwością nawet zadzwonienia do studia i zapytania przyszłego potencjalnego Prezydenta. Kto tak zrobił do tej pory? NIKT! Szacun dla Kanał Zero. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts