sypiamzsasiadka Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Witam Pany doradzicie cos. Podobno metraz ciezki do ogarniecia dla tego amplitunera. Słuchanie tylko ze Spotify ( rzadko radio internetowe i qnap). Kolumny beda musialy raczej blisko sciany stac. Muzyka - różna, czasami wokale, instrumentalna wieczorem do posłuchania, czasami jakies plumkanie dance-owe czy popowe dla dzieci, czasami rock. Czasami może sasiadom trzeba bedzie dac znac zeby cisze nocna i prawo dzieci do spokojnego snu szanowali. Jako grajek napewno tylko yamaha - nie mam miejsca na wiecej klockow. Z gory dzieki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaldekA Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Weź coś co gra ocieplonym dźwiękiem. Yamaha jest dość jasna. Najlepiej umów się na odsłuchy w jakimś salonie. S4home, Q21 czy Top HiFI. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carmion Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu jaki budżet? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sypiamzsasiadka Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Carmion napisał: jaki budżet? nieduzy, max 5000 za 2 nowe. Nie mam szczescia do uzwyanego sprzetu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Kef Q 950. Wcześniej sporo osób do 803 dobierało te właśnie Kefy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekWoy Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu U mnie ta Yamaszka grała z Indiana line Tesi 661 i było całkiem ok. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sypiamzsasiadka Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 35 minut temu, sypiamzsasiadka napisał: nieduzy, max 5000 za 2 nowe. Nie mam szczescia do uzwyanego sprzetu jezeli juz uzywki to duzo tansze - z moim szczesciem mniejsza strata w razie wpadki 8 minut temu, JacekWoy napisał: U mnie ta Yamaszka grała z Indiana line Tesi 661 i było całkiem ok. w podobnym metrażu? 16 minut temu, Tomasz Kluczynski napisał: Kef Q 950. Wcześniej sporo osób do 803 dobierało te właśnie Kefy. pod podobny metraż? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaldekA Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Ja ze swojej strony Heco Aurora 1000 Ci polecę. Sam mam 700 i na 25m^2 z Yamaha R-N602 dają radę. R-N803 jest troche mocniejsza i powinna sobie poradzić. Producent podaje że skuteczność z 1W/1m wynosi 93dB. W Euro RTV są poniżej 5000 PLN. Zawsze można zwrócić jeżeli nie podejdą. Edytowano 1 godzinę temu przez WaldekA Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekWoy Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, sypiamzsasiadka napisał: w podobnym metrażu? Na 32m2. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts