BlaBla Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) Zdjęć nie mam, trochę byłoby to skomplikowane. Odtwarzacz, pre i wzmak słuchawkowy mam pod ręką, a końcówka mocy jest między kolumnami jak bożek na ołtarzu 😂. Połączone to mam dłuuuugimi xlr-ami. Edytowano 2 godziny temu przez BlaBla Odpisz, cytując
misiekx Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, BlaBla napisał: w sferze detalu, precyzji, rozdzielczości został zrekompensowany właśnie odtwarzaczem To co zabierze źródło w tym wypadku odtwarzacz, nie odzyskasz już potem.... ale i w drugą stronę jest tak samo. Lepsze źródło, lepszy odtwarzacz który pokazuje więcej detalu, precyzję czy rozdzielczość to wszystko potem lepiej pokażą głośniki 1 Odpisz, cytując
Mprezi Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, BlaBla napisał: Zdjęć nie mam, trochę byłoby to skomplikowane. Odtwarzacz, pre i wzmak słuchawkowy mam pod ręką, a końcówka mocy jest między kolumnami jak bożek na ołtarzu 😂. Połączone to mam dłuuuugimi xlr-ami. Tak końcówka mocy to teac 701 z wycieczkami? Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, Mprezi napisał: Tak końcówka mocy to teac 701 z wycieczkami? No właśnie ta. Dlatego nie chowa się po szafkach tylko poszła na wystawę 😁. Sam rozumiesz 😍 ona karmi moje oczy i moje ego... Ale tylko dla niej tam jest miejsce, reszta, a to w szafce, a to na biurku.... Ten Denon to taki klamot, że nie moglem go upchnąć Edytowano 1 godzinę temu przez BlaBla 1 Odpisz, cytując
Mprezi Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, BlaBla napisał: No właśnie ta. Dlatego nie chowa się po szafkach tylko poszła na wystawę 😁. Sam rozumiesz 😍 ona karmi moje oczy i moje ego... Ale tylko dla niej tam jest miejsce, reszta, a to w szafce, a to na biurku.... Ten Denon to taki klamot, że nie moglem go upchnąć Denon to bardzo wysoki i dostojny drogi model. Pewnie ma własnego doskonałego daca 1 minutę temu, Mprezi napisał: Denon to bardzo wysoki i dostojny drogi model. Pewnie ma własnego doskonałego daca Ciekawe którego dac wybierzesz bo masz ich obecnie sporo Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 52 minuty temu Napisano 52 minuty temu 37 minut temu, Mprezi napisał: Denon to bardzo wysoki i dostojny drogi model. Pewnie ma własnego doskonałego daca Ciekawe którego dac wybierzesz bo masz ich obecnie sporo Mam dwa - denon i ud 507. Denon brzmi bardziej. To dobre słowo. Po prostu bardziej. Poza tym nie wypuszcza po koaksie sacd, więc akurat tych płyt nie da sie inaczej słuchać tylko przez pokladowego daca. Odpisz, cytując
Recommended Posts