Skocz do zawartości

Dali Rubicon 2

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

Zdjęć nie mam, trochę byłoby to skomplikowane. Odtwarzacz, pre i wzmak słuchawkowy mam pod ręką, a końcówka mocy jest między kolumnami jak bożek na ołtarzu 😂.  Połączone to mam  dłuuuugimi xlr-ami.

Edytowano przez BlaBla
Napisano
1 godzinę temu, BlaBla napisał:

w sferze detalu, precyzji, rozdzielczości został zrekompensowany właśnie odtwarzaczem

To co zabierze źródło w tym wypadku odtwarzacz, nie odzyskasz już potem.... ale i w drugą stronę jest tak samo. Lepsze źródło, lepszy odtwarzacz który pokazuje więcej detalu, precyzję czy rozdzielczość to wszystko potem lepiej pokażą  głośniki

Napisano
14 minut temu, BlaBla napisał:

Zdjęć nie mam, trochę byłoby to skomplikowane. Odtwarzacz, pre i wzmak słuchawkowy mam pod ręką, a końcówka mocy jest między kolumnami jak bożek na ołtarzu 😂.  Połączone to mam  dłuuuugimi xlr-ami.

Tak końcówka mocy to teac 701 z wycieczkami?

Napisano (edytowany)
4 minuty temu, Mprezi napisał:

Tak końcówka mocy to teac 701 z wycieczkami?

No właśnie ta. Dlatego nie chowa się po szafkach tylko poszła na wystawę 😁. Sam rozumiesz 😍 ona karmi moje oczy i moje ego... Ale tylko dla niej tam jest miejsce, reszta, a to w szafce, a to na biurku.... Ten Denon to taki klamot, że nie moglem go upchnąć

Edytowano przez BlaBla
Napisano
17 minut temu, BlaBla napisał:

No właśnie ta. Dlatego nie chowa się po szafkach tylko poszła na wystawę 😁. Sam rozumiesz 😍 ona karmi moje oczy i moje ego... Ale tylko dla niej tam jest miejsce, reszta, a to w szafce, a to na biurku.... Ten Denon to taki klamot, że nie moglem go upchnąć

Denon to bardzo wysoki i dostojny drogi model. Pewnie ma własnego doskonałego daca

1 minutę temu, Mprezi napisał:

Denon to bardzo wysoki i dostojny drogi model. Pewnie ma własnego doskonałego daca

Ciekawe którego dac wybierzesz bo masz ich obecnie sporo

Napisano
37 minut temu, Mprezi napisał:

Ciekawe którego dac wybierzesz bo masz ich obecnie sporo

Mam dwa - denon i ud 507. Denon brzmi bardziej.  To dobre słowo. Po prostu bardziej. Poza tym nie wypuszcza po koaksie sacd, więc akurat tych płyt nie da sie inaczej słuchać tylko przez pokladowego daca.